Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sürekli kendimi birilerine dua ederken ibadet ederken buluyorum en güzel alışkanlığım olduBende kendime bunu söylüyorum ama dayanamıyorum ☺
İnşAllah bir sürü kişiyle katılmak nasip olurda hem toplu duamızdan yararlanmış olurlar hem de okumalarımız kolay biterSayı çok düşmezse katılırım canım. Çok dua grubu oldu yetişmeyecek diye korkuyorum
Canın sağ olsunnYa katılmak isterdim ama bı sure seyehatte olacağım buraya uğrayamam yoks akatilirdim evimde olsaydım
Hiç sorma gözümüz doymuyor dualaraSayı çok düşmezse katılırım canım. Çok dua grubu oldu yetişmeyecek diye korkuyorum
Her gün 1 kişinin niyetine okuyacağız listedeki kişi sayısı kadar sürücek . Mesela 10 kişiysek 3025 i 10a bölerek her gün kişi başı ne kadar okuyacağımızı belirleyeceğizHergun 3.025 mi okuyacagiz kac gun devam edilecek
Ekle benide canım ya okurum bir şekilde zaten bir grup bitmek üzere birde sayıyı böleceksek iyi az düşüyorİnşAllah bir sürü kişiyle katılmak nasip olurda hem toplu duamızdan yararlanmış olurlar hem de okumalarımız kolay biter
Bnide ekleyebilirsiniz yapmaya calisirim inşallahHer gün 1 kişinin niyetine okuyacağız listedeki kişi sayısı kadar sürücek . Mesela 10 kişiysek 3025 i 10a bölerek her gün kişi başı ne kadar okuyacağımızı belirleyeceğiz
Hepsı katılmıs zaten canımCanın sağ olsun canım başka sefere artık katılabiliceğini düşündüğün kişiler varsa etiketler misin sana zahmet
Esma olduğu içün hemencicik bitiriyorum ben de sayıya da bölüceğimiz için kolay olurEkle benide canım ya okurum bir şekilde zaten bir grup bitmek üzere birde sayıyı böleceksek iyi az düşüyor
Sizi 2 kez eklerim o zaman uygun olur mu onun hesabı varsa öyle de ekleyebilirizAblamida ekleyebilirsiniz listeye
Tamamdır canımBnide ekleyebilirsiniz yapmaya calisirim inşallah
Tabiki bizsiz olur mu