9mayıs niyetlerini okudum12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
- Bir günde 2 kişinin niyetine okunacak
- Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 292 tane okunacak.
- İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak
- Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
21-RedGirl / nick niyeti – 9 Mayıs Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Allah'ım anneme, babama, abime, bana, eşime ve çocuklarıma sağlıklı,sıhhatli, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eyle. Bizim bu dünyadaki sınavımızı zor verme, kabir azabından koru. Bizi bizimle bırakma, nefsimize hakim olmayı öğret. Abime hayırlı olan en kısa zamanda hayırlı bir eş nasip et, evlensin yuvasını kurşun coluk çocuğa karışsın. Anneme ve babama hastalıklarından dolayı Ya Şafi ismin ile şifa ver. Eşimin işinde ona kolaylık nasip et. Bana çocuklarıma onlar için iyi huylu hayırlı bir anne olmayı, anne babama karşı da hayırlı evlat olmayı ve eşime hayırlı eş olmayı nasip et.
22 -The / MAYA niyeti - 9 Mayıs Pazartesi
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin iş durumu şu an çok karışık. Eşime hayırlı, maaşı ve olanakları güzel, gönlümüze göre bir iş nasip et Allahım.
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 -ada_elif
3 - K Kipa2008
4 -Ssevincli
5 -penyez83
6 - V Vavin
7 -Butimar-
8 -SUHAN
9-duayamuhtaciz
10 -Teach_Mavi
11 - Kadriye kızı Gülçin
12 -sunpineapple
13 -Madammor
14 -Nevreste
15 -PiXiEE / FİLİZ
16 -nursevdi
17 -ohbb
18 - A Asya89
19 -Cemoos
20 - K Kipa2008 ikinci niyeti
21 -RedGirl / nick ile
22 -The
23 -ezgiisel
24 -Jawlensky
25 –begonvil1985
26 -Aktif Lora
27 -Fatmazell
28 -begonvil1985 ikinci niyeti
29 -duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ
30 -i p e k
31 - K Kipa2008 – annesi
32 - @Kendikendine
33 -Mintimint
34 -Gelincik78
35 -OraEtLabora
36 -madamseker
37 - C Calcifer
38 -lucina06
39 -kavs-i kuzah
40 -Aktif Lora – kardeşi
41 -PiXiEE – ikinci niyeti
12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
- İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak
- Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Allah'ım anneme, babama, abime, bana, eşime ve çocuklarıma sağlıklı,sıhhatli, mutlu, huzurlu bir hayat nasip eyle. Bizim bu dünyadaki sınavımızı zor verme, kabir azabından koru. Bizi bizimle bırakma, nefsimize hakim olmayı öğret. Abime hayırlı olan en kısa zamanda hayırlı bir eş nasip et, evlensin yuvasını kurşun coluk çocuğa karışsın. Anneme ve babama hastalıklarından dolayı Ya Şafi ismin ile şifa ver. Eşimin işinde ona kolaylık nasip et. Bana çocuklarıma onlar için iyi huylu hayırlı bir anne olmayı, anne babama karşı da hayırlı evlat olmayı ve eşime hayırlı eş olmayı nasip et.
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin iş durumu şu an çok karışık. Eşime hayırlı, maaşı ve olanakları güzel, gönlümüze göre bir iş nasip et Allahım.
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 -ada_elif
3 - K Kipa2008
4 -Ssevincli
5 -penyez83
6 - V Vavin
7 -Butimar-
8 -SUHAN
9-duayamuhtaciz
10 -Teach_Mavi
11 - Kadriye kızı Gülçin
12 -sunpineapple
13 -Madammor
14 -Nevreste
15 -PiXiEE / FİLİZ
16 -nursevdi
17 -ohbb
18 - A Asya89
19 -Cemoos
21 -RedGirl / nick ile
22 -The
23 -ezgiisel
24 -Jawlensky
25 –begonvil1985
26 -Aktif Lora
27 -Fatmazell
30 -i p e k
31 - K Kipa2008 – annesi
32 - @Kendikendine
33 -Mintimint
34 -Gelincik78
35 -OraEtLabora
36 -madamseker
37 - C Calcifer
38 -lucina06
39 -kavs-i kuzah
40 -Aktif Lora – kardeşi
12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 -ada_elif
3 - K Kipa2008
4 -Ssevincli
5 -penyez83
6 - V Vavin
7 -Butimar-
8 -SUHAN
9-duayamuhtaciz
10 -Teach_Mavi
11 - Kadriye kızı Gülçin
12 -sunpineapple
13 -Madammor
14 -Nevreste
15 -PiXiEE / FİLİZ
16 -nursevdi
17 -ohbb
18 - A Asya89
19 -Cemoos
21 -RedGirl / nick ile
22 -The
23 -ezgiisel
24 -Jawlensky
25 –begonvil1985
26 -Aktif Lora
27 -Fatmazell
30 -i p e k
31 - K Kipa2008 – annesi
32 - @Kendikendine
33 -Mintimint
34 -Gelincik78
35 -OraEtLabora
36 -madamseker
37 - C Calcifer
38 -lucina06
39 -kavs-i kuzah
40 -Aktif Lora – kardeşi
Geçmiş olsun RABBİM şifa versinOkumalarımı yarın yapacağım inşallah hastayım halim olupta okuyamadım arkadaşlar