Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Katılmak isteriiim tabi kii geç kalmadıysam fazla giremiyorum buraya da

Canimmmm hoşgeldiinnnn yer olmaz mı sana hep kontenjanın hazır
niyetini özelden bana ve PiXiEE atarmisin takibe al canım konuyu pazartesi 2 kişinin niyetini paylaşacağız

Canım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yani
okursun sen

Canimmmm hoşgeldiinnnn yer olmaz mı sana hep kontenjanın hazır
niyetini özelden bana ve PiXiEE atarmisin takibe al canım konuyu pazartesi 2 kişinin niyetini paylaşacağız
Canım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yani
okursun sen
Tamam o zaman hazırım okumaya şimdideeen takibe aldııımmm

Evet dua etmek ve kendim için de dua istiyorum
niyetini özelden yazar mısın. günlük okudum bildirim yapman gerekiyor okumalarda gecikme olursa listeden çıkarız canım bilgin olsun. niyetini hemen yollar mısın listeyi kapatıyoruz

V Vavin
E Emremir
kızlar listemiz kapandı malesef bu listeye alamıyoruz sizi inşallah başka listede birlikte dua ederiz.

CANLARIM LİSTEMİZİN SON HALİ AŞAĞIDAKİ GİBİ.
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPANDI LİSTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLARIM LÜTFEN GÖNÜL KOYMASIN BAŞKA LİSTEDE BİRLİKTE OLURUZ İNŞALLAH .

PAZARTESİ GÜNÜ SAYILARI VE NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞACAĞIZ. SİZLERDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN OKUDUM BİLDİRİMİNİ GÜNÜN DE YAPIN LİSTEYİ ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM İÇİN TÜM LİSTEYİ OKUDUM DEYİP ÇEKİP GİTMEK YADA NİYETİ PAYLAŞILMAYAN ARKADAŞIMIZA OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMANIZ BİZİM KENDİ LİSTEMİZİ ÇOK KARIŞTIRIYOR LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM.

GÜNÜ GÜNÜNE OKUMAYANLAR BU SEFER KESİNLİKLE LİSTEDEN ÇIKARILACAK . İNSANIZ ÖZEL DURUMLAR OLUR ZORUNLULUKLAR OLUR ALLAH KORUSUN HASTALIK VS OLUR ÖYLE BİR DURUMDA ELBETTE YARDIMCI OLURUZ AMA ÖZEL DURUMUNUZ İLE İLGİLİ MUTLAKA BİLGİ VERİN .

AÇIKÇASI EPEY SÜREDİR BİRLİKTE OLDUĞUMUZ İÇİN BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ KİM BAHANESİ VAR KİMİN BAHANESİ YOK ANLAYABİLİYORUZ AYLARDIR DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAN BİR ARKADAŞIMIZI BİLDİRİM YAPMADIĞINDA EMİN OLUYORUZ Kİ BİR SIKINTISI VAR AMA DÜZENLİ OLARAK GECİKMELİ OLAN ARKADAŞIMIZ VAR İSE LİSTEDEN DİREK OLARAK HABER VERMEYE BİLE GEREK DUYMADAN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIZ

1 - Ssevincli

2 - RedGirl

3 - ezgiisel

4 - duayamuhtaciz

5 - K Kipa2008

6 - Sohrab

7- i p e k

8 - D u t

9 - Teach_Mavi

10 - Cuel

11 - flamel

12 - madamseker

13 - HejaR12

14 - M M_atruska

15 - Jawlensky

16 -@begonvil1985

17 - kavs-i kuzah

18 - goah

19 - Tiniminimavihanim

20 - YagmurSendeanlarsn

21 - YagmurSendeanlarsn annesi

22 - GÜLÇİN

23 - A Asya89

24 - Melan-kolik5

25 - The

26 - M Meva59

27 - _rose_

28 - DantelKiz

29 - Sehrazat6

30 - P Papatya016

31 - nursevdi

32 - La fontaine

33 - Aktif Lora

34 - PiXiEE

35 - @Ada-anne

36 - begonvil1985 – ikinci niyeti

37 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

38 - YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti

39 - Madammor

40 - sunpineapple

41 - penyez83

42 - NURAN

43 - Gelincik78

Hayırlı uğurlu olsun RABBİM hepimize yardım etsin İNŞAALLAH
Huşu ile hissederek duamızı gününde okumak hepimize nasip olsun aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…