Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

OraEtLabora & madamseker
Rabbim niyetinizi dualarınızi kabul etsin

PiXiEE Okudum canim

KIZLAR OraEtLabora ARKADAŞIMIZIN NİYETİNİ DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMUŞUM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN . OKUYAN ARKADAŞLARIM BU NİYETE DUALAMA YAPABİLİR Mİ

Rahman ve Rahim olan, Hay ve Kayyum olan, kendisinde hiçbir noksanlık bulunmayan, her şeyin ona muhtaç olduğu, yerin, göğün ve onlar arasındakilerin yaratıcısı ve sahibi Allahım…Bu aciz kulunum duasını duydun ve kabul ettin. Bana yaşattığın bu güzellik için sana yarattıkların adedince şükürler olsun, rabbim sana hakkıyla şükreden kullarından eyle. Bana verdiğin emanetini vatana millete hayırlı,ana babasına hayırlı, sana layık bir kul, efendimize layık bir insan olarak yetiştirmeyi bana ve eşime nasip eyle..Onu her kötülükten koru. Ona sağlık ve sıhhat ver. Hamileliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip et. Buradaki dua arkadaşlarımdan özel hayattaki arkadaşlarımdan bebek isteyen herkese de hayırlısıyla ve en kolay şekilde evlat nasip et.

Allahım ibadetlerimin devamlılığını nasip et eşime de namaz aşkı ver ya rabbim. Bizi bırakma, elimizi bırakma Allahım. Kalplerimizi senin ve efendimizin aşkıyla doldur.

Peygamber efendimiz (sav) hürmetine yarattığın şu dünyada bize rahatlık ve ferahlık ver. Buradaki dua arkadaşlarımın ve özel hayattaki arkadaşlarımın, akrabalarımın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gider. Kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip eyle. Kocası hayırsız olan akrabamın kocasını ıslah eyle evine bereket ve huzur ver.. Hasta olan akrabama da şifa ver Allahım..Beni, eşimi,annemi, babamı, eşimin anne ve babasını koru ve günahlarımızı affet..Buradaki bütün arkadaşlarımdan sen razı ol. Amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli

5 - penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar-

8 - SUHAN

9- duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple

13 - Madammor

14 - Nevreste

15 - PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi

17 - ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl / nick ile

22 - The

23 - ezgiisel

24 - Jawlensky

25 – begonvil1985

26 - Aktif Lora

27 - Fatmazell

28 - begonvil1985 ikinci niyeti

29 - duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint

34 - Gelincik78

35 - OraEtLabora

36 - madamseker

37 - C Calcifer

38 - lucina06

39 - kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE – ikinci niyeti

OraEtLabora canım Tekrar kendim ve sevinçli için duanı okuyup bağışladım RABBİM kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Pazartesi günü arkadaşlarımın niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

Kendi adıma ve OraEtLabora in okudum rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı Canım OraEtLabora hamilesin sanırım rabbim hayırla ilerlesin sağlıkla kucağınıza da alın inşallah bize de duanda yer ayırdığın için Allah razı olsun çok duygulandım duanın niyetimi okurken

35. Ve 36. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE bilgine canım

Cumartesi ve pazar günkü arkdaşlarımızın niyetine okudum canım PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…