Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Katilmak isterim ama yuzum yok
Gunluk bildirim yapamayanlardanim bende
Malesef
Canım günlük bildirim yapmayı geçtim gruba

"okuyorum kişi listesi niyetleri elimde küçük bebeğim var her gün giremiyorum siteye ama aklınız bende kalmasın "GÜNLÜK OKUYORUM " bildirim olmaza bile beni okudu sayin hakkınız geçmez emin olun"

gibi birşeyler de yazmıyorsun ki .... günlerce sende haber alamıyoruz

Birlikte okumamızın sebebi,dualardan faydalanmak, birbirimize günahsız ağızla dualarımıza amin demek için

Ama bunu yaparken de ne hakka girelim ne de zor durumda bırakalım

Karar sizin herkese açık bir dua grubu yeni okunacak duada çok güzel okurum ve burayı habersiz bırakmam diyorsanız listeye yazalım sizide

Ben bu gün deneme yaptım ezberimde ve her daim okuyan birisi olarak 7 dakikada 50 okudum ve tahmin ediyorum ki günlük bir kişiye 400 civarı okunur ve bir ay sürer... kendinizi bir tartın derim

Uzun yazdım hakkınızı helal edin sizin gibi düşünen arkadaşlar için de yazmış olayım bunlari

Ben varım kuzum

Aaaaaa ben seni girer diye umuyordum kübra'cımmm Sen daim okuyanlardansın hamile arkadaşların duasında olmak kadar güzel birşey varmı Doğum yakında ve hamilelik zorluyorsa bilemeyeceğim canım

Ama gönlümüz aramızda olmandan yana

Allah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü bu

Allah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü bu
Kişi kendi durumunu kendi bilir canım birşey diyemiyorum tahmin ediyorum günlük 1 kişiye 400 civarı okunur ve 1 ay sürer listenin bitmesi... kendini dene bi... kaç dakikada kaç tane okuyorsun mesela

Ben denedim bu gün kendimi 7 dk 50 okuyorum

Deneyim haberleşelim ozman inşaallah

Canım seni yazmıştım katılım listesine geleceğini hissettim dua niyetine okunduğu için regli döneminde okunuyor ben bir çok yere sordum sende içim rahat etsin diyorsan sor bi araştır aklın kalmasın
Allah razı olsunn canım benim, unutmamış sın beni, kalbin güzel olduğu için hissddiyorsun sağolasın canım

Canm yeni listeye bnde katılmıyorum günlük bildirim yapamıyorum bazen. aksama olmasın.

Cnm genelde haftasonlari yazliga gidiyoruz internet cekmiyo
Kucik cocugum war
Malum yaz mevsimi kislik konserwelere basladim bi dahaki sefere katilirim
Haklisin okumak zaman almiyo fakat oyle üstünkörü okumak istemiyorum husu ile konusmadan okumak istiyorum ama cocuklarla pek mumkun olmuyosizde hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…