• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”

5 - RedGirl RedGirl niyeti – 6 Eylül Salı

Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala Seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim. Ey Allah’ım doğrulukla güçlü kıl ruhumu. Beni ailemi kötülüklerden koru, bizi bağışla ve sevdigin kullardan eyle. Kizima ve ogluma saglik ve sihhat ver. Onlari nazardan ve her turu kotuluklerden koru. Buyurken kimse onlara zarar veremesin, melekler hep korusun onları. Allah’ım, seni anmak, sana şükretmek, sana güzelce kulluk etmekte bize yardım et, amin

5. Sıradaki arkadaş için okudum

313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”

5 - RedGirl RedGirl niyeti – 6 Eylül Salı

Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala Seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim. Ey Allah’ım doğrulukla güçlü kıl ruhumu. Beni ailemi kötülüklerden koru, bizi bağışla ve sevdigin kullardan eyle. Kizima ve ogluma saglik ve sihhat ver. Onlari nazardan ve her turu kotuluklerden koru. Buyurken kimse onlara zarar veremesin, melekler hep korusun onları. Allah’ım, seni anmak, sana şükretmek, sana güzelce kulluk etmekte bize yardım et, amin

okudum kızlar, Allah kabul etsin PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

i p e k i p e k & D u t D u t canlar niyetlerinize 53 arkadaş okumasını tamamladı ALLAH kabul etsin aminnn

okuyan herkesten ALLAH razı olsun PiXiEE PiXiEE bilgine canım :KK19:

6 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim / esra niyeti – 7 Eylül Çarşamba

Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver. Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru. Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle. Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolur Vekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol. Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım. Allah’ım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur. Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kız kardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et. Ona güzel ahlak ver. Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle. Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn

Back