DÜZELTME !!!!!
KIZLAR 43. SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ NİYETİNİ DEĞİŞTİRDİ. BU MESAJIMI FAVORİLEYİN
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.
GÜNLÜK İKİ KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK
Kişi başı
279 tane okunacak
Dua sahibi toplam sayının 12.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için
3 tane fazla okuyacak yani
279+3 = 282 tane
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam
279+279= 558 tane okuyacak.
Günlük iki kişiye okunacağı için toplam
558+ 558=1116 tane okuyacak.
Üç kere niyetlenen arkadaşlarım
279+279+279=837 tane tek kişinin niyetine okuyacak. Günlük iki kişiye okuyacağımız için günlük okuma sayısı toplam
837+837=1672 tane olacak.
1 -
Ssevincli
2 -
RedGirl
3 -
ezgiisel
4 -
duayamuhtaciz
5 -
K
Kipa2008
6 -
Sohrab
7 -
D u t
8 -
Teach_Mavi
9 -
Cuel
10 -
flamel
11 -
madamseker
12 -
HejaR12
13 -
M
M_atruska
14 -
Jawlensky
15 -@begonvil1985
16 -
kavs-i kuzah
17 -
goah
18 -
Tiniminimavihanim
19 -
YagmurSendeanlarsn
20 -
YagmurSendeanlarsn
annesi
21 - GÜLÇİN
22 -
A
Asya89
23 -
Melan-kolik5
24 -
The
25 -
M
Meva59
26 -
_rose_
27 -
DantelKiz
28 -
Sehrazat6
29 -
P
Papatya016
30 -
nursevdi
31 -
La fontaine
32 -
Aktif Lora
33 -
PiXiEE
34 -
@Ada-anne
35 -
begonvil1985
– ikinci niyeti
36 -
K
Kipa2008
– ikinci niyeti
37 -
YagmurSendeanlarsn
–annesi ikinci niyeti
38 -
Madammor
30 -
sunpineapple
40 -
penyez83
41 - NURAN
42 -
Gelincik78
43 -
Black Light
1 -
Ssevincli
niyeti
Rabbim evladımı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ailemizden hanemizden sağlık sıhhat huzur ve bereketi eksik etme yarabbim
Dertlerimize deva, hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim. Rabbim duama amin diyen dua kardeşleriminde dualarını kabul etsin inşallah Amin
2 -
RedGirl
niyeti
Allah’ım iman cevheriyle ruhumuzu partlat. Yüzümüzü ak, özümüzü pak eyle. Lütfuna sığınıyoruz, cemaline sığınıyoruz, celalinden de yine sana sığınıyoruz.
Duam bu canım
3-
ezgiisel
niyeti
Adım Ezgi
Allahım adım attığım yeni hayatımda, evliliğimde hakkımda hayırlı olmasını istiyorum. Evliliğimde ikimizin sözlerine itaat etmemizi, mutlu huzurlu geçinmeyi, sadakat ve güven içerisinde hayat sürmeyi nasip et Allahım. Bütün fesat kötü düşüncelerden beni ailemi uzak eyle. Hakkımda kötü düşünen insanlardan kıskançlık yaşayan insanlardan hayatımdan uzak eyle. Ablama ve onun gibi bebek bekleyen birçok ablalarıma kardeşlerime sağlıkla bebek nasip eyle. Allahım kardeşime güzel ahlak ve huylardan başka yola saptırma. İnşallah hakkında hayırlı olan yerde üniversite eğitimini kazanıp bitirmeyi, meslek sahibi olmayı nasip et. Hazırlandığım KPSS için hakkımda hayırlı eyle. Bu sınav benim için çok önemli allahım en yakın zamanda sağlıkla güzel sonuçlarla sınavımı atlatmayı atanmamı bana nasip et. Kalbimi güzelliklerle iyiliklerle doldur. Ailemi sağlığından geri koyma başımdan eksik etme. Herkesin dualarını, niyetlerini kabul eyle Allahım. Amin.
