Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

C Calcifer Canım niyetin 1.428 ben , komşum da 1.428 niyetine okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

K Kipa2008 özlem canım benim niyetime 1.372 + 1.372 okumuştun bende senin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE bilgine canım

penyez83
PiXiEE

Ben anlamadım kizlar ben listeyi bitirmiştim
Şimdi nasıl okuyacağız
Listeden birimi cıktı sayılar değişti
Yanı ben listeyi bitirdim üstlerine sayımı ekleyim tekrar bağışlayım bilemedim

evet canım kipa2008 çıktı lissteden .önceki okuduğun sayıyı şimdiki sayıya tamamlarsın canım tüm niyetler için

Okudum canım PiXiEE penyez83

evet canım kipa2008 çıktı lissteden .önceki okuduğun sayıyı şimdiki sayıya tamamlarsın canım tüm niyetler için
Ah ah boyle liste ortasında çıkılıyor karışıyor herşey şimdi ben baştan sona tekrar eklenen sayıyı okuyup bağışlayım
Teşekkürler ❣

Ah ah boyle liste ortasında çıkılıyor karışıyor herşey şimdi ben baştan sona tekrar eklenen sayıyı okuyup bağışlayım
Teşekkürler ❣
özel bir sebepten çıkmak durumunda kaldı malesef evet bu durum hepimizi için zor oluyor canım önden gidenler için daha zor oluyor

canlar bizlerin niyetine kipa2008 arkadaşımız 1.372 + 1.372 okumuştu bizlerde en kısa zamanda arkadaşımız için okuyalım üzerimizde kalmasın

aypare ackerman
Jawlensky
penyez83
Taze fasulye
Teach_Mavi
Aktif Lora
MssPARE

K Kipa2008 birinci niyeti
Allahım Özlem kulunun sevdiği adam Erdalın en kısa zamanda mahkemesinin olması ve en kısa zamanda cezaevinden cıkmasını dilerim. Allahım sevdiği adamı özlem kuluna biran önce kavuştur. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın da dileklerini kabul et Amin

K Kipa2008 ikinci niyeti
Allah'ım Özlem kulunun belediyeden beklediği işe en kısa zamanda girmeyi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum.Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun.Amin

Ayni seyi dusunuyorum.

Ok, ilave edecegim ben de.

Ayni seyi dusunuyorum.

Ok, ilave edecegim ben de.
Ben niyet listesini kopyeledim okudum bitirdim çünkü benim sağlık sorunum var hastaneye yatmam gerekiyor aman ne olur ne olmaz diye bitirdim vebal kalmasın diye
Şimdi bütün listeyi tekrar okuyacam bende dua grupları listeleri yaptım maalesef böyle şeyler oluyor ve listeyi yöneten için çok zor oluyor
Anlıyorum pixiee ve penyez arkadaşları
Hayırlısı
vardır bir hayır diyelim
Rabbim kabul etsin yeter ki

Canım benim Rabbim şifa versin taz zamanda iyiles inşallah

C Calcifer arkadaşımın niyetine okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…