- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
merhaba ben de dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam nisanda. lolipop mu oldu sizin de?bir de süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?Tam olarak bende ayni sorunu yasadimbenim icin cok zor oldu cunku diklestirme de vardi yani dikislerim epey coktu. Dikkat edin lutfen mikrop kapmamasina ozen gosterin. Bu sureci atlatacaksnz merak etmeyin. Ozan beyin dikisi cok iyi.
merhaba ben de dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam nisanda. lolipop mu oldu sizin de?bir de süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?
haldun kamburoğlu benim doktorum. ozan balık mı?adını çok duydum forumda.içinize siner inşallah.merhaba,
bende Ozan bey den randevu aldım 9 nisan görüşmeye gideceğim.dikleştirme ve silikon için..siz kiminle görüştünüz acaba?
haldun kamburoğlu benim doktorum. ozan balık mı?adını çok duydum forumda.içinize siner inşallah.
ya o iyileşme kısmı tamamen bünyeden bünyeye değişiyo. çabuk iyileşenlerden oluruz umarım.işin masabaşıysa pek sorun olmaz diye düşünüyorum.inşallah canım..izlerden çok korkuyorum ben ama yaptıran arkadaşın izlerini görünce şimdiden içime sindi..bir de 1 hafta içinde iyileşir miyim onu merak ediyorum işe dönmem gerekecek çünkü.
ya o iyileşme kısmı tamamen bünyeden bünyeye değişiyo. çabuk iyileşenlerden oluruz umarım.işin masabaşıysa pek sorun olmaz diye düşünüyorum.
karın germede 10 günde döndüysen bence bunda 1 haftada çok rahat dönersin.ilerde ben de istiyorum karın germe sanırımevet masabaşı..daha önce karın germe oldum 10 günde toparladım işime döndüm..inşallah bu sefer 7 8 günde toparlarım..kimseninde anlamasını istemiyorum bu kez bakalım nasıl olcak..
karın germede 10 günde döndüysen bence bunda 1 haftada çok rahat dönersin.ilerde ben de istiyorum karın germe sanırımnasıl memnun musun sonuçtan?
Kızlarrrr meme estetiği olucam iki doktorla konustum her iki doktorda 300 veye 325 cc uygun olucaktır dedi meme dokum olmadıgı için biri kas altı biri dual plan dedi iki yöntem arasındaki fark nedir hamgisi daha avantajlı birde biri mentor biri natrella kullanıyo hangisi secmeliyim ?? Lütfen yardımmm
Benim dual plan ama altta kalan kisim kas zari alti haklisin bende alttan avuclayinca hissedebiliyorummerhaba,
ameliyatı oldun mu bilmiyorum ama kas zarı altı hiç önermiyorum. ben ellediğimde bütün implant kenarlarını hissedebiliyorum. zaten bir de rippling oldu dalga dalga.. genelde okuduğum kadarıyla da kas altında bu hissedilmiyor. keşke yaptırmadan önce de bu kadar dikkatli okusaydım yazılanları. gerçi yüzlerce farklı yorum okuyunca bir yerden sonra insanın başı dönüyor. sevgiler