- 2 Şubat 2013
- 2.692
- 519
- 28
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.341
bende katılabilir miyim??Evet sekerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılabilir miyim??Evet sekerim :)
Canım lıstemız kapalı kusura bakmabende katılabilir miyim??
Ay kuzum gözümden kaçmış ben sana da hemen bır kalpcık kondurayım:)ama benimkinde hala kalp yok :)
peki canım onemli degilCanım lıstemız kapalı kusura bakma
Yeni tura başlarken haber vereyım ıstersen canımpeki canım onemli degil
olur canımmYeni tura başlarken haber vereyım ıstersen canım
Sağol canmEvet sekerim :)
Ben bitiremedim yarim kaldi listeler,bugün gayret edip bitiririm ama yeni listeye gececeksen canm aksatmamak içinKızlar ben de herkesın duasını bıtırdım. Herkes herkesınkını bıtırdı galıba. Vok uzun bır sey olmasın dıye kısa bır dua seçmiştim ama bu da cok kısa oldu galıba
Ben bitiremedim yarim kaldi listeler,bugün gayret edip bitiririm ama yeni listeye gececeksen canm aksatmamak için
günaydın arkadaşlar
dün akşam 786 besmele ve herkese birer ismi azam okuyarak toplu bağışladım... ama bunu liste dışı yaptım :)
listede sadece suleeme ve damlaya okudum
listeyi bitirelim derseniz buğun tamamlarım...
allah kabul etsin
Sen nazil istersen canm ben bugün bitireyim o zaman,birde 50 salavat ekle benden kumbarayaAllah razı olsun kızlar.. Bu dua kısa surdu ben düşünemedım kusura bakmayın ben cok agır olmasın dıue kısa bır sey seçmiştim. Bıtırrbilirseniz cok iyi olur ama sıkıntı olursa ben yardım ederım zaten, yeni turda baska bır dua secelım daha uzun