- 6 Ocak 2023
- 3.622
- 8.240
- 40
- Konu Sahibi zeyno genc
penyez83 duan tamam landi canim allah kabul etsin inşallah hacca gitmeyi nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetine okudumSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim
Günlük kişi başı 100 tane okuncak
Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOT OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1- Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- mihrace91
8- B blueandblue
9- Ssevincli
10- Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- George Mc
14- Nevreste
15- Childdevelopment
16- zeyno genc
YagmurSendeanlarsn
niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”
Ya rabbi yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Ya rabbi yağmurla abdullahın kalplerini birleştir kalplerine sevgi ver onları birbirlerine hayırlı kıl haklarına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Niyetine okudumSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
1- Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- mihrace91
8- B blueandblue
9- Ssevincli
10- Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- George Mc
14- Nevreste
15- Childdevelopment
16- zeyno genc
PiXiEE
niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Allah’ım Filiz kulunun kızının sana layık bir kul olmasını,hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim, vicdanlı merhametli çalışkan bir insan olmasını,Hz Fatıma annemizin yolundan huyundan gitmesini nasip eyle Ya Rabbim. Kızını büyütme yolunda Filiz kuluna ve eşine afiyet, sağlık ve sıhhat ver. Rızıklarını arttır,sofralarini bereketlendir,huzurlarini sağlıklarini daim eyle,hayırlı bol kazanclar nasip eyle Ya Rabbim. İşlerini rastgetir,yollarini açık eyle,imtihanlarıni kolaylaştır Ya Rabbim.Filiz kulunu,eşini kızını,ailelerini ve burda birlikte dua ettiğimiz dua arkadaşlarımızı razı olduğun kullarından peygamber efendimizin(S.A.V) şefaat ettiği kullardan olmayı nasip eyle.Amin. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Okudum bağışladımSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
1- Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- mihrace91
8- B blueandblue
9- Ssevincli
10- Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- George Mc
14- Nevreste
15- Childdevelopment
16- zeyno genc
PiXiEE
niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Allah’ım Filiz kulunun kızının sana layık bir kul olmasını,hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim, vicdanlı merhametli çalışkan bir insan olmasını,Hz Fatıma annemizin yolundan huyundan gitmesini nasip eyle Ya Rabbim. Kızını büyütme yolunda Filiz kuluna ve eşine afiyet, sağlık ve sıhhat ver. Rızıklarını arttır,sofralarini bereketlendir,huzurlarini sağlıklarini daim eyle,hayırlı bol kazanclar nasip eyle Ya Rabbim. İşlerini rastgetir,yollarini açık eyle,imtihanlarıni kolaylaştır Ya Rabbim.Filiz kulunu,eşini kızını,ailelerini ve burda birlikte dua ettiğimiz dua arkadaşlarımızı razı olduğun kullarından peygamber efendimizin(S.A.V) şefaat ettiği kullardan olmayı nasip eyle.Amin. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
PiXiEE için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno gencSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
1- Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- mihrace91
8- B blueandblue
9- Ssevincli
10- Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- George Mc
14- Nevreste
15- Childdevelopment
16- zeyno genc
PiXiEE
niyeti
Canim şuan listenin ortasindayiz başinda olsaydi eklerdimKızlar kuvozde bebeğim var duaya benide eklermsnz.
Listenin bitmesine az kaldi bitince alsam seniKızlar kuvozde bebeğim var duaya benide eklermsnz.
Allah razı olsun işimiz kolaylaşır güzel haber alırım inşallah.Canim şuan listenin ortasindayiz başinda olsaydi eklerdim
Ama sana dua edebilirim
Inşallah canim bebegini sag saglim kucagina alAllah razı olsun işimiz kolaylaşır güzel haber alırım inşallah.
Evet canim dogru
m ben iki arkadaş içinde okumamı yapmıştım yazmayı unuttum kusura bakma