- 13 Şubat 2017
- 373
- 675
- Konu Sahibi zeyno genc
Ezgisel niyetini okudum duanı yaptım
Rabbım kabul etsin
AMİN
Rabbım kabul etsin
AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kimin icin okuduysan onu etiket yaparmisinKeserek için niyetini okudum,duasini yaptım.Rabbim kabul etsin.Gec oldu hakkını helal et.
ezgiisel canim niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin inşallahSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim
Günlük kişi başı 100 tane okuncak
Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOT OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1- @Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- George Mc
8- B blueandblue
9- @Ssevincli
10- @Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- mihrace91
14- @Nevreste
15- @Kevssooo
16- zeyno genc
ezgiisel
niyeti
Allahım hayırlısıyla bana iş kapısı aç, memur olmamı nasip et. Aileme bolluk bereket sağlık ver. Eşimle aramızdaki sadakat güven sevgi daim olsun, yolumuzdan şaşırtma.Kalbimden geçen dilime dökemediğim dualarımı tez vakitte kabul et. Kardeşimin hazırlandığı sınavda onun yüzünü güldürecek sonuçlarla karşılaştır. Ablamın gördüğü tedavi sonucunda sağlıklı evlat nasip et.Bebek hasreti çekenlere sağlıkla hayırlı evlatlar nasip et. Bütün günahlarımızı bağışla Allahım, tövbelerimizi kabul eyle, kalbimizden iyiliği sevgiyi eksiltme. Amin
Yaptım duayı Allah kabul etsinSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
1- @Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- George Mc
8- B blueandblue
9- @Ssevincli
10- @Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- mihrace91
14- @Nevreste
15- @Kevssooo
16- zeyno genc
ezgiisel
niyeti
Allahım hayırlısıyla bana iş kapısı aç, memur olmamı nasip et. Aileme bolluk bereket sağlık ver. Eşimle aramızdaki sadakat güven sevgi daim olsun, yolumuzdan şaşırtma.Kalbimden geçen dilime dökemediğim dualarımı tez vakitte kabul et. Kardeşimin hazırlandığı sınavda onun yüzünü güldürecek sonuçlarla karşılaştır. Ablamın gördüğü tedavi sonucunda sağlıklı evlat nasip et.Bebek hasreti çekenlere sağlıkla hayırlı evlatlar nasip et. Bütün günahlarımızı bağışla Allahım, tövbelerimizi kabul eyle, kalbimizden iyiliği sevgiyi eksiltme. Amin
Niyetine okudumYaptım duayı Allah kabul etsin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno gencSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
1- @Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
4- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
6- PiXiEE
7- George Mc
8- B blueandblue
9- @Ssevincli
10- @Kunfeyekunnn
11- Aktif Lora
12- telasememuresi
13- mihrace91
14- @Nevreste
15- @Kevssooo
16- zeyno genc
ezgiisel
niyeti
zeyno genc canım telasememuresi okudu bildirimi var
Tamam canim okudu işaretliyorumzeyno genc canım telasememuresi okudu bildirimi var
leSourire için sadece Aktif Lora kaldı bildirim yapmayan
Benim için sorun yok okumayada gerek yok kızlar ben fazla okumuştum kendi adıma bağışlarımzeyno genc canım aktif lora hatim grubunda da var. cüzü okudun mu diye mesaj atmıştım çok rahatsız olduğunu yazmış.
daimi katılım sağlayan bir arkadaşımız biliyorsun eğer listeden çıkarmayacaksan;
leSourire arkadaşımız için sorun olmaz ise aktif lora yerine sen ve ben okuyalım duası tamamlansın
Yok Aktif Lora dedigin gibi aktif ve günlük bildirim yapar dizeyno genc canım aktif lora hatim grubunda da var. cüzü okudun mu diye mesaj atmıştım çok rahatsız olduğunu yazmış.
daimi katılım sağlayan bir arkadaşımız biliyorsun eğer listeden çıkarmayacaksan;
leSourire arkadaşımız için sorun olmaz ise aktif lora yerine sen ve ben okuyalım duası tamamlansın
Olsun canim olmaz benim icin rahat etmez herkese okunuyor sanada okuncak ve senin şuan duaya cok ihtiyacin oldugu dönemdesinBenim için sorun yok okumayada gerek yok kızlar ben fazla okumuştum kendi adıma bağışlarım
Olsun canım ben sabah namazdan sonra okumuştum senin niyetine bağışladım şimdi ALLAH kabul etsin aminnnnnnBenim için sorun yok okumayada gerek yok kızlar ben fazla okumuştum kendi adıma bağışlarım
Allah razı olsun canımOlsun canım ben sabah namazdan sonra okumuştum senin niyetine bağışladım şimdi ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Aktif Lora yerine okumuş oldum zeyno genc
Allah razı olsun kızlar çok sagolunOlsun canim olmaz benim icin rahat etmez herkese okunuyor sanada okuncak ve senin şuan duaya cok ihtiyacin oldugu dönemdesin
Senden de canim allah razi olsunAllah razı olsun kızlar çok sagolun