- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
-
- Konu Sahibi zeyno genc
Ben okudum hatta yazdım canımCuel
A Ada-Anne
B bursakesta
Kizlar B blueandblue arkadaşimiza okumayan siz kaldiniz
Okumalarimizi lütfen günlük bildirim yapalim
Okudum bağışladım canımCuel
A Ada-Anne
B bursakesta
Kizlar B blueandblue arkadaşimiza okumayan siz kaldiniz
Okumalarimizi lütfen günlük bildirim yapalim
Okudum Allah kabul etsin B blueandblueleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 . da liste paylaşılcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
B blueandblue
NİYETİ
Hayırlısı ile hem dünyama hem ahiretime cennet olucak iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlilik hayırlı yuva hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim. Hayırla sağlıkla kolaylıkla ve afiyetle amin ecmain
Fatiha okuyup bagişlayalim
Evet canim ayni anda paylaştikBen okudum hatta yazdım canım
Okudum bağışladımleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
21:00 da liste paylaşılcak
Nevreste
NİYETİ
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla
Hastalığıma şifa verTedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah
Bu şekilde daha iyi olmuş. Saatte biraz sıkıntı olabilir. Kesin olarak belirtmişsin .Çünkü benim işim gece 9.30 bazen 10 a kadar sürüyor. Dediğin saate uyamayabilirim. Ama kimseninde hakkına girmem muhakkak okurum. En geç 22.30 bildirimi yaparımKizlar bundan sonraki listemiz böyle herkes günlük 1000 tane okucak saatini paylaştigim zamana kadar okudum bildirim yapilsin
Daha önceki paylaştigim iki arkadaşa okumayan varsa 1000 tane okursa sevinirim zaten cok kisa zikir 1000 taneyi 10 dakkanizi almaz
Hak gecmesin
Bundan sonra listemizi paylaştim sayi almicaz herkese 1000 sayi düşüyor
leSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
21:00 da liste paylaşılcak
Nevreste
NİYETİ
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla
Hastalığıma şifa verTedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah
Canim listeyi paylaştigimda aksam 9 dan bir sonraki aksam 9 sa kadar zaman var yani 1 gün oluyor okudugumuz esmada kolay okunuyor ben mesela 10 dakkada okuyurumBu şekilde daha iyi olmuş. Saatte biraz sıkıntı olabilir. Kesin olarak belirtmişsin .Çünkü benim işim gece 9.30 bazen 10 a kadar sürüyor. Dediğin saate uyamayabilirim. Ama kimseninde hakkına girmem muhakkak okurum. En geç 22.30 bildirimi yaparım
Teşekkür ederim detaylı anlatımın için.Canim listeyi paylaştigimda aksam 9 dan bir sonraki aksam 9 sa kadar zaman var yani 1 gün oluyor okudugumuz esmada kolay okunuyor ben mesela 10 dakkada okuyurum
Örnek vereyim benim katildigim bir dua grubu var ordan aksam 11 de liste paylaşiliyor bazen uyuyorum erkenden .sabah kalktigimda bildirim yapiyorum. gündüz okuyorum aksam liste paylaştiginda bildirim yapiyorum mesela şuan yarin ki arkadaşimiz icin oku aksam 9 da listeyi paylaştigimda sendd saat 10 da bildiirm yaparsin
Tamam canim pekizeyno genc hakka girmeyeyim, yoğunluğum çok fazla,çıkarabilirsin
Cnm bnm hatmim bitti bnide ekleyebilirsinEvet kizlar yeni dua topigimiz
Esma okuyalim
Tamam canim listem bitsin ekleyeyim hemen şuan listeyi kapattikCnm bnm hatmim bitti bnide ekleyebilirsin
R rainyy canim niyetine okudum allah kabul etsin aminleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
21:00 da liste paylaşilcak
R rainyy
NİYETİ
Allahim okulumu en kisa surede kolaylikla bitirebileyim. Diger dualarimida kabul eyle. Sikintilarimi gider. Bana dua eden arkadaslariminda dualarini kabul eyle. Amin