• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

ezgiisel ezgiisel canım selamlar :KK60: yeni dua listemiz başlıyor Hz.yunus duasını okuyacağız İNŞAALLAH katılmak istermisin sayımız şuan 40 kişi geçti
Günlük bir kişi niyetine 280/300 arası okunacak gibi :dua:
Katılmak isteriiim tabi kii geç kalmadıysam fazla giremiyorum buraya da 🫶🙈🙈

Canimmmm hoşgeldiinnnn :KK68: yer olmaz mı sana hep kontenjanın hazır :anne:
niyetini özelden bana ve PiXiEE PiXiEE atarmisin takibe al canım konuyu pazartesi 2 kişinin niyetini paylaşacağız

Canım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yani
okursun sen :nazar:

Canimmmm hoşgeldiinnnn :KK68: yer olmaz mı sana hep kontenjanın hazır :anne:
niyetini özelden bana ve PiXiEE PiXiEE atarmisin takibe al canım konuyu pazartesi 2 kişinin niyetini paylaşacağız
Canım şuan sayımız net olmamak ile beraber 42 kişiyiz listenin uzun sürede bitmemesi için günde iki kişiye okuyacağız ortalama 280 + 280 gibi düşün yani
okursun sen :nazar:
Tamam o zaman hazırım okumaya şimdideeen :halay::KK200: takibe aldııımmm

Evet dua etmek ve kendim için de dua istiyorum
niyetini özelden yazar mısın. günlük okudum bildirim yapman gerekiyor okumalarda gecikme olursa listeden çıkarız canım bilgin olsun. niyetini hemen yollar mısın listeyi kapatıyoruz

V Vavin
E Emremir
kızlar listemiz kapandı malesef bu listeye alamıyoruz sizi inşallah başka listede birlikte dua ederiz.

CANLARIM LİSTEMİZİN SON HALİ AŞAĞIDAKİ GİBİ.
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPANDI LİSTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLARIM LÜTFEN GÖNÜL KOYMASIN BAŞKA LİSTEDE BİRLİKTE OLURUZ İNŞALLAH .

PAZARTESİ GÜNÜ SAYILARI VE NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞACAĞIZ. SİZLERDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN OKUDUM BİLDİRİMİNİ GÜNÜN DE YAPIN LİSTEYİ ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM İÇİN TÜM LİSTEYİ OKUDUM DEYİP ÇEKİP GİTMEK YADA NİYETİ PAYLAŞILMAYAN ARKADAŞIMIZA OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMANIZ BİZİM KENDİ LİSTEMİZİ ÇOK KARIŞTIRIYOR LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM.

GÜNÜ GÜNÜNE OKUMAYANLAR BU SEFER KESİNLİKLE LİSTEDEN ÇIKARILACAK . İNSANIZ ÖZEL DURUMLAR OLUR ZORUNLULUKLAR OLUR ALLAH KORUSUN HASTALIK VS OLUR ÖYLE BİR DURUMDA ELBETTE YARDIMCI OLURUZ AMA ÖZEL DURUMUNUZ İLE İLGİLİ MUTLAKA BİLGİ VERİN .

AÇIKÇASI EPEY SÜREDİR BİRLİKTE OLDUĞUMUZ İÇİN BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ KİM BAHANESİ VAR KİMİN BAHANESİ YOK ANLAYABİLİYORUZ AYLARDIR DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAN BİR ARKADAŞIMIZI BİLDİRİM YAPMADIĞINDA EMİN OLUYORUZ Kİ BİR SIKINTISI VAR AMA DÜZENLİ OLARAK GECİKMELİ OLAN ARKADAŞIMIZ VAR İSE LİSTEDEN DİREK OLARAK HABER VERMEYE BİLE GEREK DUYMADAN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIZ

