Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
  • Bir günde 2 kişinin niyetine okunacak
  • Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 292 tane okunacak.
  • İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak
  • Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.

21- RedGirl RedGirl / nick niyeti – 9 Mayıs Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Allah'ım anneme, babama, abime, bana, eşime ve çocuklarıma sağlıklı,sıhhatli, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eyle. Bizim bu dünyadaki sınavımızı zor verme, kabir azabından koru. Bizi bizimle bırakma, nefsimize hakim olmayı öğret. Abime hayırlı olan en kısa zamanda hayırlı bir eş nasip et, evlensin yuvasını kurşun coluk çocuğa karışsın. Anneme ve babama hastalıklarından dolayı Ya Şafi ismin ile şifa ver. Eşimin işinde ona kolaylık nasip et. Bana çocuklarıma onlar için iyi huylu hayırlı bir anne olmayı, anne babama karşı da hayırlı evlat olmayı ve eşime hayırlı eş olmayı nasip et.

22 - The The / MAYA niyeti - 9 Mayıs Pazartesi
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin iş durumu şu an çok karışık. Eşime hayırlı, maaşı ve olanakları güzel, gönlümüze göre bir iş nasip et Allahım.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - @Nevreste

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

16 - @nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - @Tosun Pasa

25 – begonvil1985 begonvil1985

26 - @Aktif Lora

27 - @Fatmazell

28 - begonvil1985 begonvil1985 ikinci niyeti

29 - @duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - @Mintimint

34 - Gelincik78 Gelincik78

35 - OraEtLabora OraEtLabora

36 - @madamseker

37 - @Calcifer

38 - @lucina06

39 - @kavs-i kuzah

40 - @Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti
21 kendim ve 22. Arkadaşlara okudum PiXiEE PiXiEE

17 - ohbb ohbb / HANİFE niyeti için okumayanlar – 7 Mayıs Cumartesi

V Vavin

The The

18 - A Asya89 niyeti – için okumayanlar 7 Mayıs Cumartesi

V Vavin

The The

Gelincik78 Gelincik78

19 - Cemoos Cemoos niyeti için okumayanlar – 8 Mayıs Pazar

@ada_elif

V Vavin

The The

i p e k i p e k

Gelincik78 Gelincik78

20 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti için okumayanlar - 8 Mayıs Pazar

@ada_elif

V Vavin

The The

@Aktif Lora

i p e k i p e k

Gelincik78 Gelincik78

@Aktif Lora – kardeşi
19 ve 20. Arkadaş için okudum.
Allah niyetini kabul eylesin

• İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak
  • Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Allah'ım anneme, babama, abime, bana, eşime ve çocuklarıma sağlıklı,sıhhatli, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eyle. Bizim bu dünyadaki sınavımızı zor verme, kabir azabından koru. Bizi bizimle bırakma, nefsimize hakim olmayı öğret. Abime hayırlı olan en kısa zamanda hayırlı bir eş nasip et, evlensin yuvasını kurşun coluk çocuğa karışsın. Anneme ve babama hastalıklarından dolayı Ya Şafi ismin ile şifa ver. Eşimin işinde ona kolaylık nasip et. Bana çocuklarıma onlar için iyi huylu hayırlı bir anne olmayı, anne babama karşı da hayırlı evlat olmayı ve eşime hayırlı eş olmayı nasip et.

Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin iş durumu şu an çok karışık. Eşime hayırlı, maaşı ve olanakları güzel, gönlümüze göre bir iş nasip et Allahım.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - @Nevreste

16 - @nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - @Tosun Pasa

26 - @Aktif Lora

27 - @Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - @Mintimint

36 - @madamseker

37 - @Calcifer

38 - @lucina06

39 - @kavs-i kuzah

The The ve RedGirl RedGirl niyetlerine okudum. Allahım kabul eylesin inşallah 🌸🥰🤲 PiXiEE PiXiEE

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - @Nevreste

16 - @nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - @Tosun Pasa

26 - @Aktif Lora

27 - @Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - @Mintimint

36 - @madamseker

37 - @Calcifer

38 - @lucina06

39 - @kavs-i kuzah

Okudum rabbim kabul eylesin inşallah 🌺

PiXiEE PiXiEE

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - @Nevreste

16 - @nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - @Tosun Pasa

26 - @Aktif Lora

27 - @Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - @Mintimint

36 - @madamseker

37 - @Calcifer

38 - @lucina06

39 - @kavs-i kuzah

okudum canım Allah kabul etsin

CANLARIM TÜM ARKADAŞLARIN NİYETLERİNİ PAYLAŞIYORUM.

