DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Üç arkadaşımızı niyetine okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

okudum tamamladim PiXiEE

41.42.43. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir
41- agustos72
42- Hayalkuran
43- mutlulukbenihicbirakma
niyetlerine okumayanlar 11 haziran salı

Jawlensky
60kiloyum
littlezelda
G Gunduzguzell1
Hali
dreamy07
mutlulukbenihicbirakma ve kardeşi
Fukaeri
liberti22

Okudum Allah kabul etsin mutlulukbenihicbirakma Hayalkuran agustos72

SON 3 KİŞİ NİYETİ

313 adet Ya Erhamerrahimin

• Kişi başı 313 adet okunacak
• Günlük 3 kişinin niyetine okuyacağız yani bir günde toplam 939 tane okumuş olacağız
• Günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır

1- Breave Heart
2- Nevreste
3- O ozlemem
4- flamel
5- kavs-i kuzah
6- @selin18
7- penyez83
8- PiXiEE
9- A Asya89
10- Jawlensky
11- 60kiloyum
12- littlezelda
13- Eckubra
14- dunyadanuzak
15- HALLEYS
16- MMorsalkimm
17- YagmurSendeanlarsn
18- madamseker
19- KurkmantoluS
20- C Cittaslow
21- begonvil1985
22- G Gunduzguzell1
23- zeyno genc
24- zeyno genc arkadaşı
25- G gulectosba
26- ezgiisel
27- iyilik_guzellik
28- G Glsndmr89
29- Hali
30- Ssevincli
31- nursevdi
32- dolar milyoneri
33- ftemiz
34- Freddy
35- memurhanim
36- dreamy07
37- Minaa95
38- Aktif Lora
39- Sincereley93190221
40- Y Yaz2021
41- agustos72
42- Hayalkuran
43- mutlulukbenihicbirakma
44- mutlulukbenihicbirakma kardeşi
45- Fukaeri
46- liberti22

44- mutlulukbenihicbirakma kardeşi niyeti -12 Haziran Çarşamba
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbim özge kulunun kendisine çocuklarına ailesine sağlık ver, günahları varsa affet doğru yoldan ayırma Amin. Annesine babasına şafi ismiyle tez vakitte kolaylıkla kalıcı şifalar ver yüce Rabbim eşine hidayet ver çocuklarına karısına düşkün olsun maddi manevi sıkıntılarından kurtar helal rızk kazanmayı nasip et Amin. Kendisini ve tüm ailesini her türlü kötülükten afatlardan kem gözlerden koru Amin.
Yavrularını sağlıkla mutlulukla güzel ahlakla büyütebilmeyi dinli imanlı saygılı başarılı evlatlar yetiştirebilmeyi vicdan merhametli güze ahlaklı insanlarla karşılaşmalarını nasip et Amin.
Özge kulunun gönlündeki muradı hayırlısıyla tez vakitte kolaylıkla nasip et yüce Rabbim Amin Amin Amin buradaki tüm arkadaşlarında gönüllerinin muradını tez vakitte kolaylıkla nasip et Amin.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

45- Fukaeri niyeti -12 Haziran Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allahım çocuk için olduğum tedavim güzel sonuçlansın . Benim kucağımı boş bırakma Rabbim , sana hayırlı bir kul olacak evlat nasip et İnşallah bana ve babasına hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım
Bebek yolunda yürüdüğüm bu yolda bizim yüzümüzü güldür Aminnn . Hayırlı sağlıklı kolay hamilelik geçirmeyi nasip eyle Allahım. Önümüzdeki bayram da inşallah Çifte bayram yaşamayı nasip et Allahım . Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle , benim duama amin diyenlerin de derdinin dermanını esirgeme Allahım . Benim gibi bebek hasreti çekenlerin kucağına boş bırakma Allahım .
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

46- liberti22 Şükran kurt niyeti -12Haziran Çarşamba
Allah’ım, bizleri sıkıntıyla, hastalıkla ve sevdiklerimizle imtihan etme. Allah’ım sen affedicisin, cömertsin, affetmeyi seversin, bizleride affet.Allah’ım, bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi cehennem azabından koru.Göçmüşlerize de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et.Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmamızı eşimle bana ve tüm dua eden kullarına geciktirmeden nasip et,kalpleri halden hale çeviren Allah’ım, kalbimi dinin üzere sabit kıl.Allah’ım, kabir azabından, kalbin vesvesesinden, işlerin dağınıklığından sana sığınırım,seni anmak, sana şükretmek, sana güzelce kulluk etmekte bizlere yardım et.Allah’ım, dualarımızın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımızı affet.Tüm dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle Allah'ım. Amin...

44- mutlulukbenihicbirakma kardeşi özge
45- Fukaeri
46- liberti22 şükran kurt
niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn
PiXiEE canımın içi

mutlulukbenihicbirakma kardeşi, Fukaeri ve liberti22 için okudum Allah kabul etsin. Sevgili PiXiEE ve penyez83 bizleri bir araya getirerek verdiğiniz emekler için Allah razı olsun sizlerden. Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarımın niyetleri kolaylıkla kabul olsun. Onlardan da Allah razı olsun.

okudum tamamladim Allah kabul etsin herkes icin hayirlisi olsun penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…