1 - Ssevincli Ssevincli

2 - RedGirl RedGirl

3 - ezgiisel ezgiisel

4 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz

5 - K Kipa2008

6 - Sohrab Sohrab

7- i p e k i p e k

8 - D u t D u t

9 - Teach_Mavi Teach_Mavi

10 - Cuel Cuel

11 - flamel flamel

12 - madamseker madamseker

13 - HejaR12 HejaR12

14 - M M_atruska

15 - Jawlensky Jawlensky

16 -@begonvil1985

17 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

18 - goah goah

19 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

20 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

21 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn annesi

22 - GÜLÇİN

23 - A Asya89

24 - Melan-kolik5 Melan-kolik5

25 - The The

26 - M Meva59

27 - _rose_ _rose_

28 - DantelKiz DantelKiz

29 - Sehrazat6 Sehrazat6

30 - P Papatya016

31 - nursevdi nursevdi

32 - La fontaine La fontaine

33 - Aktif Lora Aktif Lora

34 - PiXiEE PiXiEE

35 - @Ada-anne

36 - begonvil1985 begonvil1985 – ikinci niyeti

37 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

38 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti

39 - Madammor Madammor

40 - sunpineapple sunpineapple

41 - penyez83 penyez83

42 - NURAN

43 - Gelincik78 Gelincik78

CANLARIM LİSTEMİZİN SON HALİ AŞAĞIDAKİ GİBİ.
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPANDI LİSTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLARIM LÜTFEN GÖNÜL KOYMASIN BAŞKA LİSTEDE BİRLİKTE OLURUZ İNŞALLAH .

PAZARTESİ GÜNÜ SAYILARI VE NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞACAĞIZ. SİZLERDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN OKUDUM BİLDİRİMİNİ GÜNÜN DE YAPIN LİSTEYİ ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM İÇİN TÜM LİSTEYİ OKUDUM DEYİP ÇEKİP GİTMEK YADA NİYETİ PAYLAŞILMAYAN ARKADAŞIMIZA OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMANIZ BİZİM KENDİ LİSTEMİZİ ÇOK KARIŞTIRIYOR LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM.

GÜNÜ GÜNÜNE OKUMAYANLAR BU SEFER KESİNLİKLE LİSTEDEN ÇIKARILACAK . İNSANIZ ÖZEL DURUMLAR OLUR ZORUNLULUKLAR OLUR ALLAH KORUSUN HASTALIK VS OLUR ÖYLE BİR DURUMDA ELBETTE YARDIMCI OLURUZ AMA ÖZEL DURUMUNUZ İLE İLGİLİ MUTLAKA BİLGİ VERİN .

AÇIKÇASI EPEY SÜREDİR BİRLİKTE OLDUĞUMUZ İÇİN BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ KİM BAHANESİ VAR KİMİN BAHANESİ YOK ANLAYABİLİYORUZ AYLARDIR DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAN BİR ARKADAŞIMIZI BİLDİRİM YAPMADIĞINDA EMİN OLUYORUZ Kİ BİR SIKINTISI VAR AMA DÜZENLİ OLARAK GECİKMELİ OLAN ARKADAŞIMIZ VAR İSE LİSTEDEN DİREK OLARAK HABER VERMEYE BİLE GEREK DUYMADAN LİSTEDEN ÇIKARACAĞIZ

1 - Ssevincli Ssevincli

2 - RedGirl RedGirl

3 - ezgiisel ezgiisel

4 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz

5 - K Kipa2008

6 - Sohrab Sohrab

7- i p e k i p e k

8 - D u t D u t

9 - Teach_Mavi Teach_Mavi

10 - Cuel Cuel

11 - flamel flamel

12 - madamseker madamseker

13 - HejaR12 HejaR12

14 - M M_atruska

15 - Jawlensky Jawlensky

16 -@begonvil1985

17 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

18 - goah goah

19 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

20 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

21 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn annesi

22 - GÜLÇİN

23 - A Asya89

24 - Melan-kolik5 Melan-kolik5

25 - The The

26 - M Meva59

27 - _rose_ _rose_

28 - DantelKiz DantelKiz

29 - Sehrazat6 Sehrazat6

30 - P Papatya016

31 - nursevdi nursevdi

32 - La fontaine La fontaine

33 - Aktif Lora Aktif Lora

34 - PiXiEE PiXiEE

35 - @Ada-anne

36 - begonvil1985 begonvil1985 – ikinci niyeti

37 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

38 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti

39 - Madammor Madammor

40 - sunpineapple sunpineapple

41 - penyez83 penyez83

42 - NURAN

43 - Gelincik78 Gelincik78
Hayırlı uğurlu olsun RABBİM hepimize yardım etsin İNŞAALLAH
Huşu ile hissederek duamızı gününde okumak hepimize nasip olsun aminnnnnnn :dua:

Back