4 -
duayamuhtaciz
niyeti
Allah'ım sen tüm işlerimizde hayır, kolaylık ve afiyet nasip eyle. Nişanlımla bana hayırlı bol rızık ver. Düğünümüzün olması konusunda kolaylık ver, tez zamanda hayırla afiyetle düğünümüzü yapabilelim. Ya Rezzak isminle benim, ailemin, nişanlım ve ailesinin rızkını kazancını bollaştır, günahlarımızı bağışla, razı olduğun kullardan olmamızı nasip eyle. Evliliğimin hayırlı, afiyetli olmasını bolluk bereket içinde senden başkasına muhtaç olmadan yaşamayı nasip eyle. Gönlüme göre hayırlı bir evi bize nasip eyle hayırlısıyla Allah'ım. Burada benimle birlikte dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını da çok sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hürmetine tez zamanda kabul et. Aminnn
5 –
K
Kipa2008
/ ÖZLEM niyeti
Allahım Özlem kulunun sevdiği adam Erdalın en kısa zamanda mahkemesinin olması ve en kısa zamanda cezaevinden cıkmasını dilerim. Allahım sevdiği adamı özlem kuluna biran önce kavuştur. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın da dileklerini kabul et Amin
6 -
Sohrab
niyeti
Rabbimden saglıcakla ve hayırlısıyla kucağıma alabileceğim bir evlat diliyorum.. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
7 -
D u t
niyeti
Bismillahirrahmanirrahim. Ey yüce rabbim sen darda olanlara yardım edensin. Bize de inşirah ferahlığı ver. Rızgımızı bollaştır. Eşime ve tüm hastalara şifa ver. Borçlarımıza kolaylık ver. Bizi kimseye muhtaç etme. Anamızı babamızı başımızdan eksik etme. Başta yasemin ,melike,elif olmak üzere evlat isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar nasip et. Ailesel sıkıntılarım artık son bulsun.evimizden mutluluğu huzuru bereketi bolluğu eksik etme yarab. Sen duaları kabul edensin. Bizi kapından boş dönderme yarab.
8 -
Teach_Mavi
niyeti
Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.
9 -
Cuel
/ELİF Niyeti
Her şeyden önce kızlarımın hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlığın,huzurun,tatlı dilin,anlayışın ve bereketin çoğalmasını, İşlerimizde de helal yolda başarılar nasip etsin Rabbim.
10 -
flamel
niyeti
en kısa ve en hayırlı şekilde kolaylıkla hamile kalmak ve hayırlı sağlıklı akıllı evlat sahibi olmak
11 -
madamseker
niyeti
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
12 -
HejaR12
niyeti
"Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim günahlarımla senin kapına geldim yine, sen affet, Estağfirullah, estağfirullah Estağfirullah...
Eşim ve çocuklarımla sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip et, kızlarımı şefaatçi eyle bize onların hasretiyle yanan şu kalbime ferahlık ver Allah'ım, en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla hayırla yeniden bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et, çocuklarımı senin rızana uygun salih kullar olarak yetiştirmemizi nasip eyle, amin... Ve burada benimle birlikte duama Amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kolaylıkla onlara da nasip et Rabbim... "
13 -
M
M_atruska
niyeti
Rabbim Hazal kuluna güç kuvvet ver nefsini terbiye edebilsin zayiflasin.hayirli evlatlar nasip et amin
14 -
Jawlensky
/ MERVE niyeti
Rabbim huzurla çalısacagim gönlümdeki yere atanmak istiyorum. Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarını kabul et. Amin
15 -
begonvil1985
/ İREM niyeti
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesi ile İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla ve uykularını düzene sokmasına yardımcı ol. Huzurlu, uyumlu, akıllı , yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama duâ’mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin Amin Amin”
16 -
kavs-i kuzah
niyeti
Ey bizi nimetleriyle perverde eden SULTANIMIZ!
Bize (bana, eşime, çocuklarıma, aileme, dua grubundaki arkadaşlarıma ve tüm müslüman kardeşlerime) gösterdiğin numunelerin ve gölgelerin asıllarını, menba’larını göster.
Ve bizi makarr-ı saltanatına celbet. Bizi bu çöllerde mahvettirme. Bizi huzuruna al. Bize merhamet et. Burada bize tattırdığın leziz nimetlerini orada yedir. Bizi zeval ve teb’id ile tazib etme. Sana müştak ve müteşekkir şu muti raiyyetini başıboş bırakıp idam etme. YA RAB! kusurumuzu affet bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle.
Lezzeti şükür için isteyen kullarından eyle. YA RAB! Resûl-u Ekrem Aleyhissalatü Vesselamın bereketi hürmetine bize ihsan ettiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan et!...
İmtihanımızı kolaylaştır. Bize iftira atanlar ıslah olacaksa, Sen ıslah et Rabbim. Değilse Sana havale ediyorum. Amin!… Allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
17 -
goah
niyeti
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
18-
Tiniminimavihanim
niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver.Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru.
Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle.Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolurVekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol.Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım
Allahım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur.Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kızkardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et.Ona güzel ahlak ver.
Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle.Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim
Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn
19 –
YagmurSendeanlarsn
–niyeti
Yağmurun işinde başarılı olmasını işinde yükselmesini hayırlı iyi insanlarla karşılaşmasını nasip eyle Allah'ım
20 –
YagmurSendeanlarsn
–annesi niyeti
Gözdeye hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle Allah'ım
21– Kadriye Kızı Gülçin
Allah’ım hanemden sağlığı huzuru eksik etme Ya Rabbim. Çocuklarımın da sağlığı huzuru olsun hayırlı kazanç kapıları nasip et Allah’ım. Oğlumun çıktığı evlilik yolunun hayırlı olmasını bol huzurlu olmasını nasip et Allah’ım. Duama amin diyen herkesin kalbinden geçenlerin en hayırlılarını nasip et.
