- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi portakales
hımmm... anladıııım... o zaman birleştiririz dualarımızı bak forma yazdım dur buraya da yazayım benim mucizemi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İz testeğiysune Rabbeküm festecabe leküm enniy mümiddüküm Bi elfin minel Melaiketi murdifiyn;
Hani siz Rabbinizden yardım istiyordunuz da: “Muhakkak ki ben, birbiri ardınca, birbirine tabi bin melek ile (B sırrınca) size imdat edeceğim” diye size icabet etmişti. enfal suresi 9. ayet...
kızlar paylaşmak istedim ... şahane bir ayet... hepsi gibi... mucize kitabımın bütün ayetleri mucize... okudukca hayatımıza mucizeler doluyor... okuma sayısı 19 .... araştırın... sevgileeeer. Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızda olmak dileği ile.
bu günlük ve kişinin kendisinin okuduğu bir uygulama... ayyy kolay gele :)Aminn aminn canımm..
Bu okumalar kalabalıklaşınca az olur. Oyüzden çoğaltacağız herkes bi toplansın..
Bende şansa bugün relg oldum:)
Bunuda herkesİz testeğiysune Rabbeküm festecabe leküm enniy mümiddüküm Bi elfin minel Melaiketi murdifiyn;
Hani siz Rabbinizden yardım istiyordunuz da: “Muhakkak ki ben, birbiri ardınca, birbirine tabi bin melek ile (B sırrınca) size imdat edeceğim” diye size icabet etmişti. enfal suresi 9. ayet...
kızlar paylaşmak istedim ... şahane bir ayet... hepsi gibi... mucize kitabımın bütün ayetleri mucize... okudukca hayatımıza mucizeler doluyor... okuma sayısı 19 .... araştırın... sevgileeeer. Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızda olmak dileği ile.
Bunuda duamizi yaparken okuyalimİz testeğiysune Rabbeküm festecabe leküm enniy mümiddüküm Bi elfin minel Melaiketi murdifiyn;
Canim topik adina ve pembe umut kardesimiz icin 313 fatiha ve 313 ayetel kursiyi 8kisi paylastikGünaydınn öncelikle topik hayırlı olsun. Umarım hepimizin duaları kabul olur..
Arkadaşlar 313 adet fatiha ve ayetel kürsi paylaşıldı. Listedekiler 39tane okuyacak diye biliyorum. Acaba değişti mi Herkes kendi başına mı okuyor tamamını
Burdayim canim
Canim ben listeye katilmak isteyenleri ekledim
Eyno
Yase
Alara
Acmilla
Sub
Kuddus
Ben
Eua sende katilirsan ben daha okumaya baslayamadim portakales canim sama biraz verebilir im isteesen
tamam canım bir sonraki haftaki duamızıda belirleyelim hafta sonuCanim ben dün 82 tane fatiha okudum benden topige ve pembe umut arkadasimiza sifa niyetine gitsin. Bugun relg oldugum icin okuyamam daha.
tamam canım bir sonraki haftaki duamızıda belirleyelim hafta sonu
Dun 313 fatiha 313 ayetel kursi okumustum. Okuyanlar listede olmuyor muCanim ben dün 82 tane fatiha okudum benden topige ve pembe umut arkadasimiza sifa niyetine gitsin. Bugun relg oldugum icin okuyamam daha.
Dun 313 fatiha 313 ayetel kursi okumustum. Okuyanlar listede olmuyor mu
aa aşkolsun kırıldım ben daha ilk sayfadan yazdım buralardayım artık diye beni eklememişsin ....Canim ben listeye katilmak isteyenleri ekledim
Eyno
Yase
Alara
Acmilla
Sub
Kuddus
Ben
Eua sende katilirsan ben daha okumaya baslayamadim portakales canim sama biraz verebilir im isteesen
Bize vesile olan ilk lider deyim S sulepelin ve katkilarindan topik acmasindan ve yardimlarindan dolayi portakales ime teşekkür ederim sagolunn var olunnn iyiki varsınızportakaleost: 39602524 .!.: