Dua topigi

Okudum Allah kabul etsin B blueandblue

Okudum bağışladım Nevreste için

Bu şekilde daha iyi olmuş. Saatte biraz sıkıntı olabilir. Kesin olarak belirtmişsin .Çünkü benim işim gece 9.30 bazen 10 a kadar sürüyor. Dediğin saate uyamayabilirim. Ama kimseninde hakkına girmem muhakkak okurum. En geç 22.30 bildirimi yaparım

Nevreste için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

Canim listeyi paylaştigimda aksam 9 dan bir sonraki aksam 9 sa kadar zaman var yani 1 gün oluyor okudugumuz esmada kolay okunuyor ben mesela 10 dakkada okuyurum
Örnek vereyim benim katildigim bir dua grubu var ordan aksam 11 de liste paylaşiliyor bazen uyuyorum erkenden .sabah kalktigimda bildirim yapiyorum. gündüz okuyorum aksam liste paylaştiginda bildirim yapiyorum mesela şuan yarin ki arkadaşimiz icin oku aksam 9 da listeyi paylaştigimda sendd saat 10 da bildiirm yaparsin

Teşekkür ederim detaylı anlatımın için.

leSourire

Iron Butterfly

B blueandblue

Nevreste

R rainyy

YagmurSendeanlarsn

B bursakesta

zeyno genc

agustos72

Aktif Lora

A Ada-Anne

telasememuresi

Cuel

1.000 ya kuddüs

Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

R rainyy

NİYETİ
Allahim okulumu en kisa surede kolaylikla bitirebileyim. Diger dualarimida kabul eyle. Sikintilarimi gider. Bana dua eden arkadaslariminda dualarini kabul eyle. Amin

Fatiha okuyup bagişlayalim

R rainyy canim niyetine okudum allah kabul etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…