ÖNDEN OKUYAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN OKUDUM BİLDİRİMLERİNİ ARKADAŞLARIN GÜNÜNDE NİYETLERİ PAYLAŞINCA YAZIN ERKEN YAZINCA BENİM TAKİBİM ÇOK KARIŞIYOR GÜNÜ GÜNÜNE OKUYAN ARKADAŞLARIMIZDA KARIŞTIRABİLİYOR DAHA ÖNCE TECRÜBE ETTİK BU ŞEKİLDE.

LİSTEYİ BİR KERE PAYLAŞICAM O YÜZDEN YA FAVORİLERE EKLEYİN YADA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIN KIZLAR

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - @Nevreste

16 - @nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - @Tosun Pasa

26 - @Aktif Lora

27 - @Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - @Mintimint

36 - @madamseker

37 - @Calcifer

38 - @lucina06

39 - @kavs-i kuzah

11- Kadriye kızı Gülçin niyeti – 30 Nisan Cumartesi
Allah’ ım Gülçin kulunun oğlunun hayırlısıyla yuvasını kuracağı hayırlı salih bir eş nasip et. Kızının kocasıyla muhabbetini arttır bereketlerini hiç eksik etme evinden Ya Rabbim Kızının yavrusunu da hayırlı bir çocuk eyle Ya Rabbim. Evinden bereketi sağlığı eksiltme Allah’ım. Bütün kullarınla beraber Gülçin kulunun da niyetini kabul et Ya Rabbim. Amin Amin Amin

12 - @sunpineapple niyeti - 30 Nisan Cumartesi
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Allah'ım bu kulunun tüm günahlarını affet. Bu kuluna ve sevdiklerine af, mağfiret, huzur, mutluluk, bolluk, bereket, uzun ömür ve ferahlık nasip et. İçine düştüğü sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar, onu ve sevdiklerini daima koru bu mübarek Ramazan ayının ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine. AMİN.

13 – Madammor Madammor / MERVE niyeti – 5 Mayıs Perşembe
Rabbim evladımı kucağıma sağlıcakla almayı nasip etsin. Dileyen bekleyen sabreden tüm arkadaşlarıma en hayırlı zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin. Dertlerimize deva hastalıklarımıza şifalar versin. Tüm dua arkadaşlarımın gönlünden geçen güzel dualarını kabul buyursun Rabbim. Amin.

14- @Nevreste / SEVDA niyeti - 5 Mayıs Perşembe
Hayırlısı ile borçlarımı ödeyip feraha ermek istiyorum.Eşim ve çocuklarım ile birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu günler geçirmeyi diliyorum

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ niyeti – 6 Mayıs Cuma
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Duama Amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenlerin en hayırlısını nasip et Allah’ ım. Amin.

16 – @nursevdi / NURSEVEN niyeti – 6 Mayıs Cuma
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı için bana hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et.

17 - ohbb ohbb / HANİFE niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Allahım Hanife kulunun sana hayırlı dinine bağlı namazını kaçırmayan bir kul, anne babasına hayırlı bir evlat, ablasına hayırlı bir kardeş, eşine hayırlı bir eş, çocuklarına hayırlı ve iyi bir anne olmasını nasip eyle. Yapmış olduğu öğretmenlik mesleğini alnının akıyla ve hakkıyla yapmayı, anne babasına vatanına milletine hayırlı kişiler yetistirebilmesine yardım et Allah'ım. Duasına amin diyen herkesin duasını da kabul eyle yarabbim.

18 - A Asya89 niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Niyetim ailemin sağlık sorunlarını atlatması kardeşlerim ve annem biraz rahatsızlar onların şifası için. sonrada eşim çocuklarım ile sağlıklı hayırlısı ile güzel büyük bir evimizin olmasının duasını istiyorum

19 - Cemoos Cemoos niyeti – 8 Mayıs Pazar
Allah'ım beni,eşimi,kızımı,annemi,kardeşimi kötülüklerden, kötülerden koru,hastalıklarında şifa ver,borçlarımızı ödemeye kolaylığı ver.kizima temiz ahlak,sakinlik,ferahlık nasip et.evimize bolluk,bereket ver.Tüm kardeşlerimin dualarını kabul et.amin diyen arkadaşlarımın dualarını makbul kıl. Amin

20 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti - 8 Mayıs Pazar
Allah'ım sevdiğim adam Erdal’ ın en kısa zamanda cezaevinden çıkmasını ve onu bana çocuklarına biran önce bağışlamanı istiyorum amin

Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım.
Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...

