- 23 Mart 2022
- 15.205
- 58.341
- 528
- 41
6 -Tiniminimavihanim / esra niyeti – 7 Eylül Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver. Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru. Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle. Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolur Vekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol. Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım. Allah’ım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur. Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kız kardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et. Ona güzel ahlak ver. Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle. Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn
- @sunpineapple
- @flamel
i p e k
- @Nau Nau
RedGirl
Tiniminimavihanim ( 7 eylül çarşamba )
- @Nevreste
- @Ada-anne
nursevdi
- @Sohrab
- @begonvil1985
- @Teach_Mavi
HejaR12
Cemoos
- @Melan-kolik5
- Z zerefsann
- @Tosun Pasa
- @Careszm
- @Sendeanlarsn
- @Sendeanlarsn - annesi niyeti
- @begonvil1985 - ikinci niyeti
PiXiEE
Aktif Lora
Aktif Lora - kardeşi
- @Sendeanlarsn - annesi ikinci niyeti
penyez83
- V Vavin
- @Butimar-
- P Papatya016
- @kavs-i kuzah
Nefes0858
- @goah
- @duayamuhtaciz
- @Sehrazat6
- @Kipa2008
- @SUHAN
- @Gelincik78
- @Kipa2008 - ikinci niyeti
- @M_atruska
- @Saliha40
- @anabel lee
- @selef0111
Meybuz
- @Cuel
- @Maya-
tr_lelli
madamseker
- @Hali
- @gucci
- @namaste21
- @Sadelikherseydir
- C Cittaslow
aypare ackerman
![Tiniminimavihanim](/data/avatars/s/1018/1018650.jpg?1738723770)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![PiXiEE](/data/avatars/s/994/994393.jpg?1676638207)