- 13 Ağustos 2020
- 14.760
- 82.431
- 32
tam bir fikrim yok canım La ilahe illallah mı yapsak 70.000 ne dersiniz?PiXiEE CANIM SON 3 KİŞİ KALMIŞ BİTİRMİŞİZ NEREDEYSE LİSTEYİ MAAŞAALLAH HEPİMİZE..... YENİ DUA NE OLACAK SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Pazar ve pazartesindeki arkadaşlar için okudum canımgeride kaldım kusura bakmayın bugün yarın yetişmeye çalışacağım
31 – K Kipa2008 – annesi niyeti için okumayanlar – 14 Mayıs Cumartesi
PiXiEE / FİLİZ
PiXiEE – ikinci niyeti
32 - @Kendikendine niyeti için okumayanlar – 14 Mayıs Cumartesi
PiXiEE / FİLİZ
PiXiEE – ikinci niyeti
33 -Mintimint niyeti için okumayanlar – 15 Mayıs Pazar
PiXiEE / FİLİZ
kavs-i kuzah
PiXiEE – ikinci niyeti
34 –Gelincik78 / GÖZDE niyeti için okumayanlar – 15 Mayıs Pazar
PiXiEE / FİLİZ
Mintimint
kavs-i kuzah
PiXiEE – ikinci niyeti
35 -OraEtLabora niyeti için okumayanlar – 16 Mayıs Pazartesi
PiXiEE / FİLİZ
RedGirl
The
i p e k
Mintimint
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
kavs-i kuzah
PiXiEE – ikinci niyeti
36 -madamseker niyeti için okumayanlar – 16 Mayıs Pazartesi
PiXiEE / FİLİZ
RedGirl
The
Aktif Lora
i p e k
Mintimint
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
kavs-i kuzah
Aktif Lora – kardeşi
PiXiEE – ikinci niyeti
Okuyan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Rabbim hepimize duamızın hayırlısıyla kabul olma sevincini yaşatsın.
Güzel olur. Bende geçen gün şöyle bir esmalar ile karşılaştım.tam bir fikrim yok canım La ilahe illallah mı yapsak 70.000 ne dersiniz?
akşama bildirimleri yapacağım canım32 - @Kendikendine niyeti için okumayanlar – 14 Mayıs Cumartesi
PiXiEE / FİLİZ
PiXiEE – ikinci niyeti
33 -Mintimint niyeti için okumayanlar – 15 Mayıs Pazar
PiXiEE / FİLİZ
PiXiEE – ikinci niyeti
34 –Gelincik78 / GÖZDE niyeti için okumayanlar – 15 Mayıs Pazar
PiXiEE / FİLİZ
Mintimint
PiXiEE – ikinci niyeti
35 -OraEtLabora niyeti için okumayanlar – 16 Mayıs Pazartesi
PiXiEE / FİLİZ
RedGirl
The
i p e k
Mintimint
OraEtLabora
C Calcifer
PiXiEE – ikinci niyeti
36 -madamseker niyeti için okumayanlar – 16 Mayıs Pazartesi
PiXiEE / FİLİZ
RedGirl
The
Aktif Lora
i p e k
Mintimint
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
Aktif Lora – kardeşi
PiXiEE – ikinci niyeti
olabilir canım hatta bir süre de niyet ve istekler için okunan esmaları okuyabiliriz sırayla sayısına bakayım ben ona göre hazırlanırız. ama kızım ateşi düşmüyor sabahtan beri atladığım yerler olursa bana destek olursanız çok memnun olurumYa Latif esması nasıl? 16 bin küsur çekiliyordu ama kısa ya çabuk biter diye düşünüyorum. Ne dersin canım?
PiXiEE
C Calcifer ve12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
- Bir günde 2 kişinin niyetine okunacak
- Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 292 tane okunacak.
- İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak
- Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
37 - C Calcifer niyeti – 17 Mayıs Salı
Beklediğimiz haberin çok kısa sürede gerçekleşmesi ve helalinden çok daha fazla büyük işler gelmesi. Ailemin maddi manevi sıkıntıya düşmemesi
38 –lucina06 niyeti - 17 Mayıs Salı
Allahim ummadığımız anda bize nasip ettiğin bebeğimizi sağlıklı, sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip et. Bir oğlum var sen kalbimi,gönlümü bilensin bu bebeğimin de sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bir kız evlat olmasını nasip eyle. Eşime işinde,okul hayatında başarılar ver. Beni,eşime,oğlumu, karnımdaki kuzumu,annemi,babamı,kardeşlerimi, sevdiklerimi kazalardan belalardan koru. Kardeşim asker nereye atanacak belli değil onu ve diğer tüm asker,polis kardeşlerimizin ayağına taş değdirme,düşmana izin verme Rabbim. Evlatlarıma güzel bakmayı,onlari hayırlı ve güzel insanlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Maddi durumumuzun en yakin zamanda daha iyi olmasına yardim et. Kazançlarımızı bereketli kıl Allahim. En yakin arkadaşıma istediği sınavı kazanmasinda yardim et,zihin açıklığı ver Rabbim. Bir de bebek istiyor en hayırlı zamanda onu da nasip et hayırlısı ile Allahim. Benim için dua eden tüm arkadaşlarımın kalbindeki,gönlündeki hayırlı isteklerini yaşamalarını nasip et. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
1 - @Btlaydnz23 / DEMET
2 - @ada_elif
3 - K Kipa2008
4 - @Ssevincli
5 -penyez83
6 - @Vavin
7 - @Butimar-
8 -SUHAN
9-duayamuhtaciz
10 -Teach_Mavi
11 - Kadriye kızı Gülçin
12 - @sunpineapple
13 - @madammor
14 - @Nevreste
15 -PiXiEE / FİLİZ
16 - @nursevdi
17 -ohbb
18 - @Asya89
19 - @Cemoos
20 - K Kipa2008 ikinci niyeti
21 -RedGirl / nick ile
22 -The
23 - @ezgiisel
24 -Jawlensky
25 – @begonvil1985
26 -Aktif Lora
27 - @Fatmazell
28 - @begonvil1985 ikinci niyeti
29 -duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ
30 -i p e k
31 - K Kipa2008 – annesi
32 - @Kendikendine
33 -Mintimint
34 -Gelincik78
35 -OraEtLabora
36 -madamseker
37 - C Calcifer
38 -lucina06
39 -kavs-i kuzah
40 -Aktif Lora – kardeşi
41 -PiXiEE – ikinci niyeti
canım yetiştirmeye çalışıyorum kızın ateşi düşmezse aksam acile gideceğiz serum taktırmaya o zaman okuyamam sana haber veririm destek içinPiXiEE canım destek istersen akşam okurum şimdi işteyim