23 – @ezgiisel / EZGİ niyeti – 10 Mayıs Salı
Allahım bu dünyada ve ahiretimize de güzellikler ver. Ailemin ve benim günahlarımızı affeyle. Ettiğimiz tövbelerimizi kabul eyle. Allahım hayırlısıyla KPSS’yi kazanıp atanmamı geleceğimizi maddi manevi rahatlıkta geçirmemizi nasip et. Batı görevini hakkımızda hayırlı olan yer neresi ise orada bitirmeyi nasip et. Kardeşimin üniversite sınavını başarıyla kazanmasını istediği bölüme yerleşmesini nasip et. Ablama ve isteyen herkese sağlıklı gebelik yaşat, gönülden isteyenlere en kısa zamanda nasip et Allahım Ailemde mutluluğu huzuru sağlığı eksik eyleme. Kalbime ferahlık ver. Kötü insanların şerrinden sana sığınırım. Dualarımızı kabul eyle Allahım amin.

24 - @Tosun Pasa / MERVE niyeti - 10 Mayıs Salı
Allah'ım bana eşime çocuklarımıza anneme babama uzun sağlıklı huzurlu ömür ver. Paramiza bereket ver borçlarımızı ödemeyi nasip et. Ehliyetimi kolaylıkla almayı kpssden de yeterli puanı alıp gönlümdeki yere atanmayı bana nasip eyle. Rabbim yıllardır içimde yara, sen biliyorsun, atanmam için bana yardım et. Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin.

25 – begonvil1985 begonvil1985 / İREM niyeti- 11 Mayıs Çarşamba
""Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla. Huzurlu, uyumlu, akıllı, yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama Duâ'mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin”"

26 - @Aktif Lora / AYŞE niyeti - 11 Mayıs Çarşamba
Allahım..Bize dünyada iyilik, güzellik ve nimet ver, ahirette de iyilik, güzellik ve nimet ver. Allah'ım! Ayrılıktan, iki yüzlülükten ve kötü ahlâktan Sana sığınırım. Allah'ım! Beni bağışla, bana merhamet et, beni doğru yola ilet ve bana rızık ver. Allah'ım! Kötü ahlâklardan, kötü işlerden ve kötü isteklerden sana sığınırım.
Allahım sen evlatlarımızı dinde fâkih kıl ahlâklarını,huylarını güzelleştir..Zekalarını aç onlara hayırlı salih ve saliha bir mümin olmalarını nasib et Rabbim.. Allahım benimle burada isteyen tüm Arkadaşlarımın da duasını kabul et amin...

27 - @Fatmazell / FATMA niyeti – 12 Mayıs Perşembe
Rabbimden isteğim sağlıklı salih saliha evlat evlatlar mutlu ve huzurlu olacağımız yerlere tayin olmayı niyet ediyorum

28 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM İKİNCİ niyeti - 12 Mayıs Perşembe
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."

29 - @duayamuhtaciz ikinci niyeti – 13 Mayıs Cuma
Allah'ım sen tez zamanda Ya Latif, Ya Fettah Ya Muğni adınla nişanlımın ve benim rızkımı genişlet. Nişanlıma bol kazançlı hayırlı bir işte tez zamanda hayırla sağlıkla afiyetle çalışmayı, helal bol kazançlar kazanmayı nasip et. Amiin

30 - i p e k i p e k / NUR niyeti - 13 Mayıs Cuma
Çocuklarımla eşimle sağlıklı sıhhatli huzurlu ömür geçirmek Allah in da rızasına nail olmak

31 – K Kipa2008 – annesi niyeti – 14 Mayıs Cumartesi
Allah'ım Saniye kulunun eşinin emekliliği ile ilgili sıkıntılı durumdan kurtulmasını, eşinin işlerinin açılmasını borçlarını kolaylıkla ödemesini nasip et. Amin

32 - @Kendikendine niyeti - 14 Mayıs Cumartesi
Allah'im Fatma kulunun kalbine ferahlik ver. Bebegimi saglikla saglikli dünyaya getirmemi nasip et. Işlerimi kolaylastir ,engelleri kaldir , yollarimi aç, yarim kalanlarimi tam eyle, hastaliklarima şafi isminle şifa ver. Duami okuyan herkesin dualarini da kabul eyle.

