- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.361
150 adet salavat çektim kumbaraya ekleyebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tamamlayabılır mısın peki? Herkes bitirdim dedi cunku benım yapabılecegim bir sey kalmadıBen herkese okumadim sadece listedeki isme okudum yanlismi yaptim acaba?
bu denenmis mi bunu bende duydum canım sen denedin mi?? benim icin cok önemli de ben birini seviyorum dilegim o da beni sevsin istiyorum he birde sey varmıs yusuf suresini evlenecegin kisiyi görmek niyetine okuyup yatıyormussun evlenecegin kisiyi görüyormussunDİLEK DUASI....
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*) İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse ben Süleyman bin MukatiPe lanet eylesin." Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.
Bunu okuyalım canım o zaman her gun yuz kere .ben lısteyı yapayımDİLEK DUASI....
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es'elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*) İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir. Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermezse ben Süleyman bin MukatiPe lanet eylesin." Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.
Canım aklıma bır fıkır geldı damlanın paylaştığı duayı 10 kere okuyalım kısı bası on dusuyor, bunu da yuz kere(Sübhânallahi ve bi-hamdihi sübhânallahil-azîm) tesbihini, sabah akşam yüz kere okuyanın günahları affolur, dertlerden kurtulur ve bir daha günah işlemekten muhafaza olunur.(İslam Ahlakı
olur canim okuruz insCanım aklıma bır fıkır geldı damlanın paylaştığı duayı 10 kere okuyalım kısı bası on dusuyor, bunu da yuz kere