Dual plan pişmanlıktır

Graveyardgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
126
-35
Kızlar moralim çok bozuk, 7 ay evvel dual plan göğüs büyütme ameliyatı oldum. Üst kısmı çok güzel gerçek göğüstwn hiçbir farkı yok ama alt kısmı taş gibi ve yusyuvarlak. O kadar kötü ki, aylardır değişmedi. Doktor klasik şeyler söyledi işte "normal, kas altı olsa da böyle olurdu" vs. Ama kas altı olan arkadaşlarınki asla böyle değil yumuşacık, gerçek gibi. Benimki çok kötü kızlar sizce tekrar ameliyat olmalı mıyım, ilerde eşim bile dokunmak istemez çok yapay duruyor

benimde dual plan yuvarlak mentor 400cc high pürüzlü banada büyük geliyo benimde tam tersi altı yumuşak ben 2.ameliyat düşünüyorum tamamen kas üstü düşünüyorum ve çok küçük bi cc düşünüyorum hiç dokum yok hiç doku olmadığı halde alt taraf yumuşak senin nasıl sert anlayamadım

aslında üst tarafı kas tuttuğu için üst daha sert olur kas slikona slikon kasa baskı yapıyo

evet bende de dual plane var ve memenin alt kisminda implant ele geliyor. yalniz, arkadaslarinizdaki dogal goruntu, onlarin sahip oldugu dokunun sizinkinden daha fazla olmasindan ya da implant volumunun daha az olmasindan kaynaklaniyor olabilir. ameliyat ciddi bir karar. umarim iyi arastirip sizi en mutlu edecek karari verirsiniz.

merhaba bende 7 ay önce dual plan oldum. sizin proteziniz damla mı?

Neden kas üstüne geçmek istiyorsunuz??

Kaça yaptırdınız.? Fiyatlar yüksek mi?

Merhaba geçmiş olsun benim kas altı direk 425 cc kendi dokumda vardı biraz 2. Ayım bitecek nerdeyse ve şimdiden yumuşak aşırı doğal duruyor hiç silikonu hissetmiyorum ellediğimde sadece yatarken sert biraz aslında ben sert istiyodum ama dual plan olmamasına rağmen alt kısım daha bi yumuşak geliyo bana sanırım alt kısımlarda daha cok dokum vardı o yüzden birazda dokuyla alakalı bence çünkü benim dokum vardı doktorumda dokun cok yeterli dedi ameliyattan cıktıgım günden beri aşırı bi sertlik hissetmedim o yüzden

Merhaba ilk başlarda ki o sert şiş ödemeli tuhaf duran görüntü ne kadar süre zarfında normale dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…