Dua topigi

leSourire leSourire

Iron Butterfly Iron Butterfly

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

telasememuresi telasememuresi

Cuel Cuel

👉 1.000 ya kuddüs

👉 Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
👉 21:00 . da liste paylaşılcak
👉 Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

👉 B blueandblue

👇 NİYETİ

Hayırlısı ile hem dünyama hem ahiretime cennet olucak iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlilik hayırlı yuva hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim. Hayırla sağlıkla kolaylıkla ve afiyetle amin ecmain

👉 Fatiha okuyup bagişlayalim 🙏
Okudum Allah kabul etsin B blueandblue

leSourire leSourire

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

Cuel Cuel

👉 1.000 ya kuddüs

👉 21:00 da liste paylaşılcak

👉 Nevreste Nevreste

👇 NİYETİ

Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah 🤲
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar🤲
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla🤲
Hastalığıma şifa ver 🤲Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım🤲
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah 🤲

Okudum bağışladım Nevreste Nevreste için

Kizlar bundan sonraki listemiz böyle herkes günlük 1000 tane okucak saatini paylaştigim zamana kadar okudum bildirim yapilsin
Daha önceki paylaştigim iki arkadaşa okumayan varsa 1000 tane okursa sevinirim zaten cok kisa zikir 1000 taneyi 10 dakkanizi almaz
Hak gecmesin
Bundan sonra listemizi paylaştim sayi almicaz herkese 1000 sayi düşüyor
Bu şekilde daha iyi olmuş. Saatte biraz sıkıntı olabilir. Kesin olarak belirtmişsin .Çünkü benim işim gece 9.30 bazen 10 a kadar sürüyor. Dediğin saate uyamayabilirim. Ama kimseninde hakkına girmem muhakkak okurum. En geç 22.30 bildirimi yaparım

leSourire leSourire

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

Cuel Cuel

👉 1.000 ya kuddüs

👉 21:00 da liste paylaşılcak

👉 Nevreste Nevreste

👇 NİYETİ

Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah 🤲
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar🤲
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla🤲
Hastalığıma şifa ver 🤲Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım🤲
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah 🤲

Nevreste Nevreste için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸 zeyno genc zeyno genc

Bu şekilde daha iyi olmuş. Saatte biraz sıkıntı olabilir. Kesin olarak belirtmişsin .Çünkü benim işim gece 9.30 bazen 10 a kadar sürüyor. Dediğin saate uyamayabilirim. Ama kimseninde hakkına girmem muhakkak okurum. En geç 22.30 bildirimi yaparım
Canim listeyi paylaştigimda aksam 9 dan bir sonraki aksam 9 sa kadar zaman var yani 1 gün oluyor okudugumuz esmada kolay okunuyor ben mesela 10 dakkada okuyurum
Örnek vereyim benim katildigim bir dua grubu var ordan aksam 11 de liste paylaşiliyor bazen uyuyorum erkenden .sabah kalktigimda bildirim yapiyorum. gündüz okuyorum aksam liste paylaştiginda bildirim yapiyorum mesela şuan yarin ki arkadaşimiz icin oku aksam 9 da listeyi paylaştigimda sendd saat 10 da bildiirm yaparsin

Canim listeyi paylaştigimda aksam 9 dan bir sonraki aksam 9 sa kadar zaman var yani 1 gün oluyor okudugumuz esmada kolay okunuyor ben mesela 10 dakkada okuyurum
Örnek vereyim benim katildigim bir dua grubu var ordan aksam 11 de liste paylaşiliyor bazen uyuyorum erkenden .sabah kalktigimda bildirim yapiyorum. gündüz okuyorum aksam liste paylaştiginda bildirim yapiyorum mesela şuan yarin ki arkadaşimiz icin oku aksam 9 da listeyi paylaştigimda sendd saat 10 da bildiirm yaparsin
Teşekkür ederim detaylı anlatımın için.

leSourire leSourire

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

Cuel Cuel

👉 1.000 ya kuddüs

👉 21:00 da liste paylaşilcak

👉 R rainyy

👇 NİYETİ
Allahim okulumu en kisa surede kolaylikla bitirebileyim. Diger dualarimida kabul eyle. Sikintilarimi gider. Bana dua eden arkadaslariminda dualarini kabul eyle. Amin

leSourire leSourire

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

Cuel Cuel

👉 1.000 ya kuddüs

👉 21:00 da liste paylaşilcak

👉 R rainyy

👇 NİYETİ
Allahim okulumu en kisa surede kolaylikla bitirebileyim. Diger dualarimida kabul eyle. Sikintilarimi gider. Bana dua eden arkadaslariminda dualarini kabul eyle. Amin

R rainyy canim niyetine okudum allah kabul etsin amin

X