- 4 Haziran 2013
- 12.310
- 8.565
- Konu Sahibi balbocegi35
HERKES GİTTİ BAKSANABende varim canim da nasil okucaz peki. 3025 den geriye sayip isteyen istedigi kadar alacak mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HERKES GİTTİ BAKSANABende varim canim da nasil okucaz peki. 3025 den geriye sayip isteyen istedigi kadar alacak mi?
ÖYLEMİ BENDE DİORUM HERKES GELDİ TIK YOK DİYE , BİTSİN MADEM TOPLANALIM BAŞLAYALIMCanim suan arkadasin bebegi icin dua okuyoruz hepimiz
Tamam canm sende gel istersen orayaÖYLEMİ BENDE DİORUM HERKES GELDİ TIK YOK DİYE , BİTSİN MADEM TOPLANALIM BAŞLAYALIM
baksana herkes ben varım diyip gitti bi kaç kişi toplayalım kuzum yapalım istiyorumbalbocegi35 canım burası başlayacak mı
baksana herkes ben varım diyip gitti bi kaç kişi toplayalım kuzum yapalım istiyorum
İstersen katılırim diyenleri etiketle istersen direkt başla ben varım evelallah okurum elimden geldiğince burada listelerde olunca mecburen okuyorum dilim boş kalsın istemiyorumListeyi baslatalim o zaman canim . Katilacaklari etiketle gelirlerse hemen baslariz yoksa geldiklerinde de onlar ile devam ederiz balbocegi35
Tamam canım ben sana haber vercem gelsin bi kaç arkadaşİstersen katılırim diyenleri etiketle istersen direkt başla ben varım evelallah okurum elimden geldiğince burada listelerde olunca mecburen okuyorum dilim boş kalsın istemiyorum
Tamam canım ben sana haber vercem gelsin bi kaç arkadaş
liste de etiketli herkes ama tık yokCnim listedeki arkadaslari etiketlersen bildirim gider belki. Cogunlukla bildirimler gelmiyor ya :)
liste de etiketli herkes ama tık yok
Yarın mı başlıyoruz balbocegi35
varım varım bnde
Bende varım
Bende varim canim
Canim olan kisilerle baslariz. Arkadaslari etiketledin zaten gelirlerse devam ederler :)
Günaydın kızlar ben bugün liste yapim o zaman yarın başlarız perşembeden perşembeye yaparız olmamı?balbocegi35 canım ben varım,kesin katılmak isteyen bugün bildirim yaparsa yarın başlayalım.