- Konu Sahibi portakales
Canlarim yaa Allah dualarimizi kabul etsin eline koluna saglik portakalim Allah hepimize ön saglik sonrada saglikli hayirli evlatlar nasipetsin cokkk sevdim yeni topigimiziiii Masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 313 ayetel kursi 313 fatiha okudum Rabbim kabul eder insallah@yase07 canım dediğin gibi;
kızlar perşembe gecesine kadar 313 tane fatiha - 313 tane ayetel kürsi okuyoruz.
Duasını topluca perşembe gece 24:00 da yapıyoruz.
kızlar neye karar verdiniz
herkes 313 er adet okuyacak değilmiCanım ben bugün relg oldum:)
O yüzden benim adıma da dua edersınız ama perşembe gecesine belki katılırım:)
Şİmdi şöyle program kalabalıklaşana kadar..
313 Fatiha
313 Ayetel kürsi okuyor herkes niyet belli zaten (isimler aklınızdaysa söylersiniz sonra da isteyen bütün kadın ve erkeklere anne baba olmayı hayırlı kılmasını dileyelim) o kalpleri bilir:)
Sonra perşembe gecesi 12 de topluca 2 rekat namaz ardından dua edeceğiz. Maksat dualarda buluşmak :)
evet hayatım :)herkes 313 er adet okuyacak değilmi
Günaydınn öncelikle topik hayırlı olsun. Umarım hepimizin duaları kabul olur..herkes 313 er adet okuyacak değilmi
Günaydınn öncelikle topik hayırlı olsun. Umarım hepimizin duaları kabul olur..
Arkadaşlar 313 adet fatiha ve ayetel kürsi paylaşıldı. Listedekiler 39tane okuyacak diye biliyorum. Acaba değişti mi Herkes kendi başına mı okuyor tamamını
Canım o listeyi ben bilmiyorum.
Siz öyle bölüştüyseniz öyle okuyun listede olmayanlar kendi okusun. Zaten çabuk bitiyor zor olmaz.
Herkes buraya dua için bi toplansın diye bekliyorum ondan sonra tefriciye ve yasin'e filan başlarız:)
Kişiye özel okuruz gerekirse. Kalabalik olursak daha kolay olur.
Tamamdır o zaman:) ben de gücümün yettiğince dualara katılacağım.. Çok mutlu oldum bu topiğe... Umarım hepimize uğurlu gelecek:)
Canım ben şunu anlamadim herkes kendinemi okuyor
HAYATIM SULEPELİN YAPTI LİSTEYİ SEN YOKTUN... 39 AR TANE OKUYORUZ... BU PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE DUA EDECEĞİZ 39 fATİHA VE 39 Ayetel KürsiCanım o listeyi ben bilmiyorum.
Siz öyle bölüştüyseniz öyle okuyun listede olmayanlar kendi okusun. Zaten çabuk bitiyor zor olmaz.
Herkes buraya dua için bi toplansın diye bekliyorum ondan sonra tefriciye ve yasin'e filan başlarız:)
Kişiye özel okuruz gerekirse. Kalabalik olursak daha kolay olur.
HAYATIM SULEPELİN YAPTI LİSTEYİ SEN YOKTUN... 39 AR TANE OKUYORUZ... BU PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE DUA EDECEĞİZ 39 fATİHA VE 39 Ayetel Kürsi