Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

OraEtLabora canım aklıma bircturlu yazmaya fırsatın olmadı sen niyetini değiştirdin ya ben yanlış yazdım ya belki benim yazdığım şekilde dualayanlar olmuştur arada kaçıranlar olmuştur hakkını helal et csnim lutfen içimde kaldı yazamadım bir türlü benim yazdığım niyetten dualayanlarda vardır belki içime sinmedi bir türlü helal et hakkini

Allah Ya Şafi adıyla şifa versin tez zamanda inşallah canım benim.
Benim okumalarım bitti canım. İstersen senin yerine okuyabilirim bir iki kişi.

Okudum Allah kabul etsin

Canım helal olsun sıkıntı yapma vardır bunda da bi hayır. Ben ilk niyetimi attığımda transfer olmamıştı henüz. Sıra bana gelene kadar da belli olmaz heralde pozitif olduğu diye ilk haliyle gönderdim sana niyeti. Ama işte sıra bana gelmeden pozitif olduğumu görünce işler karıştı sen o kadar emek veriyosun hepimizi burada topluyosun benim duam buradaki arkadaşlar sayesinde kabul oldu. Allah içimizi kalbimizi bizden daha iyi bilir. Canını sıkma

Ahh canım benim çok sağolasın Allah'ım sağlıkla dogum yapmayı nasip etsin kucağına aldigin haberlerini duymayo nasip etsin bizlerede

34ü okumuştum canımın içi

35 ve 36 yılda okudum Allah kabul etsin inşallah

OraEtLabora ay gerçekten daha duaya başlamadan mı hamile olacağım belli değildi daha yenisin Yani allahımmm nasıl güzel bir denk geliş rabbim devamını sağ Salim nasip etsin ben de acaba varmı bişeylere başladım şimdiden geçen ay aşılama oldum olmadı bu ay kendimiz denedik son artık bu da olmazsa tüp bebek sürecim başlayacak o kadar garip haldeyim ki adete 7 gün var test yapmaya başladım gerçekten garip insan unutuyor dimi bu süreci

35.
36.
37.
38.
39.
40.

Sıradaki Arkadaşlar için okudum.
Allah hepsinin niyetini kabul eylesin.

Sakın sıkıntı yapma insan tabiki doğal yolla olmasını istiyo ama olmayınca da olmuyo işte. Neyse ki tüp bebek gibi bi şansımız var. Hakkında hayırlısı olsun. Benimki çok yeni o yüzden bu süreci unuttum diyemem Allah hepimizin istediğini en kısa ve kolay şekilde versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…