Öncelikle ayrılmanıza üzüldüm, sizin için dua edeceğimi bilmenizi isterim. Fakat bu durum beni de rahatsız etti. Dua mı beğendireceğiz burda anlamadım? Samimiyetle toplanıp birbirimize dua ediyoruz sanmıştım, burada da mı olacak fitne? Kim bu kişi veya kişiler? Ben de kime dua edeceğimi bilmek istiyorum o zaman? Madem haklı bir durum varsa neden açıkça yapılmıyor gizli kapaklı konuşuluyor?Niyetimin sorgulanması beni rahatsız etti ve üzdü çünkü aylardır kimsenin niyetini sorgulamadan yargılamadan okudum çünkü ben Allah'ın elçisi değilim ben görevimi yaparım oldurup oldurmamak Allah'ın bileceği iş ben birinin niyetine dua okuyunca kesin kabul olacak diye bir büyük düşünceye kapılmadan okudum umarım herkesin dileği hayirliysa kabul olur bende sadece sevincine ortak olabilirim tekrar herkesten özür dilerim
Oha !nasıl ya? Arkadaş kendi isteği ile ayrılmıyor mu? Eğer öyleyse,arkasında başka şeyler varsa çok üzücü. Biz kimiz ki dua sorguluyoruz? Gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.Öncelikle ayrılmanıza üzüldüm, sizin için dua edeceğimi bilmenizi isterim. Fakat bu durum beni de rahatsız etti. Dua mı beğendireceğiz burda anlamadım? Samimiyetle toplanıp birbirimize dua ediyoruz sanmıştım, burada da mı olacak fitne? Kim bu kişi veya kişiler? Ben de kime dua edeceğimi bilmek istiyorum o zaman? Madem haklı bir durum varsa neden açıkça yapılmıyor gizli kapaklı konuşuluyor?
Bu alıntının bildirimi neden bana gelmiş olabilir? Sanki siz benim yazdığım yorumu alıntılamışsınız gibiydi gelen bildirim.Öncelikle ayrılmanıza üzüldüm, sizin için dua edeceğimi bilmenizi isterim. Fakat bu durum beni de rahatsız etti. Dua mı beğendireceğiz burda anlamadım? Samimiyetle toplanıp birbirimize dua ediyoruz sanmıştım, burada da mı olacak fitne? Kim bu kişi veya kişiler? Ben de kime dua edeceğimi bilmek istiyorum o zaman? Madem haklı bir durum varsa neden açıkça yapılmıyor gizli kapaklı konuşuluyor?
benim de bilgim yok yazdıklarından öyle anladım inşallah bir açıklama gelirOha !nasıl ya? Arkadaş kendi isteği ile ayrılmıyor mu? Eğer öyleyse,arkasında başka şeyler varsa çok üzücü. Biz kimiz ki dua sorguluyoruz? Gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.
yanlışlıkla bir mesajı daha alıntılamışım yazarken farkettim sonra sildim o alıntıyı, sanırım sizin mesajınızmış bildirim gittiğine göre, o yüzden olmalıBu alıntının bildirimi neden bana gelmiş olabilir? Sanki siz benim yazdığım yorumu alıntılamışsınız gibiydi gelen bildirim.
benim de bilgim yok yazdıklarından öyle anladım inşallah bir açıklama gelir
yanlışlıkla bir mesajı daha alıntılamışım yazarken farkettim sonra sildim o alıntıyı, sanırım sizin mesajınızmış bildirim gittiğine göre, o yüzden olmalı
LİSTEMİZ ŞU ANDA ALIMLARA KAPALI CANIM İSTERSEN SONRAKİ LİSTE İÇİN ADINI NOT ALALIMBen de katılabilir miyim?
YAPANI ÖĞRENİNCE ELİNİZE NE GEÇECEK. AZ ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ KONU DAHA FAZLA UZAMASIN LÜTFEN . KONU KAPANMIŞTIR DAHA FAZLA BU KONU İLE İLGİLİ YORUM YAPILMASINBen de geriye dönük mesajları okudum. Dediğiniz gibi arkadaşın duasını beğenmeyenler olmuş galiba,çıkmak zorunda hissetmiş kendisini ki çıktı listeden. Yapan da bir zahmet ben yaptım desin,merak ettim ben.
Evet dediğiniz gibi alıntılamada karışıklık olmuş, sorun değil.
Siz alıntılama yapmasaydınız ben mesajımı uyarınızdan sonra silmiştim zaten. Neyse bu şekilde devam edelim.YAPANI ÖĞRENİNCE ELİNİZE NE GEÇECEK. AZ ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ KONU DAHA FAZLA UZAMASIN LÜTFEN . KONU KAPANMIŞTIR DAHA FAZLA BU KONU İLE İLGİLİ YORUM YAPILMASIN
Tam olarak benim de isteğim dua grubunda polemiklerin olmaması.. bu yüzden böyle bir duruma sessiz kalamazdım. Konuyu uzatmaya hiç niyetim yok, tepkimi belli etmek istedim ve inşallah gerekli yere ulaşmıştır. Herkese hayırlı günler diliyorumKONUYU DAHA FAZLA UZATMAYALIM. DUA GRUPLARINDA POLEMİĞE GİRMEYELİM. KONUŞULMAYAN YADA PAYLAŞILMAYAN ŞEYLER ÜZERİNE LÜTFEN FARKLI YORUMLAR YAPIP KONUYU FARKLILAŞTIRMAYALIM. ARKADAŞIMIZ KENDİ İSTEĞİ İLE ÇIKTI.
