Baska zaman ins şimdi katılamam cnm@Tospaagtd Tuğçe canım
Saliha40 Saliha canım
M MaviMabellee Nesibe canım
Yeni duamız başlıyor katılmak istermisinizPiXiEE nin grubu birlikte ilgileniyoruz
Katılmak isteriiim tabi kii geç kalmadıysam fazla giremiyorum buraya daezgiisel canım selamlar yeni dua listemiz başlıyor Hz.yunus duasını okuyacağız İNŞAALLAH katılmak istermisin sayımız şuan 40 kişi geçti
Günlük bir kişi niyetine 280/300 arası okunacak gibi
Canimmmm hoşgeldiinnnnKatılmak isteriiim tabi kii geç kalmadıysam fazla giremiyorum buraya da
Canım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yaniKatılmak isteriiim tabi kii geç kalmadıysam fazla giremiyorum buraya da
Canimmmm hoşgeldiinnnnyer olmaz mı sana hep kontenjanın hazır
niyetini özelden bana vePiXiEE atarmisin takibe al canım konuyu pazartesi 2 kişinin niyetini paylaşacağız
Tamam o zaman hazırım okumaya şimdideeenCanım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yani
okursun sen
Eğer yoğununum diyorsan fırsat buldukça okumaya başlayabilirsin şimdiden.. niyetlenme amaTamam o zaman hazırım okumaya şimdideeentakibe aldııımmm
Tamamdır ablacım benEğer yoğununum diyorsan fırsat buldukça okumaya başlayabilirsin şimdiden.. niyetlenme amaniyetler paylaşıldıkça sende okuduğun sayıdan bağışlarsin
niyetini özelden yazar mısın. günlük okudum bildirim yapman gerekiyor okumalarda gecikme olursa listeden çıkarız canım bilgin olsun. niyetini hemen yollar mısın listeyi kapatıyoruzEvet dua etmek ve kendim için de dua istiyorum
Her türlü okurum Allah'ın izniyleK Kipa2008
begonvil1985
YagmurSendeanlarsn
kızlar bir kişi iin sayı ortalama 272 oluyor günde 2 kişiye okuyacağız 544 yapıyor . iki kişi için niyetlenenler günde toplam 1088 tane 3 kişi niyetlenen de 1632 civarı okuması gerekecek. Yetiştirebilecek misiniz ?
Katilamayacagim kuzum kendi tesbihlerim okumalarim var sakin sakin devam ediyorum tesekkur ederimM MaviMabellee canım yeni listeye katılır mısın
Hayırlı uğurlu olsun RABBİM hepimize yardım etsin İNŞAALLAHCANLARIM LİSTEMİZİN SON HALİ AŞAĞIDAKİ GİBİ.
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPANDI LİSTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLARIM LÜTFEN GÖNÜL KOYMASIN BAŞKA LİSTEDE BİRLİKTE OLURUZ İNŞALLAH .
PAZARTESİ GÜNÜ SAYILARI VE NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞACAĞIZ. SİZLERDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN OKUDUM BİLDİRİMİNİ GÜNÜN DE YAPIN LİSTEYİ ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM İÇİN TÜM LİSTEYİ OKUDUM DEYİP ÇEKİP GİTMEK YADA NİYETİ PAYLAŞILMAYAN ARKADAŞIMIZA OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMANIZ BİZİM KENDİ LİSTEMİZİ ÇOK KARIŞTIRIYOR LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM.
GÜNÜ GÜNÜNE OKUMAYANLAR BU SEFER KESİNLİKLE LİSTEDEN ÇIKARILACAK . İNSANIZ ÖZEL DURUMLAR OLUR ZORUNLULUKLAR OLUR ALLAH KORUSUN HASTALIK VS OLUR ÖYLE BİR DURUMDA ELBETTE YARDIMCI OLURUZ AMA ÖZEL DURUMUNUZ İLE İLGİLİ MUTLAKA BİLGİ VERİN .
AÇIKÇASI EPEY SÜREDİR BİRLİKTE OLDUĞUMUZ İÇİN BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ KİM BAHANESİ VAR KİMİN BAHANESİ YOK ANLAYABİLİYORUZ AYLARDIR DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAN BİR ARKADAŞIMIZI BİLDİRİM YAPMADIĞINDA EMİN OLUYORUZ Kİ BİR SIKINTISI VAR AMA DÜZENLİ OLARAK GECİKMELİ OLAN ARKADAŞIMIZ VAR İSE LİSTEDEN DİREK OLARAK HABER VERMEYE BİLE GEREK DUYMADAN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIZ
1 -Ssevincli
2 -RedGirl
3 -ezgiisel
4 -duayamuhtaciz
5 - K Kipa2008
6 -Sohrab
7-i p e k
8 -D u t
9 -Teach_Mavi
10 -Cuel
11 -flamel
12 -madamseker
13 -HejaR12
14 - M M_atruska
15 -Jawlensky
16 -@begonvil1985
17 -kavs-i kuzah
18 -goah
19 -Tiniminimavihanim
20 -YagmurSendeanlarsn
21 -YagmurSendeanlarsn annesi
22 - GÜLÇİN
23 - A Asya89
24 -Melan-kolik5
25 -The
26 - M Meva59
27 -_rose_
28 -DantelKiz
29 -Sehrazat6
30 - P Papatya016
31 -nursevdi
32 -La fontaine
33 -Aktif Lora
34 -PiXiEE
35 - @Ada-anne
36 -begonvil1985 – ikinci niyeti
37 - K Kipa2008 – ikinci niyeti
38 -YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti
39 -Madammor
40 -sunpineapple
41 -penyez83
42 - NURAN
43 -Gelincik78
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun RABBİM hepimize yardım etsin İNŞAALLAH
Huşu ile hissederek duamızı gününde okumak hepimize nasip olsun aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?