Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

RedGirl & The
Rabbim niyetinizi dualarınızı kabul etsin
PiXiEE Okudum canim

Pazartesi günü arkadaşlarımın niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

Merhaba benimde bi hacetim var listeye nasil yazdirabiliyorum kendimi ?
LİSTEMİZ ŞU ANDA ALIMA KAPALI BU LİSTE BİTİNCE YENİ LİSTEYE BAŞLARIZ KATILMAK İSTERSEN ADINI NOT ALAYIM HER LİSTEDE FARKLI BİR DUA OKUYORUZ

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum mümkünse❤❤
LİSTEMİZ ŞU ANDA ALIMA KAPALI BU LİSTE BİTİNCE YENİ LİSTEYE BAŞLARIZ KATILMAK İSTERSEN ADINI NOT ALAYIM HER LİSTEDE FARKLI BİR DUA OKUYORUZ

Okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE
CANIM DAHA ÖNCE DE RİCA ETMİŞTİM KİM İÇİN OKUDUĞUNU YAZAR MISIN LÜTFEN. PAZAR GÜNÜ OKUDUM BİLDİRİMİN YOK BUGÜNÜN NİYETİNİ DE PAYLAŞTIM KİMLER İÇİN OKUDUĞUNU YAZARSAN KARIŞTIRMAM

21. ve 22. arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin.
PiXiEE bilgine canım

KIZLAR LİSTEMİZ BAŞLADIĞINDAN BERİ HEP GERİDEN GİDİYORUZ GÜNÜ GÜNÜNE OKUMAYA ÖZEN GÖSTERELİM LÜTFEN

17 - ohbb / HANİFE niyeti için okumayanlar – 7 Mayıs Cumartesi

V Vavin

SUHAN

The

Aktif Lora

Gelincik78

Aktif Lora – kardeşi

18 - A Asya89 niyeti – için okumayanlar 7 Mayıs Cumartesi

V Vavin

SUHAN

The

Aktif Lora

Gelincik78

Aktif Lora – kardeşi

19 - Cemoos niyeti için okumayanlar – 8 Mayıs Pazar

ada_elif

V Vavin

SUHAN

The

Aktif Lora

i p e k

Gelincik78

Aktif Lora – kardeşi

20 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti için okumayanlar - 8 Mayıs Pazar

ada_elif

V Vavin

SUHAN

The

Aktif Lora

i p e k

Gelincik78

Aktif Lora – kardeşi

Redgirl ve maya niyetine okuduk annemle Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin

Canim haftasonu bakamayacagini söylemiştin ben de iki günün okumasini yapıp bildirim yaptım sorun olmaz diye. Bundan sonra kim için olduğunu da yazarım, hatırlamıyorum bunu rica ettiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…