• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cumartesi ve Pazar Niyetleri

"Estağfirullah"
Aralarda Estağfirullah el azim demeyi unutmayalım

• Kişi başı 1000 adet okuyacagız
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 2000 adet okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- Neriman
2- Gülçin
3- @HALLEYS
4- @Breave Heart
5- @MelodiminEsi
6- @Gunduzguzell1
7- @sunpineapple
8- @Cittaslow
9- @begonviil
10- @iyilik_guzellik
11- @Ssevincli
12- penyez83 penyez83
13- H Hazellll
14- L lov3y
15- PiXiEE PiXiEE
16- @Nevreste
17- @-Hayal
18- @YagmurSendeanlarsn
19- Freddy Freddy
20- B blueandblue
21- espressoc espressoc
22- MMorsalkimm MMorsalkimm
23- @Eckubra
24- @MssPARE
25- @mavibaloncuk
26- @Minaa95
27- @gulectosba
28- @dunyadanuzak
29- @sutlac7
30- Rprnn Rprnn
31- @YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
32- @mutlulukbenihicbirakma
33- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
34- @HejaR12
35- @kavs-i kuzah
36- @dolar milyoneri
37- Y Yaz2021
38- @nursevdi
39- @Mavi_Eftelya
40- @Sincereley93190221
41- @selin18
42- @Aktif Lora
43- @littlezelda
44- @begonvil1985
45- zeyno genc zeyno genc

19- Freddy Freddy niyeti -11 Ocak Cumartsi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”
Manası: “Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır.Amin

20- B blueandblue niyeti -11 Ocak Cumartesi
Fettah olan ismin hürmetine Allahım kardeşimin önündeki tüm kapalı olan kapılarını aç sen ona gönlüne göre olan seveceği içine sinen hayırlı bereketli bol kazançları olacak hayırlı bir iş nasip eyle

21- espressoc espressoc niyeti -12 Ocak Pazar
3.5 yıldır anne olmaya çalışıyorum. Sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Aralık ayında başarısız bir tüp Bebek deneyimim oldu. Allah nasip ederse yeniden sürece başlayacağım. Rabbimden hayırlı bir evlat nasip etmesini diliyorum

22- MMorsalkimm MMorsalkimm niyeti -12 Ocak Pazar
Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala Ali seyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Rabbim sen hastalara şifa, dertlilere deva, evlat isteyenlere evlatlar nasip eyle. Eşim Ercan’a hastalık verme, şifa ver. Sonuçları tertemiz çıksın. Bize her zaman şükür edebileceğimiz güzellikler nasip eyle.
Tüp bebek tedavim olumlu olsun, sonu güzel olsun hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle.Anneme babama aileme ve bana sağlık sıhhat ver. Hastalıktan, depremden, şerden koru.Yeni giriştiğimiz işte bol kazançlar nasip et. Fitne fesat insanları uzak tut. Her sabah kalktığımda şükür edebileceğim iş ve helal kazanç nasip eyle.
Dua arkadaşlarımın dualarını gönlünden geçenleri sen kabul eyle. Amin.
4 arkadaşın niyetlerine okudum bağışladım Allahım en tez vakitte kolaylıkla hayırla kabul eylesin inşallah PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

"Estağfirullah"

1- Neriman
2- Gülçin
3- @HALLEYS
4- @Breave Heart
5- @MelodiminEsi
6- @Gunduzguzell1
7- @sunpineapple
8- @Cittaslow
9- @begonviil
10- @iyilik_guzellik
11- @Ssevincli
12- penyez83 penyez83
13- H Hazellll
14- L lov3y
15- PiXiEE PiXiEE
16- @Nevreste
17- @-Hayal
18- @YagmurSendeanlarsn
19- Freddy Freddy
20- B blueandblue
21- espressoc espressoc
23- @Eckubra
24- @MssPARE
25- @mavibaloncuk
26- @Minaa95
27- @gulectosba
28- @dunyadanuzak
29- @sutlac7
30- Rprnn Rprnn
34- @HejaR12
35- @kavs-i kuzah
36- @dolar milyoneri
37- Y Yaz2021
38- @nursevdi
39- @Mavi_Eftelya
40- @Sincereley93190221
41- @selin18
42- @Aktif Lora
43- @littlezelda
44- @begonvil1985

“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”
Manası: “Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır.Amin

Fettah olan ismin hürmetine Allahım kardeşimin önündeki tüm kapalı olan kapılarını aç sen ona gönlüne göre olan seveceği içine sinen hayırlı bereketli bol kazançları olacak hayırlı bir iş nasip eyle

3.5 yıldır anne olmaya çalışıyorum. Sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorum. Aralık ayında başarısız bir tüp Bebek deneyimim oldu. Allah nasip ederse yeniden sürece başlayacağım. Rabbimden hayırlı bir evlat nasip etmesini diliyorum

Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala Ali seyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Rabbim sen hastalara şifa, dertlilere deva, evlat isteyenlere evlatlar nasip eyle. Eşim Ercan’a hastalık verme, şifa ver. Sonuçları tertemiz çıksın. Bize her zaman şükür edebileceğimiz güzellikler nasip eyle.
Tüp bebek tedavim olumlu olsun, sonu güzel olsun hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle.Anneme babama aileme ve bana sağlık sıhhat ver. Hastalıktan, depremden, şerden koru.Yeni giriştiğimiz işte bol kazançlar nasip et. Fitne fesat insanları uzak tut. Her sabah kalktığımda şükür edebileceğim iş ve helal kazanç nasip eyle.
Freddy Freddy MMorsalkimm MMorsalkimm espressoc espressoc B blueandblue niyetlerine okudum 🤲 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

"Estağfirullah"

1- Neriman
2- Gülçin
3- @HALLEYS
4- @Breave Heart
5- @MelodiminEsi
6- @Gunduzguzell1
7- @sunpineapple
8- @Cittaslow
9- @begonviil
10- @iyilik_guzellik
11- @Ssevincli
12- penyez83 penyez83
13- H Hazellll
14- L lov3y
15- PiXiEE PiXiEE
16- @Nevreste
17- @-Hayal
18- @YagmurSendeanlarsn
19- Freddy Freddy
20- B blueandblue
21- espressoc espressoc
23- @Eckubra
24- @MssPARE
25- @mavibaloncuk
26- @Minaa95
27- @gulectosba
28- @dunyadanuzak
29- @sutlac7
30- Rprnn Rprnn
34- @HejaR12
35- @kavs-i kuzah
36- @dolar milyoneri
37- Y Yaz2021
38- @nursevdi
39- @Mavi_Eftelya
40- @Sincereley93190221
41- @selin18
42- @Aktif Lora
43- @littlezelda
44- @begonvil1985

19.20.21.22 arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah aminn 🤲
PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83 ❤️❤️

Back