8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyorKaç aylık bebeğiniz doktora danışdınız mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyorKaç aylık bebeğiniz doktora danışdınız mı peki
TABİKİİ CANIMM ABLANIZIM HEPİNİZİN SANIRIM EN BÜYÜK BEN DEĞİLİM PiXiEE VAR O DA BENİM ABLAMAllah razi olsun tabiki sizlerle dua arkadaşı olmak cok güzel hiç tanimadan dualarda buluşmak Rabbim niyetimizi biliyor ve inşallah kabul eder Benden yaşça büyüksün sana abla diyebilir degil mi çünkü tanımadan kalbim ısındı sana
Bizim de ablamız o zaman saygılar ablalarım Ha bende çok küçük değilim 30 oluyorum az kaldı nasipseTABİKİİ CANIMM ABLANIZIM HEPİNİZİN SANIRIM EN BÜYÜK BEN DEĞİLİM PiXiEE VAR O DA BENİM ABLAM
canım inşallah korktugunuz gibi bir durum yoktur. farklı bir durum olsa doktorunuz mutllaka farkederdi bazı durumları değişiyor bu tespit için çok çok erken bir ay zaten içini ferah tut canım8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyor
40 a merdiven dayadım :)Bizim de ablamız o zaman saygılar ablalarım Ha bende çok küçük değilim 30 oluyorum az kaldı nasipse
TAKİP EDİNİZ ŞUAN PEK ANLAŞILMAZ NE OLDUĞU... KONTROLDE DİL ALTINA DA BAKTIRINIZ DİL BAĞI DERLER... 1 YAŞ GİBİ NETLEŞİR ... GÖZ TEMASINIZ NASIL YANİ KONUŞURKEN SİZE BAKIYOR MU8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyor
Her yaş güzeldir ben buna inaniyorum Rabbim hepimize hayırlı ömür versin40 a merdiven dayadım :)
BENDE SENİ TAKİP EDİYORUM ABLAMMM 1 MERDİVEN KALDI SANA YETİŞMEME 39 İÇİNDEYİM40 a merdiven dayadım :)
Dil bagi hafif var ama nesnelere ses çıkarıyor biz konusunca karşılık verir gibi ses cikarmiyor bazen dinliyor gibi bazen etrafı karistirma peşindeTAKİP EDİNİZ ŞUAN PEK ANLAŞILMAZ NE OLDUĞU... KONTROLDE DİL ALTINA DA BAKTIRINIZ DİL BAĞI DERLER... 1 YAŞ GİBİ NETLEŞİR ... GÖZ TEMASINIZ NASIL YANİ KONUŞURKEN SİZE BAKIYOR MU
Ben bu ara biraz yoğun geçiriyorum canım sürekli takip edemeyebilirim. Birdaha ki listeye katılırım inşallahCANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
@Nefes0858
@Tiniminimavihanim
@Cuel
Cookiie
@yagmurdansonra
@Cittaslow
@madamseker
La fontaine
goah
@Kendikendine
begonvil1985
The
@Vavin
@Mavis40
@Meva59
@zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
PiXiEE
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
@nursevdi
@pembe4044
@Teach_Mavi
DantelKiz
C Cilek kizzz
HejaR12
@Sendeanlarsn
C Cilek kizzz niyetine okudumSON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
31 - C Cilek kizzz niyeti – 1 Ağustos Pazartesi
5 yıldır çocuğum olmuyor niyetim çocuk için
32 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
1 - @SUHAN
2 - @pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - @duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - @nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - @Butimar-
16 - Sohrab
17 - @zeynepmuratselo
18 - @Calcifer
19 - Jawlensky
20 - @madamseker
21 - PiXiEE
22 - @N u r
23 - @kavs-i kuzah
24 - The
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27 - penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI
SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
Anca yazabiliyorım beni unutamadığınız için teşekkürler katılmak isterim, niyetimi yazarım özelden, şuan adetliyim, sanırım adetliyken okunmuyorPiXiEE CANIM BEN DEVAM NİYETİM AYNI
LİSTE OLUŞSUN TEKRAR KONTROL EDELİM KATILIMCILARI.... NİYETLER AÇIKCA YAZILSIN LÜTFEN MESELA "GÖNLÜMDEKİNİN HAYIRLISI GİBİ " OLANLAR NİYETLERİNİ AÇIKCA YAZMALILAR
VE EN ÖNEMLİSİ TATİL, SINAV , DOĞUM , AMELİYAT GİBİ GİBİ... VS... PLANLARI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN KATILIM SAĞLAMASIN NEREDEYSE 1 AY SÜRE OLUYOR LİSTENİN BİTMESİ..
VE İKİMİZDE YOĞUN TEMPODA ÇALIŞAN KİŞİLERİZ GÜNLÜK DUALAR BİTMEYİNCE HUZURSUZ OLUYORUZ GÜNLÜK OKUYAN ARKADAŞLARA HAKSIZLIK OLUYOR
AKLIMA GELENLERİ ŞİMDİLİK YAZDIM
Son iki arkadaş için de okudum.Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah PiXiEE ve penyez83 Yeni duaya bende katılmak istiyorum
Katilmak isterim ama yuzum yokCANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Sehrazat6
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@RedGirl
@Ada-anne
@OraEtLabora
@Life light
@MssPARE
@Assos32
@Fatmazell
@Gelincik78
@Cemoos
@Lna16
@Nevreste
@ezgiisel
@Nefes0858
@Tiniminimavihanim
@Cuel
@Asya89
@Ssevincli
Cookiie
@yagmurdansonra
@Cittaslow
@madamseker
@duayamuhtaciz
penyez83
La fontaine
@SUHAN
Jawlensky
@Kipa2008
goah
@Kendikendine
begonvil1985
The
@N u r
@Vavin
@Mavis40
@Aktif Lora
@Meva59
@zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
PiXiEE
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
@sunpineapple
@nursevdi
@pembe4044
@Teach_Mavi
Sohrab
Madammor
DantelKiz
C Cilek kizzz
HejaR12
@Sendeanlarsn
Canım seni yazmıştım katılım listesine geleceğini hissettim dua niyetine okunduğu için regli döneminde okunuyor ben bir çok yere sordum sende içim rahat etsin diyorsan sor bi araştır aklın kalmasınAnca yazabiliyorım beni unutamadığınız için teşekkürler katılmak isterim, niyetimi yazarım özelden, şuan adetliyim, sanırım adetliyken okunmuyor
Begonvil1985 içinde okudum Rabbim hepimizin duasını kabul etsinSON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
31 - C Cilek kizzz niyeti – 1 Ağustos Pazartesi
5 yıldır çocuğum olmuyor niyetim çocuk için
32 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
1 - @SUHAN
2 - @pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - @duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - @nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - @Butimar-
16 - Sohrab
17 - @zeynepmuratselo
18 - @Calcifer
19 - Jawlensky
20 - @madamseker
21 - PiXiEE
22 - @N u r
23 - @kavs-i kuzah
24 - The
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27 - penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI
SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
madammor duasinin kabulu icin okudum Rabbim kabul etsin aminn29 TEMMUZ CUMA Madammor vildan NİYETİNE OKUMAYANLAR
@Vavin
La fontaine
30 TEMMUZ CUMARTESİ DantelKiz NİYETİNE OKUMAYANLAR
@pembe4044
The
@Vavin
La fontaine
31 TEMMUZ PAZAR La fontaine NİYETİNE OKUMAYANLAR
@SUHAN
@pembe4044
@Aktif Lora
@Aktif Lora KARDEŞİ