FİTNE VS LÜTFEN ARKADAŞLAR KONU FARKLI BİR BOYUTA ULAŞMASIN
. KONUYU KAPATALIM DAHA ÖNCE DE POLEMİK OLDU VE UYARI ALDIK YİNE AYNI ŞEYİ YAŞAMAYALIM
OlurLİSTEMİZ ŞU ANDA ALIMLARA KAPALI CANIM İSTERSEN SONRAKİ LİSTE İÇİN ADINI NOT ALALIM
C Calcifer niyeti için okudum Allah kabul etsinSAYI DEĞİŞTİ YENİ SAYIYA GÖRE OKUMAYI UNUTMAYALIM
70.000 ‘’La ilahe İllallah’’
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.
GÜNLÜK 1 KİŞİNİN NİYETİNE OKUNACAK
Kişi başı 1428 tane okunacak
Dua sahibi toplam sayının 70.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 1428+28 = 1456 tane
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 1428+1428= 2856 tane okuyacak.
Kendileri için 28 tane daha fazla okuyacak yani 2856+28 =2884
İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır.
8 - C Calcifer niyeti – 5 Aralık Pazartesi
Rabbim yarıda kalmış işlerimizin bir an önce hayırlı bir şekilde olmasını nasip et. Eşime bol kazançlı işler nasip et. Maddi manevi darda sıkıntıda bırakma bizi
1 - @aypare ackerman
2 - @Tosun Pasa
3 -penyez83
4 -Taze fasulye
5 - @Teach_Mavi
6 - @Aktif Lora
7 -MssPARE
8 - C Calcifer
9 - @Nevreste
10 - @kavs-i kuzah
11 -Ssevincli
12 - @Careszm
13 - @madamseker
14 - @ezgiisel
15 - @sepulik
16 - @Mavihali
17 - Z zerefsann
18 -Tiniminimavihanim
19 - Gülçin
20 - @HejaR12
21 - @slnn12345
22 - V Vavin
23 - @madammor
24 -goah
25 - @Cittaslow
26 - @mavikelebeeek
27 - @begonvil1985
28 - @Sehrazat6
29 – @M_atruska
30 -PiXiEE
31 - @SUHAN
32 - @safi.naz
33 - @Cuel
34 -Rprnn
35 - @nursevdi
36 - @-Cookie
37 - @Gelincik78
38 -Wilma11
39 - @Breave Heart
40 - @soGuk nevale
41 - @Sendeanlarsn
42 -Sincereley93190221
43 -The
44 - @Sendeanlarsn ikinci niyeti
45 - Z Zerre
46 - @tatlicincap
47 -penyez83 komşusu
48 -Sevgicik
49 - @narinal
C Calcifer arkadaşımızın adına 1428 adet okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahSAYI DEĞİŞTİ YENİ SAYIYA GÖRE OKUMAYI UNUTMAYALIM
Dua sahibi toplam sayının 70.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 1428+28 = 1456 tane
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 1428+1428= 2856 tane okuyacak.
Rabbim yarıda kalmış işlerimizin bir an önce hayırlı bir şekilde olmasını nasip et. Eşime bol kazançlı işler nasip et. Maddi manevi darda sıkıntıda bırakma bizi
1 - @aypare ackerman
2 - @Tosun Pasa
3 -penyez83
4 -Taze fasulye
5 - @Teach_Mavi
6 - @Aktif Lora
7 -MssPARE
8 - C Calcifer
9 - @Nevreste
10 - @kavs-i kuzah
11 -Ssevincli
12 - @Careszm
13 - @madamseker
14 - @ezgiisel
15 - @sepulik
16 - @Mavihali
17 - Z zerefsann
18 -Tiniminimavihanim
19 - Gülçin
20 - @HejaR12
21 - @slnn12345
22 - V Vavin
23 - @madammor
24 -goah
25 - @Cittaslow
26 - @mavikelebeeek
27 - @begonvil1985
28 - @Sehrazat6
29 – @M_atruska
30 -PiXiEE
31 - @SUHAN
32 - @safi.naz
33 - @Cuel
34 -Rprnn
35 - @nursevdi
36 - @-Cookie
37 - @Gelincik78
38 -Wilma11
39 - @Breave Heart
40 - @soGuk nevale
41 - @Sendeanlarsn
42 -Sincereley93190221
43 -The
45 - Z Zerre
46 - @tatlicincap
47 -penyez83 komşusu
48 -Sevgicik
49 - @narinal
C Calcifer in niyetine okudum Rabb'im kabul etsin aminSAYI DEĞİŞTİ YENİ SAYIYA GÖRE OKUMAYI UNUTMAYALIM
1 - @aypare ackerman
2 - @Tosun Pasa
3 -penyez83
4 -Taze fasulye
5 - @Teach_Mavi
6 - @Aktif Lora
7 -MssPARE
8 - C Calcifer
9 - @Nevreste
10 - @kavs-i kuzah
11 -Ssevincli
12 - @Careszm
13 - @madamseker
14 - @ezgiisel
15 - @sepulik
16 - @Mavihali
17 - Z zerefsann
18 -Tiniminimavihanim
19 - Gülçin
20 - @HejaR12
21 - @slnn12345
22 - V Vavin
23 - @madammor
24 -goah
25 - @Cittaslow
26 - @mavikelebeeek
27 - @begonvil1985
28 - @Sehrazat6
29 – @M_atruska
30 -PiXiEE
31 - @SUHAN
32 - @safi.naz
33 - @Cuel
34 -Rprnn
35 - @nursevdi
36 - @-Cookie
37 - @Gelincik78
38 -Wilma11
39 - @Breave Heart
40 - @soGuk nevale
41 - @Sendeanlarsn
42 -Sincereley93190221
43 -The
45 - Z Zerre
46 - @tatlicincap
47 -penyez83 komşusu
48 -Sevgicik
49 - @narinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?