Dua topigi

Kizlar sayi bitti A Ada-Anne 250 en son sayi 500 almişin 250 fazla aldin canim neyse allah kabul etsin
Sayimiz bitti
Sayiyi bitirenler fatiha okusun

Iron Butterfly niyetini okudum Allah kabul etsin

Iron Butterfly canim niyetine fatiha okudum bagişladim allah kabul olsun allah kucagini boş birakmasin amin

Canım yoğunluktan ben bu saatlerde girebiliyorum siteye ve bana kalmamış okuma sayısı çok üzüldüm Şuan bağışlanmış. Bence kişi sayısı olsun hak geçmesin
Canim öyle olucak bu duamiz bitsin sende az da olsa oku bence bagişla hak gecmesin

leSourire

Iron Butterfly

B blueandblue

Nevreste

R rainyy

YagmurSendeanlarsn

B bursakesta

zeyno genc

agustos72

Aktif Lora

A Ada-Anne

telasememuresi

Cuel

1.000 ya kuddüs

Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 . da liste paylaşılcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

B blueandblue

NİYETİ

Hayırlısı ile hem dünyama hem ahiretime cennet olucak iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlilik hayırlı yuva hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim. Hayırla sağlıkla kolaylıkla ve afiyetle amin ecmain

Fatiha okuyup bagişlayalim

Kizlar bundan sonraki listemiz böyle herkes günlük 1000 tane okucak saatini paylaştigim zamana kadar okudum bildirim yapilsin
Daha önceki paylaştigim iki arkadaşa okumayan varsa 1000 tane okursa sevinirim zaten cok kisa zikir 1000 taneyi 10 dakkanizi almaz
Hak gecmesin
Bundan sonra listemizi paylaştim sayi almicaz herkese 1000 sayi düşüyor

1000 okudumAllah kabul etsin inşallah
B blueandblue

1000 tane aldım okuyorum mevlam kabul etsin duanı
Iron Butterfly okudum bağışladım
Rabbim duanı kabul etsin bu zorlu yollardan çok kez geçmiş biri olarak rabbim tez vakitte hazırlısıyla sağlıklısıyla kucagını doldursun inşallah amin
Ahhhh çok teşekkür ederim inşallah bende seni gibi tez elden kavuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…