Cumartesi ve Pazar niyetleri Kelime-i Tevhid Hatmi (70.000)
Okunacak dua
La ilahe illallah
100 e gelince La ilahe illallah Muhammeden Resulullah denilecek (daha sıkta denilebilir) • Kişi başı
1627 tane okunacak (sayılı hatim olduğu için sayıya dikkat edelim lütfen eksik yada fazla okumayalim emin olamazsaniz okuduğum tevhidin 1627 tanesini bağışlıyorum dersiniz )
• Sayının 70.000 e tamamlanması için
penyez83 hergün 39 adet fazladan okuyacak
• Günlük bildirim yapmayan liteden çıkarılacaktır
1- Gülçin
2-
penyez83 komşusu
3-
PiXiEE 4-
penyez83 5-
kavs-i kuzah 6-
@Breave Heart 7-
@HALLEYS 8-
@Nevreste 9-
@MssPARE 10-
@-Hayal 11-
@RedGirl 12-
H Hazellll 13-
G Gunduzguzell1 14-
littlezelda 15-
@Yaz2021 16-
@iyilik_guzellik 17-
flamel 18-
@telasememuresi 19-
Eckubra 20-
nursevdi 21-
@Freddy 22-
@Cittaslow 23-
YagmurSendeanlarsn 24-
Ssero 25-
@blueandblue 26-
Mavi_Eftelya 27-
@sunpineapple 28-
@Fukaeri 29-
mavibaloncuk 30-
@MelodiminEsi 31-
@lov3y 32-
Sudansebeplerivar 33-
@dunyadanuzak 34-
M mrvtkblt 35-
B begonviil 36-
dolar milyoneri 37-
@zeyno genc 38-
@Teach_Mavi 39-
begonvil1985 40-
@agustos72 41-
MMorsalkimm 42-
@MoonfacedMom 43-
@MoonfacedMom arkadaşı
34- M mrvtkblt niyeti -21 Aralık Cumartesi Allah’ım bana ve isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et tedavimi güzel sonuçlandır maddi manevi yardım et evimizi salih ve saliha evlatlarla bereketlendir eşimin borçlarında kolaylık , evimize huzur sağlık nasip et Benim ,ailemin ve tüm dua arkadaşlarımın günahlarını af et Amin
35- B begonviil niyeti -22 Aralık Pazar Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle