La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
DantelKiz duasinn kabulu icin okudum rabbim kabul etsin aminnmadammor duasinin kabulu icin okudum Rabbim kabul etsin aminn
Canım günlük bildirim yapmayı geçtimKatilmak isterim ama yuzum yok
Gunluk bildirim yapamayanlardanim bende
Malesef
Ben varım kuzumCANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
@Nefes0858
@Tiniminimavihanim
Cuel
@Hogwartss
@yagmurdansonra
@Cittaslow
@madamseker
La fontaine
@goah
@Kendikendine
begonvil1985
@Maya-
V Vavin
@Mavis40
M Meva59
@zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
PiXiEE
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
nursevdi
@pembe4044
@Teach_Mavi
DantelKiz
C Cilek kizzz
HejaR12
@Sendeanlarsn
Aaaaaa ben seni girer diye umuyordum kübra'cımmm
Allah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü buAaaaaa ben seni girer diye umuyordum kübra'cımmmSen daim okuyanlardansın hamile arkadaşların duasında olmak kadar güzel birşey varmı Doğum yakında ve hamilelik zorluyorsa bilemeyeceğim canım
Ama gönlümüz aramızda olmandan yana
Kişi kendi durumunu kendi bilir canım birşey diyemiyorumAllah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü bu
Deneyim haberleşelim ozman inşaallahKişi kendi durumunu kendi bilir canım birşey diyemiyorumtahmin ediyorum günlük 1 kişiye 400 civarı okunur ve 1 ay sürer listenin bitmesi... kendini dene bi... kaç dakikada kaç tane okuyorsun mesela
Ben denedim bu gün kendimi 7 dk 50 okuyorum
Allah razı olsunn canım benim, unutmamış sın beni, kalbin güzel olduğu için hissddiyorsunCanım seni yazmıştım katılım listesine geleceğini hissettimdua niyetine okunduğu için regli döneminde okunuyor ben bir çok yere sordum sende içim rahat etsin diyorsan sor bi araştır aklın kalmasın
Niyetini özeldenAllah razı olsunn canım benim, unutmamış sın beni, kalbin güzel olduğu için hissddiyorsunsağolasın canım
Hoş buldum canım benimEsma hatminden ve diğer başka dualarda birlikte idik ne güzel hoşgeldin canımniyetini özelden PiXiEE ablamıza atarsın
Canm yeni listeye bnde katılmıyorum günlük bildirim yapamıyorum bazen. aksama olmasın.CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
@Nefes0858
@Tiniminimavihanim
Cuel
@Hogwartss
@yagmurdansonra
@Cittaslow
@madamseker
La fontaine
@goah
@Kendikendine
begonvil1985
@Maya-
V Vavin
@Mavis40
M Meva59
@zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
PiXiEE
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
nursevdi
@pembe4044
@Teach_Mavi
DantelKiz
C Cilek kizzz
HejaR12
@Sendeanlarsn
Cnm genelde haftasonlari yazliga gidiyoruz internet cekmiyoCanım günlük bildirim yapmayı geçtimgruba
"okuyorum kişi listesi niyetleri elimde küçük bebeğim var her gün giremiyorum siteye ama aklınız bende kalmasın "GÜNLÜK OKUYORUM " bildirim olmaza bile beni okudu sayin hakkınız geçmez emin olun"
gibi birşeyler de yazmıyorsun ki .... günlerce sende haber alamıyoruz
Birlikte okumamızın sebebi,dualardan faydalanmak, birbirimize günahsız ağızla dualarımıza amin demek için
Ama bunu yaparken de ne hakka girelim ne de zor durumda bırakalım
Karar sizin herkese açık bir dua grubu yeni okunacak duada çok güzelokurum ve burayı habersiz bırakmam diyorsanız listeye yazalım sizide
Ben bu gün deneme yaptım ezberimde ve her daim okuyan birisi olarak 7 dakikada 50 okudum ve tahmin ediyorum ki günlük bir kişiye 400 civarı okunur ve bir ay sürer... kendinizi bir tartın derim
Uzun yazdım hakkınızı helal edin sizin gibi düşünen arkadaşlar için de yazmış olayım bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?