Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

C Calcifer NİYETİNE OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN

K Kipa2008 özlem canım benim niyetime 1.372 + 1.372 okumuştun bende senin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE bilgine canım
Allah razı olsun teşekkür ederim umarım kimsenin niyeti sorgulanmadan sadece niyetlerimizi ve dualarımızı okuyarak gerisini Allah'a bırakacağımız başka bir grupta sizlerle beraber devam etmek isterim benim için kimsenin okumasına gerek yok hepinizden Allah razı olsun özellikle penyez83 ve PiXiEE den herkesten özür dileyerek ayrılıyorum

C Calcifer arkadaşın niyetine okudum bağışladım
Rabbim kabuk etsin

PiXiEE
penyez83

Ben de kucuk bebegim var diye onden okumustum canim. Bildirim gordukce gunluk okudum yaziyordum acikcasi. Evet konu sahibi arkadaslar zorlaniyorlar eminim. Acikcasi 1-2 defa boyle oldu ve tam sira bana yaklasirken listeden ayrilanlar oldu diye uzun sureli gruplara katilmama karari almistim. Neyseki simdi sayi artisi fazla olmadi.

Amin, Allah dualarimizi, niyetlerimizi kabul eylesin.

Ben gene de sana okuyacağım arkadaşım Allah gönlüne ferahlık verip niyetlerini kabul etsin inşallah

Ben listenin hepsini okumuş bitirmistim yukarda yazdım
Şimdi tekrar eklemeler yapıyorum sizin iki niyetinize de okudum bağışladım kim niyetleri sorguladı kim ne yaptı bilemem herkesin kendince derdi imtihanı var biz duamızı ederiz rabbim bilir en doğrusunu bu yuzden listeden ayrıldıysanız listeyi bitirenlere biraz zor oldu
Dediğim gibi sormak sorgulamak bize düşmez
rabbim kabul etsin
SIzde canınızı sıkmayın

Okudum Allah kabul etsin

Niyetimin sorgulanması beni rahatsız etti ve üzdü çünkü aylardır kimsenin niyetini sorgulamadan yargılamadan okudum çünkü ben Allah'ın elçisi değilim ben görevimi yaparım oldurup oldurmamak Allah'ın bileceği iş ben birinin niyetine dua okuyunca kesin kabul olacak diye bir büyük düşünceye kapılmadan okudum umarım herkesin dileği hayirliysa kabul olur bende sadece sevincine ortak olabilirim tekrar herkesten özür dilerim

MssPARE için okudum aminn

okudum bugunu. PiXiEE penyez83

Listenin başından bugüne kadar okuduğumuz arkadaşların sayılarını 1428e mi tamamlayacağız? Kafam çok karıştı.

hayır canım bugünden itibaren bugün dahil 1428 okuyacağız
Aaa,tamaaam. Msspare için de bildirim yapanları görünce dedim acaba ekleme mi yapılıyor. Okumayanlar bildirim yapıyormuş. Tamam ben bugün ki arkadaşa 1428 tane okudum. Sorun yok

C Calcifer Arkadasimizin niyetine yeni sayiyla okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin.

penyez83 bugune kadar okuduklarimi da tamamladim. Her gun duzenli bildirime devam edecegim insallah. Su an 1428 olarak listeyi tamamladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…