Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

CANLARIM ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ ÜZERE PAZAR GÜNLERİ EVDE KIZIMLA OLDUĞUM İÇİN SİTEYE PEK GİRMİYORUM Kİ YARIN DOĞUM GÜNÜ VAR MELEĞİM 1 YAŞINA GİRİYOR :) BU YÜZDEN CUMARTESİ GÜNLERİ HEM CUMARTESİ HEMDE PAZAR NİYETLERİNİ PAYLAŞIYORUM

17 - ohbb ohbb / HANİFE niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Allahım Hanife kulunun sana hayırlı dinine bağlı namazını kaçırmayan bir kul, anne babasına hayırlı bir evlat, ablasına hayırlı bir kardeş, eşine hayırlı bir eş, çocuklarına hayırlı ve iyi bir anne olmasını nasip eyle. Yapmış olduğu öğretmenlik mesleğini alnının akıyla ve hakkıyla yapmayı, anne babasına vatanına milletine hayırlı kişiler yetistirebilmesine yardım et Allah'ım. Duasına amin diyen herkesin duasını da kabul eyle yarabbim.

18 - A Asya89 niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Niyetim ailemin sağlık sorunlarını atlatması kardeşlerim ve annem biraz rahatsızlar onların şifası için. sonrada eşim çocuklarım ile sağlıklı hayırlısı ile güzel büyük bir evimizin olmasının duasını istiyorum

19 - Cemoos Cemoos niyeti – 8 Mayıs Pazar
Allah'ım beni,eşimi,kızımı,annemi,kardeşimi kötülüklerden, kötülerden koru,hastalıklarında şifa ver,borçlarımızı ödemeye kolaylığı ver.kizima temiz ahlak,sakinlik,ferahlık nasip et.evimize bolluk,bereket ver.Tüm kardeşlerimin dualarını kabul et.amin diyen arkadaşlarımın dualarını makbul kıl. Amin

20 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti - 8 Mayıs Pazar
Allah'ım sevdiğim adam Erdal’ ın en kısa zamanda cezaevinden çıkmasını ve onu bana çocuklarına biran önce bağışlamanı istiyorum amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - @RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

25 – @begonvil1985

26 - Aktif Lora Aktif Lora

27 - Fatmazell Fatmazell

28 - @begonvil1985 ikinci niyeti

29 - @duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

34 - Gelincik78 Gelincik78

35 - @OraEtLabora

36 - madamseker madamseker

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

39 - @kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti
ohbb ohbb A Asya89 Cemoos Cemoos K Kipa2008 niyetlerine okudum canım. Allahım kabul etsin inşallah 🤲🥰🌸 PiXiEE PiXiEE

CANLARIM ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ ÜZERE PAZAR GÜNLERİ EVDE KIZIMLA OLDUĞUM İÇİN SİTEYE PEK GİRMİYORUM Kİ YARIN DOĞUM GÜNÜ VAR MELEĞİM 1 YAŞINA GİRİYOR :) BU YÜZDEN CUMARTESİ GÜNLERİ HEM CUMARTESİ HEMDE PAZAR NİYETLERİNİ PAYLAŞIYORUM

Allahım Hanife kulunun sana hayırlı dinine bağlı namazını kaçırmayan bir kul, anne babasına hayırlı bir evlat, ablasına hayırlı bir kardeş, eşine hayırlı bir eş, çocuklarına hayırlı ve iyi bir anne olmasını nasip eyle. Yapmış olduğu öğretmenlik mesleğini alnının akıyla ve hakkıyla yapmayı, anne babasına vatanına milletine hayırlı kişiler yetistirebilmesine yardım et Allah'ım. Duasına amin diyen herkesin duasını da kabul eyle yarabbim.

Niyetim ailemin sağlık sorunlarını atlatması kardeşlerim ve annem biraz rahatsızlar onların şifası için. sonrada eşim çocuklarım ile sağlıklı hayırlısı ile güzel büyük bir evimizin olmasının duasını istiyorum

Allah'ım beni,eşimi,kızımı,annemi,kardeşimi kötülüklerden, kötülerden koru,hastalıklarında şifa ver,borçlarımızı ödemeye kolaylığı ver.kizima temiz ahlak,sakinlik,ferahlık nasip et.evimize bolluk,bereket ver.Tüm kardeşlerimin dualarını kabul et.amin diyen arkadaşlarımın dualarını makbul kıl. Amin

Allah'ım sevdiğim adam Erdal’ ın en kısa zamanda cezaevinden çıkmasını ve onu bana çocuklarına biran önce bağışlamanı istiyorum amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

21 - @RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

25 – @begonvil1985

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

35 - @OraEtLabora

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

39 - @kavs-i kuzah

19 - Cemoos Cemoos
20 - K Kipa2008
Niyetlerine okudum 🤲🏻
PiXiEE PiXiEE

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - @Ssevincli

5 - @penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- @duayamuhtaciz

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

21 - @RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

25 – @begonvil1985

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

35 - @OraEtLabora

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

39 - @kavs-i kuzah

17-18-19-20 arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻

Gelincik78 Gelincik78 CANIM SİTEYE GİRİYORSUN AMA KAÇ GÜNDÜR DUA İLE İLGİLİ BİR BİLDİRİM YAPMIYORSUN BUGÜN BİLDİRİM GELMEZSE SENİ LİSTEDEN ÇIKARMAK DURUMUNDA KALICAM BİLGİN OLSUN

Okumalarımı yarın yapacağım inşallah hastayım halim olupta okuyamadım arkadaşlar 🥺

13 – Madammor Madammor / MERVE niyeti için okumayanlar – 5 Mayıs Perşembe

Gelincik78 Gelincik78

14- Nevreste Nevreste / SEVDA niyeti için okumayanlar - 5 Mayıs Perşembe

Gelincik78 Gelincik78

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ niyeti için okumayanlar – 6 Mayıs Cuma

Gelincik78 Gelincik78

16 – nursevdi nursevdi / NURSEVEN niyeti için okumayanlar – 6 Mayıs Cuma

Gelincik78 Gelincik78
memleketten anca döndük ayrıca hiç girmedm siteye nasıl girdi görünüyorm enteresan bi baska grubum dha var ona da bakmadm gecen haftadan beri😕yarn yetişicem naspse gün içinde bitirdikçe bildirimlermi yaparım

X