bir ilişkim vardı sevgilimle küstüğümüzde ben çok dua ediyordum tekrar barışıyorduk ama artık yolun sonuna geldiğimizi söyledi bazı sebeplerden dolayı ve bizi bitirdi ben yine bana dönmesi için dualar okumaya başladım tekrar bana dönsün diye foumlarda bulduğum duaların hepsini okumaya başladım ama ilk günlerde görüşürüz filan diye konuşuyordu sanki ben bu duaları okudukça benden daha da soğudu ve beni artık istemediğini söylerek engelledi benim de aklım karıştı acaba çok dua okuduğum için ters mi etki yaptı olmaz dimi öyle bişey yani dua ediyorsun diye her şeyin tersi olmaz dimi yardımcı olur musunuz ben ne yapayım ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dua
- Konu Sahibi bequmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
İçinden nasıl geliyorsa öyle dua et. Allah'a dua etmekten cekinme. Her ne istiyorsan Allah'a yalvar. Senin için en hayırlısını en güzelini Allah bilir. Allah vermiyorsa da vardır bir sebebi, ilerde daha mutlu olacaksın inan bana. Dua etmekten hiç vazgecme. Ama her zaman Allah'tan hayırlısıni ve helalini iste. İlle de olsun diye ısrar etme. Hayırlısı ise olsun diye dua et bence.evet bencede öyle ama sormak istediğim ben bu kadar dua okumadan önce o da benmle görüşmek istiyordu ama sonrasında birden birre tamamen kesti beni beni bitirdi yani ben bu şekilde dua okumaya devam edeyim yani dimi istediğim kadar
çok teşekkür ederim ben hep dua ediyorum ama o tekrar bana dönsün diye dua ediyordum ama ben ettikçe o benden uzaklaştı ben istedikçe o istemedi o yüzden muallak da kaldım ama çok haklısın demek ki hakkıma böyle hayırlıymış demek ki daha iyisi olacak en iyisi geçmişten dersimi alıp geleceğe bakmak lazımmışİçinden nasıl geliyorsa öyle dua et. Allah'a dua etmekten cekinme. Her ne istiyorsan Allah'a yalvar. Senin için en hayırlısını en güzelini Allah bilir. Allah vermiyorsa da vardır bir sebebi, ilerde daha mutlu olacaksın inan bana. Dua etmekten hiç vazgecme. Ama her zaman Allah'tan hayırlısıni ve helalini iste. İlle de olsun diye ısrar etme. Hayırlısı ise olsun diye dua et bence.
- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Aynen öyle, inan bana Allah dualarının karsiligjni seni daha mutlu edecek ve daha hayırlı olacak birini karşına çıkararak verecek inşallah.
inşallah çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki o kadr iyi geldi ki söylediklerin ben daha farklı bi düşünce içinde girmiştim
- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Ne demek , farklı bir bakış açısı kazandirabildimse ne mutlu:)inşallah çok çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki o kadr iyi geldi ki söylediklerin ben daha farklı bi düşünce içinde girmiştim
evet farklı bi bakış açısından çok içimi açtın hayata dönderdin diyebilirim :)Ne demek , farklı bir bakış açısı kazandirabildimse ne mutlu:)
- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Ne güzel o zaman , İnşallah çok mutlu olursun:)evet farklı bi bakış açısından çok içimi açtın hayata dönderdin diyebilirim :)
Teşekkür ederim inşallah herkes çok mutlu olur Rabbim herkesin kalbine göre versin :)Ne güzel o zaman , İnşallah çok mutlu olursun:)
- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Amin:)Teşekkür ederim inşallah herkes çok mutlu olur Rabbim herkesin kalbine göre versin :)
ALLAH DUANA İCABET ETMİŞ DEMEKKİ HAYIRLISI AYRILMANIZDI KİMBİLİRbir ilişkim vardı sevgilimle küstüğümüzde ben çok dua ediyordum tekrar barışıyorduk ama artık yolun sonuna geldiğimizi söyledi bazı sebeplerden dolayı ve bizi bitirdi ben yine bana dönmesi için dualar okumaya başladım tekrar bana dönsün diye foumlarda bulduğum duaların hepsini okumaya başladım ama ilk günlerde görüşürüz filan diye konuşuyordu sanki ben bu duaları okudukça benden daha da soğudu ve beni artık istemediğini söylerek engelledi benim de aklım karıştı acaba çok dua okuduğum için ters mi etki yaptı olmaz dimi öyle bişey yani dua ediyorsun diye her şeyin tersi olmaz dimi yardımcı olur musunuz ben ne yapayım ?
Evet öyleymiş ben bana dönmesi için hep dua ettim ben dua ettikçe o benden uzaklaştı demek ki böyle hayırlısıymış napayımALLAH DUANA İCABET ETMİŞ DEMEKKİ HAYIRLISI AYRILMANIZDI KİMBİLİR