Katılırım canımMorrmeneksee Yorgunkus burcusami SoLeiL12 kızlar ben burda pek kimseyi tanımıyorum aklıma siz geldiniz katılmak ister misiniz ya da katılabiliceğini düşündüğünüz kişileri etiketleyebilir misiniz
Ya katılmak isterdim ama bı sure seyehatte olacağım buraya uğrayamam yoks akatilirdim evimde olsaydım
Katılırım canım @Harlofia
Katılırım ben deMorrmeneksee Yorgunkus burcusami SoLeiL12 kızlar ben burda pek kimseyi tanımıyorum aklıma siz geldiniz katılmak ister misiniz ya da katılabiliceğini düşündüğünüz kişileri etiketleyebilir misiniz
Sayı çok düşmezse katılırım canım. Çok dua grubu oldu
Bende öyle valla hep katılmak istiyorum aklim kalıyor sonraSayı çok düşmezse katılırım canım. Çok dua grubu olduyetişmeyecek diye korkuyorum
Şu an otomatik okumadayım gün boyu elimde zikirmatik varBende öyle valla hep katılmak istiyorum aklim kalıyor sonra
Benimde hiç elimden düşmüyorŞu an otomatik okumadayım gün boyu elimde zikirmatik var
Bende varım inşallah cnmBu ismin manası duaları kabul edendir.cenab-Hak,canlı cansız,dilli-dilsiz akıl ve şuur sahibi veya buna kabiliyeti olmayan bütünmahlukatın istek ve ihtiyaçlarını onlardan daha iyi bilir ve görür.Kullardan biri ister hal diliyle,ister konuşma dili ile bir istek ve ihtiyacını arz edip istekde bulunursa,kulunun duasını işitir ve istegine cevap verir.Ancak hemen herkes tarafından aceleci bir tutum neticesi “dua ettim ama kabul olmadı”şeklindeki itirazı,doğru bir itiraz değildir.Çünkü kabul etmek ayrı,cevap vermek ayrıdır.Yüce Allah şöyle buyuruyor”en güzel isimler Allah’ın dır;o’na onlarla dua edin.onun için “mücib” ismi ile dualrın kabulü makbuldür.
Bu ismin zikri(55) dir.Zikir saati müşteri günü perşembe deniliyor.ebced edeğerine göre.
saatinde gereği gibi zikreden kimse Yüce Allah’dan ne dilerse olur.perşembe günü okuncaksa gündüz saati (saat 1) müşteri saati,gece okunacaksa saat 6 dır.Ulaşmak istediği şey haram yada günah olmadığı takdirde isteğine kavuşur.
EBCED DEĞERİ:55biz etkisini güçlendirmek için sayıyı kendisiyle çarparak 55×55=3025 şeklinde okuyacağız
Her gün bir kişiye okunucak
3025 kişi sayısına bölünerek herkesin günlük okuyacağı miktar belirlenicek
KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR NE KADAR ÇOK OLURSAK HATMETMEMİZ O KADAR KOLAY OLUCAKTIR
Yok canım bu sefer kendimi frenlemem lazım ya bedi bitsin oyle katılıyımBenimde hiç elimden düşmüyor
Bende kendime bunu söylüyorum ama dayanamıyorum ☺Yok canım bu sefer kendimi frenlemem lazım ya bedi bitsin oyle katılıyım
Yetistıremıyorum hatım grubuda var bırde esmalar cok karıstırdım ters ettı yaptı galiba bende
Burda ne kdr düşerkı acaba yaBende kendime bunu söylüyorum ama dayanamıyorum ☺