sağol sema43 bişey daha öğrendim sayende...
peki bu inşikak suresinin ilk 3 ayetimi sadece...
7 kere okunması gerekiyor diye yazıyo internette ama surenin tamamı mı yoksa ilk 3 ayetimi anlayamadım
bende hayırlısıyla evladım olsun diye
Hz. Zekeriyanın duası Al-i İmran 38. ayeti okuyorum
Allah kabul etsin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sanırım tatlım tam olarak bilmiyorum bana yengem dediki sürekli bunu söyle yedi kere falan olduğunu duymadım ben ama bende merak ettim uygun bir zamanda Kurandan bakıp sana hangi surede olduğunu söylerim
canım öncelikle rabbim kabul etsin tez zamanda sana ve tüm hasret çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq: bu duayı hergünmü okuyosun ve belli bi sayısı varmı:uhm: bende bebek istiyorumda yerimseniben
allah razı olsun canım sürekli ağzımızda bu dua olacakmışki doğumun kolay olması için sümme sebileyessera manası / biz ona anne karnından çıkış yolunu gösterdik /miş sanırım ali imran suresinde geçiyor allah hepimize sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasip etsin inşaallah:Saruboceq::Saruboceq:
sağol çok iyi bi konu olmuş ama ben bazı duaları bilmiyorum mesla ali imren yusuf kaf insan ibrahim falan bunları nerden öğrenebilirim?
sağol sema43 bişey daha öğrendim sayende...
peki bu inşikak suresinin ilk 3 ayetimi sadece...
7 kere okunması gerekiyor diye yazıyo internette ama surenin tamamı mı yoksa ilk 3 ayetimi anlayamadım
smhsmh ve yares_bulut sanırım ikinizde bebiş istiyyorsunuz inşallah Rabbim dualarınızı kabul ederde en kısa zamanda haber alırsınız ve en kısa zamanda bebeğiniz olur.Allah herkesin gönlüne öre versin
canım benim ben ezberledim kısacık zaten aklıma geldikçe okuyorum
ama her sabah namazdan sonra 100 er tesbihat gibi yapıyorum
daha 1 hafta olmadı başlayalı
rabbim kabul ederse
sende googlede aratırsan duanın okunuşunuda anlamınıda bulabilirsin:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?