- 31 Ocak 2022
- 353
- 560
- 18
6. Arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin.6 -Tiniminimavihanim / esra niyeti – 7 Eylül Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver. Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru. Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle. Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolur Vekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol. Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım. Allah’ım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur. Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kız kardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et. Ona güzel ahlak ver. Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle. Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn
- @sunpineapple
flamel
- @N u r
D u t
RedGirl
Tiniminimavihanim ( 7 eylül çarşamba )
Nevreste
- @Ada-anne
- @nursevdi
Sohrab
- @begonvil1985
Teach_Mavi
- @HejaR12
- @Cemoos
- @Melan-kolik5
- @zerefsann
- @Tosun Pasa
- N Neselikalpler
- @Sendeanlarsn
- @Sendeanlarsn - annesi niyeti
- @begonvil1985 - ikinci niyeti
PiXiEE
- @Aktif Lora
- @Aktif Lora - kardeşi
- @Sendeanlarsn - annesi ikinci niyeti
penyez83
- @Vavin
Butimar-
- @Papatya016
kavs-i kuzah
- @Nefes0858
goah
duayamuhtaciz
- @Sehrazat6
- K Kipa2008
- @SUHAN
Gelincik78
- K Kipa2008 - ikinci niyeti
- M M_atruska
Saliha40
- A anabel lee
- @selef0111
Meybuz
- @Cuel
- @Maya-
- @tr_lelli
- @madamseker
- @Hali
gucci
- @namaste21
- @Sadelikherseydir
- @Cittaslow
aypare ackerman
![penyez83](/data/avatars/s/1070/1070006.jpg?1702418549)
![Green heart :green_heart: 💚](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49a.png)