22 -
A
Asya89
niyeti
Ya RABBİM ailemi eşimi çocuklarımı sağlıklı uzun ömürler ver. Bizi senden başka kimseye muhtaç etme. Çocuklarımı ilim irfan sahibi ile yetiştirmemiz için bizlere kolaylıklar ver. Kardeşlerime doğru yolu göster anneme hayırlı evlatlar olsunlar. Evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar sağla işleri yollarına koysunlar hayırlısı ile yuvalarını kursunlar Bizleri sağlık ile imtihan etme. Dayıma anneme aileme şifa ver. Hayırlısı ile çocuklarım eşim ile ağız tadı ile oturacağım bir ev nasip et. Benim gönlümden geçeni hayırlısı sağlıkla nasip et. Duama amin diyen bütün dua arkadaşlarımın dualarını kabul et amin amin amin
23 -
Melan-kolik5
niyeti
Doğacak bebeğimin hayırlı sağlıklı sağ salim ve zamanında doğması benim niyetim
24 -
The
niyeti
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin yeni bir işe başlıyor, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun .
Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım.
Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...
25 -
M
Meva59
niyeti
Allah'im bana kizima ve aileme hayirli saglikli uzun bir omur nasip et.Bildigimiz bilmedigimiz hastaliklarimiza ya şafi isminle sifa nasip et.Evimizden huzuru eksik etme.Kalbimden gecenleri en iyi bilensin.Nasip et Allah'im suphesizki herseye gucun yeter.Evlat isteyen kullarina hayirli saglikli evlatlar nasip et tez vakitte kucaklarini doldur.Duama amin diyen dua arkadaslariminda gonlundeki dualarini kabul eyle.AMİN AMİN AMİN
26 -
_rose_
niyeti
Tüm derslerimden başarıyla geçebilmeyi istiyorum. Çalışma azmimi layıkıyla sürdürebilmek çabalarımın hem öğretim hem mesleki hayatımda karşılığını görebilmeyi, bu seneyi kolaylıkla atlatabilmeyi, derslerden kaynaklı huzursuzluğumun son bulmasını tüm işlerimin çorap söküğü gibi çözülmesini diliyorum.
27 -
DantelKiz
niyeti
Allahım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlardan sana sığınırız Sen bizi bilensin senin yolundan Peygamber efendimizin yolundan hakkıyla gidebilmeyi nasip et. Günahlarımızı bağışla. Sen ol deyip olduransın isteyen herkese saglıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip et kolayca evlatlarımıza kavuşmayı nasip et Yarabbim. Ailelerimize huzur saglık sıhhat bereket ver Annemin saglıkla ilgili problemlerine Şafii isminle şifa ver . Benimle ilgili olan şeyleri sana havale ettim Rabbim sen en iyisi bilensin zalimin zulmunden sana sığınırım dualarımızı kabul eyle aminn
28 -
Sehrazat6
/ FATMA niyeti
Rabbim; gebelik sürecimi hayırla afiyetle tamamlayıp vakti gelince bebeğimi kucağıma almayı nasip eyle, eşim gittiği görevden afiyetle dönsün sağ salim, Bizleri düşmanlarımızdan koru, maddi manevi huzur hayır afiyet ver,üzerimize bereket yağdır. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirmeyi tez vakitte nasip eyle. Ailemin maddi manevi yardımcısı ol,Allah'ım. Amin amin.
29 -
P
Papatya016
niyeti
Şu an içinde bulunduğum ve bi karar vermek zorunda olduğum konuda bana doğtu yolu göster Allahım. Ailem içinde benim içinde doğru olan ve hayırlı olanı nasip eyle. Gireceğim sınav için çalışma azmi ver ve kazanmam için önümdeki tüm engelleri kaldır Allahım. Amin
30 -
nursevdi
niyeti
Adım Nurseven
Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin
31 -
La fontaine
niyeti
Allah ım benı esimi evlatlarımı annemi yarattıgın her seyin serrınden koru Bizlere afiyet ver saglık ver bol rızık wer Evlatlarıma guzel ahlak wer Hayırlı uzun ömürler wer Hayırlı guzel ahlaklı ınsanlarla karşılaştır Güzel ammeler işlememizi nasip eyle Dost görünümlü haset dusmanlardan benı yuwamı koru Yeni evimizin bizlere huzur getirmesini nasıp eyle. Evlatlarımın okullarında işlerinde attukları her adımda basarılı olmalarını nasıp eyle. Bu sitedekı dua gurubunda olan arkadasların da dualarının kabul ve makbul eyle rabbim amin
32 -
Aktif Lora
niyeti
Allah'ım senden hakkımızda hayırlı olanı istiyoruz. Rizkimiza bereket hanemizden huzur eksik etme. Rabbim esimin tez vakitte hastalıklarının şifa bulması için sana yalvarıyorum. Sen ol dersin ve oluverir.