33 - @Mintimint niyeti – 15 Mayıs Pazar
Allahım sen mintimint kulunun gönlündeki dileğini hayırlı bi şekilde tez zamanda kabul et.Aşağıdan yukarıdan ve dört bir yanından gelebilecek kaza, bela,kem göz ve musibetten koru.Niyet ettiği şeyde onu pişman ettirme hakkında hayr eyle.Evinden bereket,sağlık,huzuru eksik etme. Eşiyle muhabbetini arttır. Çocuklarına zihin açıklığı ver.Tüm dua kardeşlerimizinde dualarını kabul et inşallah amin.

34 – Gelincik78 Gelincik78 / GÖZDE niyeti - 15 Mayıs Pazar
Hayırlısıyla İnşaallah ev almaya niyetlendik hakkımızda hayırlıysa tamamına erdirmeyi nasip etsin rabbim ödemelerimizde kolaylıklar ihsan eylesin kimseye muhtaç etmesin. bedenlerimizden sağlığımızı evinizden huzur ve bereketi eksik etmesin. Bir de ramazan ayının sonlarına yaklaşırken hakkıyla bitirebilen kullarından almayı nasip eylesin aminn

35 - OraEtLabora OraEtLabora niyeti – 16 Mayıs Pazartesi
Allahım hüküm senin sen ol dersen herşey oluverir. Biz yalnızca senden istiyoruz. Bizim isteklerimizi ancak sen verebilirsin. Senin hazinen sonsuz. Rabbim senden istediğim sağlıklı ahlaklı vatanına milletine hayırlı evlatlar, bunun için sana yalvarıyorum neolursun beni annelik duygusundan mahrum etme. Sevmeyi yaratan gönüllerimizi yaratan her güzelliği en güzel şekilde yaratan Allah’ım beni kapından boş çevirme. Yanlış dua etmekten ve eksik dua etmekten de sana sığınırım rabbim hakkımda hayırlı olan evlatlarıma beni en kısa sürede en kolay biçimde kavuştur. Tedavimin en güzel şekilde sonlanmasını nasip et. Transferimin gerçekleşip bebeğimin bana tutunup sağlıklı bir gebelikten sonra onu kucağıma almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip et.
Annemi babamı eşimin anne babasını koru ve günahlarımızı affet. Bizi anne babamıza hayırlı evlat eyle. Eşimin işinde derecesini artır hayırlı bol rızıklar ver. kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip et. Hamile olan akrabalarımın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul et..amin..

36 - @madamseker niyeti - 16 Mayıs Pazartesi
Allahım sen Vİldan kulunun annesine babasına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip eyle hastalıklarına şifa dertlerine derman ver. Hep birlikte bir arada yaşayacakları güzel bir ömür nasip eyle . Amin .

37 - @Calcifer niyeti – 17 Mayıs Salı
Beklediğimiz haberin çok kısa sürede gerçekleşmesi ve helalinden çok daha fazla büyük işler gelmesi. Ailemin maddi manevi sıkıntıya düşmemesi

38 – @lucina06 niyeti - 17 Mayıs Salı
Allahim ummadığımız anda bize nasip ettiğin bebeğimizi sağlıklı, sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip et. Bir oğlum var sen kalbimi,gönlümü bilensin bu bebeğimin de sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bir kız evlat olmasını nasip eyle. Eşime işinde,okul hayatında başarılar ver. Beni,eşime,oğlumu, karnımdaki kuzumu,annemi,babamı,kardeşlerimi, sevdiklerimi kazalardan belalardan koru. Kardeşim asker nereye atanacak belli değil onu ve diğer tüm asker,polis kardeşlerimizin ayağına taş değdirme,düşmana izin verme Rabbim. Evlatlarıma güzel bakmayı,onlari hayırlı ve güzel insanlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Maddi durumumuzun en yakin zamanda daha iyi olmasına yardim et. Kazançlarımızı bereketli kıl Allahim. En yakin arkadaşıma istediği sınavı kazanmasinda yardim et,zihin açıklığı ver Rabbim. Bir de bebek istiyor en hayırlı zamanda onu da nasip et hayırlısı ile Allahim. Benim için dua eden tüm arkadaşlarımın kalbindeki,gönlündeki hayırlı isteklerini yaşamalarını nasip et. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

39 - @kavs-i kuzah niyeti – 18 Mayıs Çarşamba

NİYET YAZACAK

40 - @Aktif Lora – kardeşi niyeti - 18 Mayıs Çarşamba

NİYET YAZACAK

41 - PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti - 18 Mayıs Çarşamba
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
PiXiEE PiXiEE canım mayanın niyeti burada uzun bugün paylaştığın kısa olmuş.
Ben kisayi okudum bitirdim yanlışlık yok değil mi.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - @sunpineapple