- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
Ekledim canımmBeni de ekleyin listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canımmBeni de ekleyin listeye
Ekleriz tabi kiBen de katılırım eklerseniz
Olur cnm katilirim inşallah rabbimden bir mani cikmaz ise @Harlofia
Beni iki ekleyin yanına ablası yazın ❤Sizi 2 kez eklerim o zaman uygun olur mu onun hesabı varsa öyle de ekleyebiliriz
Tamamdır sizi de ekliyorumOlur cnm katilirim inşallah rabbimden bir mani cikmaz ise @Harlofia
Ekliyorum sizi deeBen de varım begonvil1985 katılır mısın canım
3025 tane okumanıza gerek yok şimdilik bu sayıyı kişi sayısına bölerek okucaz fazladan okursanız kumbara yaparız okuyamayan ya da eksik okuyan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlamış oluruzbeni de ekler misiniz 3025 + 3025 okuyabiliriim bu akşam . Rabbim kabul etsin.
bu gün nöbetçiyim de sabaha kadar çok boş vaktim var o yüzden söylemiştim:)3025 tane okumanıza gerek yok şimdilik bu sayıyı kişi sayısına bölerek okucaz fazladan okursanız kumbara yaparız okuyamayan ya da eksik okuyan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlamış oluruz
Tamam o zaman siz okuyabildiğiniz kadar okuyup bildirim yaparsınız sırası gelene bağlışlarızbu gün nöbetçiyim de sabaha kadar çok boş vaktim var o yüzden söylemiştim:)
Katılırım canım benOriana katılmak ister misin canım
@Harlofia , A arkadasimes niyetiyle okudum rabbim dualarımızı kabul eylesinHerkes 158 adet "YA MUCİB" zikri çekicek
Kişi kendisine 181 adet çekicek
23.00 a kadar bildirim yapmaya özen gösterelim
A arkadasimes (niyetine)
DUASI
Dileklerimin müjdeli haberlerini almaya ve beni mutlu edecek tüm güzelliklerin hayatıma gelmesini niyet ediyorum bu duaya katilanların da dileklerinin sevinçlerini yaşatsın Allahım
Alp_BuRc
SoLeiL12
Ssevincli
Ssevincli (ablası)
@Harlofia
burcusami
R rana20
Yorgunkus
Life light
Kunfeyekunnn
Asi kedi
ohbb