Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE canım ben bu ay müsait değilim katilamicam inşallah daha sonraki dualara katılırım Allah'ım dualarınızı kabul etsin

Siz herkese yardımcı oldunuz Salavati Tefriciye grubu başlayana kadar ben yardımcı olabilirim size diğer grup 2_3 hafta sonra başlayacak zaten

Dikkatimi ceken ben dahil bi kac kisi birden fazla etiketlenmis ben tek niyet girdim mesela
begonvil1985 uc kere etiketlenmis uc niyet icin mi girdi kendisi anlamadim yaninda birinin yaziyo ama ikisinin yazmiyo

Ben de lütfen

Yetiştiririm canım Allah’ın izni ile

Dikkatimi ceken ben dahil bi kac kisi birden fazla etiketlenmis ben tek niyet girdim mesela
begonvil1985 uc kere etiketlenmis uc niyet icin mi girdi kendisi anlamadim yaninda birinin yaziyo ama ikisinin yazmiyo
Liste düzenlenmesi yapılıyor daha herkesin ismi 1 kez yazacak numara verilmeye başlanmış olanlar niyetlerini atan kişiler ve okuma sırası demek

Sadece bir kaç arkadaş 2 niyete giriyor

Bu arada siz okumaya başlayabilirsiniz niyet etmeyin duası paylaşıldıkça bağışlarsınız..en azından biraz okuyun liste başlamadan ki zorlanmayın yedeğiniz olsun

listenin bitmesi 45 gün uzun süreceğinden, günde iki kişi niyetine okunacak şuan tam sayı net değil 280 + 280 Gunluk okuma sayısı gibi düşünün

Bilgi için sizleride etiket edeyim
The
P Papatya016
V Vavin

Siz herkese yardımcı oldunuz Salavati Tefriciye grubu başlayana kadar ben yardımcı olabilirim size diğer grup 2_3 hafta sonra başlayacak zaten
Ayyy ALLAH razı olsun Canım sağolasın ben de okumaya başladım

2 kişi okunacak olunca dedim biraz yedeğim olsun

hoşgeldin canım "Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn." hz yunus duasını;
günlük 2 arkadaşımızın niyetine okuyacağız şuan sayı net değil 280 + 280 gibi yani ortalama günlük 550 gibi düşünün ..

bu sayıyı okurum ve günlük bildirimi mi yaparım aksi bir durum olursa grubu habersiz bırakmam diyorsanız PiXiEE ve bana özelden niyetinizi atınız sizi de okuma listesine alalım

not : zaten 2 gün üst üste bildirim yapamazsanız listeden otomatik çıkarılıyorsunuz .... sebebi ise dualar günlük okunup bitmesi için

PiXiEE canım senin listenle benim listemi kontrol ettim aynı kişileri not etmişiz... 42 kişi oluyoruz şuan

ben tek niyet ile gireceğim zorlanıyorum keşke sesli mesaj atabilsem de nasıl okuduğumu duysanız bende mi sıkıntı var yahuuu

zaten biliyorsun 2.niyetim grup ile ilgiliydi herkesin duası bitince nasip olursa; yasin, fetih ve inşirah sürelerini okur bağışlarım hepimizin niyetine

canım benı cıkartımısın lısteden -işlerin yogunlugundn duzenlı okuyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…