- 22 Ekim 2010
- 47
- 0
-
- Konu Sahibi percussion
Merhaba arkadaşlar. Doktorum bana dual planla yuvarlak 235 cc silikon önerdi. Ben cok büyük olmamasını istediğim söylemiştim. Şu anda göğsüm neredeyse düz... Bu konudaki yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. bekliyorum. Dual plan çok ağrılı mı? Kaç gün sonra hiç ameliyat olmamış gibi ayağa kalkıp dışarı çıkabilirim? Genel anestezi insanı nasıl hissettiriyor? (Çok Korkuyorum) ve tabikii ÜNAL ŞAHİNE göğüs büyütme ameliyatı olanlar var mı?
bende minyonum.ince uzun bi yapım var.46 kiloyum.boyumuz da hemen hemen aynı sayılır . 325 cc yuvarlak yüksek profil.ben 350 istiyordum ama meme yapım onu içine almamış.325 cc'yi sığdırabilmişler.iyiki de daha küçüğü olmamış.daha küçüğü gerçekten küçük olurmuş.
Ben südyen içine deneyerek o büyüklüğü seçtim.bence südyen içine deneyerek karar ver.hiç olmazsa gözünün gördüğü oluyo.
Hmm mantıklı bu sütyen dediğin onların şu sporcu sütyeni mi? Benimkilerle bunu algılamam mümkün değil ççünkü hehe :)
Anladım evet ben en iyisi öle yapayım. Kızlar rüyama girmeye başladı ameliyat anlarıı...Zaman azaldıkça korkmaya başladım:)))))))) Çok acılı olucağından korkuyorum bu dual plan denilen yöntemle yapılıcakya...Birde ameliyattan sonra şişlikler oluyomuşy...O kocaman göğüsleri nasıl kamufule ettiniz :) İnsanların anlamasını istemyorum :)
Anladım evet ben en iyisi öle yapayım. Kızlar rüyama girmeye başladı ameliyat anlarıı...Zaman azaldıkça korkmaya başladım:)))))))) Çok acılı olucağından korkuyorum bu dual plan denilen yöntemle yapılıcakya...Birde ameliyattan sonra şişlikler oluyomuşy...O kocaman göğüsleri nasıl kamufule ettiniz :) İnsanların anlamasını istemyorum :)