Dual plan - kas altı meme estetiği farkı!!!!

Tam olarak bende ayni sorunu yasadim :KK43: benim icin cok zor oldu cunku diklestirme de vardi yani dikislerim epey coktu. Dikkat edin lutfen mikrop kapmamasina ozen gosterin. Bu sureci atlatacaksnz merak etmeyin. Ozan beyin dikisi cok iyi.
merhaba ben de dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam nisanda. lolipop mu oldu sizin de?bir de süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?

haldun kamburoğlu benim doktorum. ozan balık mı?adını çok duydum forumda.içinize siner inşallah.

inşallah canım..izlerden çok korkuyorum ben ama yaptıran arkadaşın izlerini görünce şimdiden içime sindi..bir de 1 hafta içinde iyileşir miyim onu merak ediyorum işe dönmem gerekecek çünkü.

inşallah canım..izlerden çok korkuyorum ben ama yaptıran arkadaşın izlerini görünce şimdiden içime sindi..bir de 1 hafta içinde iyileşir miyim onu merak ediyorum işe dönmem gerekecek çünkü.
ya o iyileşme kısmı tamamen bünyeden bünyeye değişiyo. çabuk iyileşenlerden oluruz umarım.işin masabaşıysa pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

ya o iyileşme kısmı tamamen bünyeden bünyeye değişiyo. çabuk iyileşenlerden oluruz umarım.işin masabaşıysa pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

evet masabaşı..daha önce karın germe oldum 10 günde toparladım işime döndüm..inşallah bu sefer 7 8 günde toparlarım..kimseninde anlamasını istemiyorum bu kez bakalım nasıl olcak..

evet masabaşı..daha önce karın germe oldum 10 günde toparladım işime döndüm..inşallah bu sefer 7 8 günde toparlarım..kimseninde anlamasını istemiyorum bu kez bakalım nasıl olcak..
karın germede 10 günde döndüysen bence bunda 1 haftada çok rahat dönersin.ilerde ben de istiyorum karın germe sanırım :eek: nasıl memnun musun sonuçtan?

karın germede 10 günde döndüysen bence bunda 1 haftada çok rahat dönersin.ilerde ben de istiyorum karın germe sanırım :eek: nasıl memnun musun sonuçtan?

evet canım benim kilom yüksekti biraz olduğumda..75 kg ile girdim yine de çok memnunum o eski sarkık bölge yok..halen göbekli olsam da :) göğüslerimi hiç beğenmiyorum sıra onlarda şimdi ama doktor konusunda çok kararsızım...hepsini birlikte olcaktım cesaret edemedim.iyi k de olmamısım toparlayamazdım heralde dik yürüyemiyosun çünkü bi süre.

Kızlarrrr meme estetiği olucam iki doktorla konustum her iki doktorda 300 veye 325 cc uygun olucaktır dedi meme dokum olmadıgı için biri kas altı biri dual plan dedi iki yöntem arasındaki fark nedir hamgisi daha avantajlı birde biri mentor biri natrella kullanıyo hangisi secmeliyim ?? Lütfen yardımmm

merhaba,
ameliyatı oldun mu bilmiyorum ama kas zarı altı hiç önermiyorum. ben ellediğimde bütün implant kenarlarını hissedebiliyorum. zaten bir de rippling oldu dalga dalga.. genelde okuduğum kadarıyla da kas altında bu hissedilmiyor. keşke yaptırmadan önce de bu kadar dikkatli okusaydım yazılanları. gerçi yüzlerce farklı yorum okuyunca bir yerden sonra insanın başı dönüyor. sevgiler

merhaba,
ameliyatı oldun mu bilmiyorum ama kas zarı altı hiç önermiyorum. ben ellediğimde bütün implant kenarlarını hissedebiliyorum. zaten bir de rippling oldu dalga dalga.. genelde okuduğum kadarıyla da kas altında bu hissedilmiyor. keşke yaptırmadan önce de bu kadar dikkatli okusaydım yazılanları. gerçi yüzlerce farklı yorum okuyunca bir yerden sonra insanın başı dönüyor. sevgiler
Benim dual plan ama altta kalan kisim kas zari alti haklisin bende alttan avuclayinca hissedebiliyorum

merhaba kizlar,

bende olmayi dusunuyorum kas alti cogu kisi tavsiye ediyor bende insallah konusmalardan sonra karar veririm.
ben buyutme ve diklestirme yaptirmak istiyorum.
Fotograflari nasil gorebilirim yaptiran arkadaslarin.

arkadaşlar ben geçen ay meme büyütme ameliyatı oldum!! ali rıza öreroğlu hoca yaptı ameliyatımı. yalnız bana subfasyal yani kas zarı altı dediği tekniği yaptı. bir de yeni nesil protez taktı doktorum. protez hem yuvarlak hem damla şeklini alıyormuş en yeni protezlerden biri. inanılmaz doğal bir sonucum oldu, zaten memenin hareketleri üzerinde muayenede neredeyse 1 saat bana bunları anlattı! yani olay öyle basit kas altı falan değil! 1 gece hastane de kaldım, drenim yoktu, ertesi gün evde istirahat ettim 3. gün işe başladım.

X