Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

KIZLAR BENİM BU HAFTA SÖZ İŞİ VE HASTANE İŞİM OLDUĞU İÇİN HEPİMİZ İÇİN 90 ADET DUAYI VE 900 ADET Sübhânallahi ve bi-hamdihi sübhânallahil-azîm. DUASINI ÇEKTİM DÜNDE SULEMMM ARKADAŞIM İÇİN ÇEKMİŞTİM DUALARI TEK TEK HEPİMİZ İÇİN OKUMUŞ OLDUM BİLGİNİZ OLSUN RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN

Canım Allah razı olsun sana şimdiden hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyoruz inşallah gönlünüzce olur bol bol eğlen dualarımdasın hayırdır hastane işi umarım ciddi bişey yoktur

redvelvetcake canım iyi misin ? Merak ettim seni yoğun musun moralin mi bozuk ?
Nara için okudum ben Rabbim kabul etsin
Kuzum merhaba:) iyiyim canım sag ol. Cuma bır hocamızı kaybettık. Cenazesı mevlidi derken gıremedım hıc su an vaktım oldu. Bır de yuksek lisans ve staj islerim var. Cok yoruldum bu aralar. Kafam Allak bullak kısacası. Moralim de söyle böyle, ama iyiyim cok şükur buna da sukur

Listemiz

damla_22 ıcın okuyoruz.

Bismillâhirrahmânirrahîm
ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü yâ dâimü yâ vitru yâ ehadü yâ samedü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ zel celâli vel ikram fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.
Kişi başı 10

Sübhânallahi ve bi-hamdihi sübhânallahil-azîm.
Kişi başı 100

1. suleeeem okundu
2. damla_22 okundu
3. Nara87 okundu
4. redvelvetcake okundu
5. tubatesbih
6. M mlkem okundu
7. MissCherryBlossom
8. A ay__060 okundu
9. kurdelala
10. C cansu_tr okundu

Salavat kumbaramız: 1800

Listemiz

damla_22 ıcın okuyoruz.

Bismillâhirrahmânirrahîm
ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü yâ dâimü yâ vitru yâ ehadü yâ samedü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ zel celâli vel ikram fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.
Kişi başı 10

Kişi başı 100

1. suleeeem
2. damla_22
3. Nara87 okundu
4. redvelvetcake okundu
5. tubatesbih
6. M mlkem okundu
7. MissCherryBlossom
8. A ay__060 okundu
9. kurdelala
10. C cansu_tr okundu

Salavat kumbaramız: 1900

Kızlar nara ve damla icin listeleri yaptım. Eksıklerı yarın tamamlayalım haftasonu cok duzenlı kontrol edemedim kusura bakmayın

Okudum canim...1100 salavat da ekle

Listemiz

damla_22 ıcın okuyoruz.

Bismillâhirrahmânirrahîm
Kişi başı 10

Kişi başı 100

1. suleeeem okundu
2. damla_22 okundu
3. Nara87 okundu
4. redvelvetcake okundu
5. tubatesbih
6. M mlkem okundu
7. MissCherryBlossom
8. A ay__060 okundu
9. kurdelala
10. C cansu_tr okundu

Salavat kumbaramız: 3000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…