Okunacak dua Rabbi yessir velâ tuassir
Rabbi temmim bi'l-hayr
• Bir kişi niyetine 100 adet okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okunacak
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1-
@Jawlensky 2-
@gulectosba 3-
@Nevreste 4-
@Minaa95 5-
penyez83 6-
PiXiEE 7- Gülçin
8-
HALLEYS 9-
H Hazellll 10-
@ozlemem 11-
Eckubra 12-
Fukaeri 13-
flamel 14-
Freddy 15-
@Gunduzguzell1 16-
@RedGirl 17-
@Tiniminimavihanim 18-
dunyadanuzak 19-
@Hayalkuran 20-
S selin18 21-
Aktif Lora 22-
@YagmurSendeanlarsn 24-
@KurkmantoluS 25-
@Yaz2021 26-
@iyilik_guzellik 27-
@nursevdi 28-
@agustos72 29-
@mrvtkblt 30-
telasememuresi 31-
begonvil1985 32-
@i p e k 33-
@littlezelda 34-
MelodiminEsi 35-
kavs-i kuzah 36-
Teach_Mavi 37-
oralardamevsimyazmi 38-
@lov3y 39-
@MssPARE 40-
@Fistiklicikileta 41-
@Bonus 42-
zeyno genc 43-
ordinary 44-
Z Zeynoyi 45-
@mavibaloncuk 46-
@YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
47-
PiXiEE ikinci niyeti
48-
Breave Heart 49-
Morrmeneksee 50-
@dolar milyoneri 51-
@Cittaslow 13- flamel niyeti -23 Ekim Çarşamba Rabbimden kendim,ailem, eşim, eşimin ailesi ve bu dua grubundaki herkes için sağlık ve afiyet diliyorum. Rabbim sana sahip olduklarımız için yarattıkların adedince şükürler olsun. Aile ve iş hayatımda mutluluk ve huzurla hayatıma devam etmek, kardeşimin hakkında hayırlı olacak helaliyle maaşını kazanabileceği içine sinen bir işinin olmasını, anneme ve babama sağlık ile evladımı sağlıkla mutlulukla güzel bir aile ortamında büyütmeyi diliyorum ve dua grubundaki herkesin dualarının kabulünü diliyorum
14- Freddy niyeti -23 Ekim Çarşamba Allah'ım bana, anneme ve babama kalıcı şifa ver tez zamanda. Hayırlı kapılar aç ve beni hayallerime kavuştur kolaylıkla. Güzelliklerle müjdelendir. İçinde bulunduğumuz zorluktan kurtar; feraha çıkar. Abime ve bana kolaylık ver. Her iki cihanda da başarıya ulaştır bizleri. Gönlümüze göre bir ev satın alıp kolaylıkla taşınmayı nasip eyle. Temiz insanlarla komşu eyle. Her türlü şerden sana sığınırım. Bizi kurtulanlardan eyle. Dua arkadaşlarımın niyetlerini kabul eyle. Amin