- 6 Ocak 2023
- 3.621
- 8.237
- 40
- Konu Sahibi zeyno genc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iron Butterfly niyetini okudum Allah kabul etsinleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
@fatoxd
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
ya kuddüs
kişi başı 10 bin okuyacagiz sayimiz bitince niyetine fatiha okuyup bagişlayalim
ALLAH kabul etsin şimdiden
Iron Butterfly
NIYETİ
Kimsesizlerin kimsesi olan güzel Mevlam sen yeni başladığım tüp bebek sürecinde güzel haberler almayı nasip eyle işlemlerinin önü kesilmesin su gibi aksın yıllar kokususuna hasret olduğum yavrum sağlıklı sıhhatli önce karnıma sonra yaşamıma nasip eyle benim gibi bu yolda kendini hebaa etmiş arkadaşlarıma da hayırlı haberler hayırlı bekleyişler hayırlı kavuşmalar nasip eyle...
Amin amin amin
Fatiha okuyup bagişlayalim
Iron Butterfly canim niyetine fatiha okudum bagişladim allah kabul olsun allah kucagini boş birakmasin aminleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
@fatoxd
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
ya kuddüs
kişi başı 10 bin okuyacagiz sayimiz bitince niyetine fatiha okuyup bagişlayalim
ALLAH kabul etsin şimdiden
Iron Butterfly
NIYETİ
Kimsesizlerin kimsesi olan güzel Mevlam sen yeni başladığım tüp bebek sürecinde güzel haberler almayı nasip eyle işlemlerinin önü kesilmesin su gibi aksın yıllar kokususuna hasret olduğum yavrum sağlıklı sıhhatli önce karnıma sonra yaşamıma nasip eyle benim gibi bu yolda kendini hebaa etmiş arkadaşlarıma da hayırlı haberler hayırlı bekleyişler hayırlı kavuşmalar nasip eyle...
Amin amin amin
Iron Butterfly niyetini okudum Allah kabul etsin
Iron Butterfly canim niyetine fatiha okudum bagişladim allah kabul olsun allah kucagini boş birakmasin amin
KatılıyorumAslinda herkese esit paylastirabiliriz herkes oyle okusun bence
Canım yoğunluktan ben bu saatlerde girebiliyorum siteye ve bana kalmamış okuma sayısı çok üzüldüm Şuan bağışlanmış. Bence kişi sayısı olsun hak geçmesinCuel Canim sen sayi almadin istersen arkadaşimizi oku bagişla
Canim öyle olucak bu duamiz bitsin sende az da olsa oku bence bagişla hak gecmesinCanım yoğunluktan ben bu saatlerde girebiliyorum siteye ve bana kalmamış okuma sayısı çok üzüldüm Şuan bağışlanmış. Bence kişi sayısı olsun hak geçmesin
Okudum bağışladım canımCanim öyle olucak bu duamiz bitsin sende az da olsa oku bence bagişla hak gecmesin
Allah razi olsun canimOkudum bağışladım canım
1000 okudumAllah kabul etsin inşallahleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 . da liste paylaşılcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
B blueandblue
NİYETİ
Hayırlısı ile hem dünyama hem ahiretime cennet olucak iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlilik hayırlı yuva hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim. Hayırla sağlıkla kolaylıkla ve afiyetle amin ecmain
1000 tane aldım okuyorum mevlam kabul etsin duanıleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
B bursakesta
zeyno genc
agustos72
Aktif Lora
A Ada-Anne
telasememuresi
Cuel
1.000 ya kuddüs
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 . da liste paylaşılcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
B blueandblue
NİYETİ
Hayırlısı ile hem dünyama hem ahiretime cennet olucak iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı bir evlilik hayırlı yuva hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim. Hayırla sağlıkla kolaylıkla ve afiyetle amin ecmain
Ahhhh çok teşekkür ederim inşallah bende seni gibi tez elden kavuştumIron Butterfly okudum bağışladım
Rabbim duanı kabul etsin bu zorlu yollardan çok kez geçmiş biri olarak rabbim tez vakitte hazırlısıyla sağlıklısıyla kucagını doldursun inşallah amin