Premature Bebekler dua

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

abuksabuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
55
1
26
İstanbul
arkadaşlar cumartesi gunu 33+2 de muayneye gıttım malesef bebegım 2 haftadır aynı kıloda ldugundan 1350 gelişim durmus dıye acıl doguma aldılar.bebegım doğdu ve kendısı makınasız nefes alıyordu 2 gundur bu gun malesef solunum sorunundan dolayı makınaya baglamıslar moralım cok bozuk sutumde gelmıyor aranızda bunları yasayan varsa lutfen benımle ppaylassın ve lutfen oğluma dua edın

Allah acil şifalar verir oğluna inşallah,rabbim oğlunun koştuğu oynadığı günlerinide göstersin sana
canım hep dua edecem bebeğine sana seni çok ii anlıyorum
nolur gelişmeleri yaz tatlım

canım Allah şifa versin bebeğine.Benim bebeğimle ilgili bilgileri 2013 bebekleri kısmından okuyabilirsin.Tam 97 gün küvezde kaldı yavrum.Seni çok iyi anlıyorum.Bebiş henüz çok küçük ve güçsüz daha, nefes almak bile yoruyor onu.Yorulduğu için almışlardır solunum cihazına.Doğum haftan gayet iyi, bebğin kilosuda iyi, hiç merak etme canım,kısa sürede çıkarsınız.Kendini çok üzüpte sütün bitmesin, çıkınca çok ihtiyacınız olcak.Güçlü olmalısın.Sütünü ne kadar çok sağarsan o kadar çok gelir.her iki saatte bir sağ, az çıkarsa çıksın, koy posete dolaba.Az dediğin o sütü bile kullancaksın ilerde.Dere otu, bulgur süt getirir.Humana çayı al eczaneden.Tüm dualarım bebeğinle olacak.

ınan o kadar ıcımı rahatlattı kı yazın allah razı olsun en ufak bır umıt bıle cok mutlu edıyor su an benı

Allah yardımcın olsun canım,erken doğum riskiyle 91gun hastanede yattım,inankı 860gram doğup aynı gun 500küsüre düşüp saflıklı taburcu olan bebekler duydum orda,o kadar arastırmıştımkı kuvezde yatanları,için rahat olaun bebişin kılosu ıyı haftası iyi,kısa zamanda çıkarsınız,göğsune sıcak kompres yap sıcak havluyla bol bol sağ olmasada sağ arttığını göreceksin,saklama poşerlerıyle sakla derin dondurucuda.milkplus dıye içecek var artırıyo,aptamil lactamil var sutun kalıtesını artırıyo,tek sağımda 250 cc cıkarıyrm bebeğim emmiyo,dualarım senınle her gelişmeyı yaz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…