Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Öncelikle ayrılmanıza üzüldüm, sizin için dua edeceğimi bilmenizi isterim. Fakat bu durum beni de rahatsız etti. Dua mı beğendireceğiz burda anlamadım? Samimiyetle toplanıp birbirimize dua ediyoruz sanmıştım, burada da mı olacak fitne? Kim bu kişi veya kişiler? Ben de kime dua edeceğimi bilmek istiyorum o zaman? Madem haklı bir durum varsa neden açıkça yapılmıyor gizli kapaklı konuşuluyor?

Oha !nasıl ya? Arkadaş kendi isteği ile ayrılmıyor mu? Eğer öyleyse,arkasında başka şeyler varsa çok üzücü. Biz kimiz ki dua sorguluyoruz? Gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm.

Bu alıntının bildirimi neden bana gelmiş olabilir? Sanki siz benim yazdığım yorumu alıntılamışsınız gibiydi gelen bildirim.

benim de bilgim yok yazdıklarından öyle anladım inşallah bir açıklama gelir
Bu alıntının bildirimi neden bana gelmiş olabilir? Sanki siz benim yazdığım yorumu alıntılamışsınız gibiydi gelen bildirim.
yanlışlıkla bir mesajı daha alıntılamışım yazarken farkettim sonra sildim o alıntıyı, sanırım sizin mesajınızmış bildirim gittiğine göre, o yüzden olmalı

KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYALIM. DUA GRUPLARINDA POLEMİĞE GİRMEYELİM. KONUŞULMAYAN YADA PAYLAŞILMAYAN ŞEYLER ÜZERİNE LÜTFEN FARKLI YORUMLAR YAPIP KONUYU FARKLILAŞTIRMAYALIM. ARKADAŞIMIZ KENDİ İSTEĞİ İLE ÇIKTI.
FİTNE VS LÜTFEN ARKADAŞLAR KONU FARKLI BİR BOYUTA ULAŞMASIN
. KONUYU KAPATALIM DAHA ÖNCE DE POLEMİK OLDU VE UYARI ALDIK YİNE AYNI ŞEYİ YAŞAMAYALIM

Evet dediğiniz gibi alıntılamada karışıklık olmuş, sorun değil.

YAPANI ÖĞRENİNCE ELİNİZE NE GEÇECEK. AZ ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ KONU DAHA FAZLA UZAMASIN LÜTFEN . KONU KAPANMIŞTIR DAHA FAZLA BU KONU İLE İLGİLİ YORUM YAPILMASIN

YAPANI ÖĞRENİNCE ELİNİZE NE GEÇECEK. AZ ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ KONU DAHA FAZLA UZAMASIN LÜTFEN . KONU KAPANMIŞTIR DAHA FAZLA BU KONU İLE İLGİLİ YORUM YAPILMASIN
Siz alıntılama yapmasaydınız ben mesajımı uyarınızdan sonra silmiştim zaten. Neyse bu şekilde devam edelim.

Tam olarak benim de isteğim dua grubunda polemiklerin olmaması.. bu yüzden böyle bir duruma sessiz kalamazdım. Konuyu uzatmaya hiç niyetim yok, tepkimi belli etmek istedim ve inşallah gerekli yere ulaşmıştır. Herkese hayırlı günler diliyorum

ARKADAŞLAR RAHATSIZ OLACAĞINIZ BİR DURUM YOK HERKESİN İSTEĞİ OLMASI ÇOK NORMAL NE İÇİN KİM İÇİN HANGİ NİYETLE DUA OKUMAK İSTEDİĞİNİ BİLMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLABİLİR. NASIL Kİ BİR GRUP BİZİ İLGİLENDİRMEZ DİYEBİLİYORSA DİĞER GRUPTA BEN NE İÇİN DUA EDİYORUM DİYE DÜŞÜNMEKTE ÖZGÜR. BURDA YAPILAN TÜM DUALAR ALLAH RIZASI İÇİN YAPILIYOR KİPA ARKADAŞIMIZ KENDİSİNİN NİYETİ SORGULANDIĞI İÇİN ÇIKMAK İSTEDİ.
LİSTEYE DEVAM ETMEK İSTEYENLERLE DEVAM EDİYORUZ.
ALLAH HERKESİN NİYETİNİ HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN.

C Calcifer niyeti için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

C Calcifer arkadaşımızın adına 1428 adet okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

C Calcifer in niyetine okudum Rabb'im kabul etsin amin PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…