Amiin..
33 -
PiXiEE
/ FİLİZ niyeti
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla Ya Rabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma Ya Rabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
34 - @Ada-anne niyeti
Rabbim evladımın her alanda yaşıtlarını yakalamasını nasıp etsin
35 -
begonvil1985
– ikinci niyeti
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağımız duâların vesilesi ile İrem kulunu içinde bulunduğu haksız durumdan kurtar. Edepsizin şerrinden, kibirlinin kibrinden sana sığındığına şahidiz. Zenginliği sayesinde kendini güçlü hisseden, İrem kulunu ezmeye ve hâkir görmeye çalışanlara ve bu insanların önünü açanlara sen fırsat verme Rabbim. Hakkını savunamadığı yerlerde İrem kulunu yalnız bırakma. Gözünün yaşını sil ve kalbindeki sıkıntıyı çözmesine vesile ol. Amin Amin Amin”
36-
K
Kipa2008
/ ÖZLEM – ikinci niyeti
Allah'ım belediyeden beklediğim işe en kısa zamanda girmemi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum.Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun.Amin
37 -
YagmurSendeanlarsn
–annesi ikinci niyeti
Allah'ım Sultan'ın psikolojik sorunlarını atlatmasini iyileşmesini nasip eyle sağlık sıhhat ver
38 -
Madammor
niyeti
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım sen bütün dua arkadaşlarımın gönlünden geçen dilinden dökülen duaları kabul buyur. Bizi ana babamizi sevdiklerimizi ve tüm inananları bağışla rahmetinle muamele eyle. Bizi senin sevgine ve peygamber efendimizin(s.a.v) sevgisine layık eyle. Kalbimizden geçen niyetlerimizi dualarımızı kabul eyle. Amin.
39 -
sunpineapple
niyeti
Bismillahirrahmanirrahim. Allah’ım bana hayırlı, sağlıklı, çalışkan, istediğim gibi bir evlat nasip et. Hamileliğim kolay ve huzurla geçsin, evladımı güzellik içinde kucağıma alayım. Eşimle birlikte, huzur, bereket ve afiyet içinde evladımızı büyütelim. Beni her türlü kötülükten, kötülerden, müsibetlerden koru. Günahlarımı affet, dünya ve ahirette güzellikler nasip et. Tüm dua kardeşlerimle beraber dualarımızı kabul eyle. Amin amin amin.
40 -
penyez83
niyeti
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeiyn. Allah’ım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla, dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma, rızana uygun yaşayıp rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle. Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına hacca gitmeyi nasip eyle. Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasır Allah bize yeter. O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır. Rabbim dualarımızı 99. isminin hürmetine kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn
41 – NURAN niyeti
Allah’ ım hayırlısıyla oğlumun mürvetini göreyim. Kazasız belasız alnımızın akıyla bu durumdan çıkmayı nasip eyle ve hanemize huzur bereket sağlık hayırlı kazançlar nasip eyle. Borçlarımızı ödeme gücü ver hayırlı işler kazançlar ve Yarabbil alemin. Ben bilemem senin her şeye gücün yeter tüm kainatın sahibi olan Rabbim dualarımı kabul eyle dualarımıza icabet eden kardeşleriminde ne isteği ve gönüllerinden ne geçiyorsa sen onlara hayırlı olanı ver ve hayırlı olanıda gönlümüze razı eyle. Amin ecmain.
42 -
Gelincik78
niyeti
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina MuhammedEstağfirullah estağfirullah estağfirullah alahın sen benm eşimin ve tüm müslüman kardeşlermin günahlarını bağışla. sen bizlere bu dünyada da öbür dünyada da iyilikler ve güzellikler ihsan eyle. Evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerme tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasp eyle. Kızmızı sağlıkla hayırla ve sana layık kul olarak yetiştirebilmeyi nasp eyle. En hayırlı zamanda sağlıkla sıhatle kızıma kardeş nasp et allahım.Senin herşeye gücün yeter. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. AMİNNN
43 -
Black Light
/ ŞUHEDA niyeti
Allah'ım sen darda kalanların Rabbisin. Tüm kötülüklerden Sana sığınırız. Rızkımızı bollaştır, yuvamıza hayır ve bereket ihsan eyle. Bizi Senin yolunda sebat üzere yürüyen kullarından eyle. Bizi hayırlı ve saliha evlatla müjdele. Sen duaları kabul edensin, bizim dualarımızı kabul eyle. Amin