Dua topigi

Bir kişi niyeti için 10.000 adet okunuyor kişi için hepimiz ne kadar okuyup alacaksak 10.000'den düşülüyor sanırım

Bir kişi niyeti için 10.000 adet okunuyor kişi için hepimiz ne kadar okuyup alacaksak 10.000'den düşülüyor sanırım
Şuan 12 kişiyiz kim ne kadar almak isterse öbür topigimizde daha coktuk kimisi 500 aldi kimisi 1000 aldi kimseyi zorlamadan esmalarimizi hatimlerimizi bitirdik

Evet canim öyle yapiyoruz kimseyide zorlamiyorum hemde cok cabuk öbür arkadaşa sira gelir bitiyor hemen listemizde hemen bitiyor başka esmalara başliyoruz

zeyno genc zeyno genc canım yaptıgın liste bitmeden yeni arkadaşları almayalım bence
Diğer topiğimizdeki gibi bu liste bitince isteyenleri yine alırsın
Yoksa bu böyle uzar gider ortada sonda giren belli olmaz

zeyno genc zeyno genc canım yaptıgın liste bitmeden yeni arkadaşları almayalım bence
Diğer topiğimizdeki gibi bu liste bitince isteyenleri yine alırsın
Yoksa bu böyle uzar gider ortada sonda giren belli olmaz
Yok canim sayiyi herkes aldi senin sayin bitince listeyi kapaticam lalede sanirsam listenin başinda aliyordu ama neyse tamam almayalim listeyi kapatalim

Yok canim sayiyi herkes aldi senin sayin bitince listeyi kapaticam lalede sanirsam listenin başinda aliyordu ama neyse tamam almayalim listeyi kapatalim
Evet canım lale okumaya başlamadan alıyordu o zaman daha iyi oluyor diğer topiklerde öyle şimdi 10 kişiysek listeye almaya devam edersek baya kalabalıklaşır liste bitmez
Bu listemiz bitsin arkadaşlarınetiketleriz gelmek isterlerse bidahaki başlamadan alırsın

Evet canım lale okumaya başlamadan alıyordu o zaman daha iyi oluyor diğer topiklerde öyle şimdi 10 kişiysek listeye almaya devam edersek baya kalabalıklaşır liste bitmez
Bu listemiz bitsin arkadaşlarınetiketleriz gelmek isterlerse bidahaki başlamadan alırsın
TAmam canim oyle yaparim

leSourire leSourire

Iron Butterfly Iron Butterfly

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

simliask simliask

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

👉 ya kuddüs

👉 kişi başı 10 bin tane okunucak 10 bin bitince fatiha okuyup niyete bagişliyalim
ALLAH kabul etsin şimdiden

👉 leSourire leSourire

👇 NİYETİ

Rabbim; anneme babama kardeşlerime eşime bana karnımdaki bebeğime sağlık, sıhhat, uzun ömürler, bereket ver yarabbim amin.
Ailemin borçlarını ödemesinde kolaylık ver evlerimize bolluk bereket nasip et amin.
Bebeğine sağlık , sıhhat,uzun ömürler ver amin.
Eşimin istediği işten tez vakitte haber gelmesini nasip eyle amin.
Bebeğimi sağlıklısıyla 36. Haftadan sonra kucagıma almayı nasip et.
Ya musavvir isminle bebeğime huy, ahlak, yüz güzelliği ver amin.
Hayırlısıyla abimin evini kurmasına düğününü yapmasına kolaylık ver amin.
Dualarıma amin diyen arkadaşlarımada sağlık sıhhat uzun ömürler bereketler ver yarabbim amin
👉 Fatiha okuyup bagişlayalim 🙏
leSourire leSourire canim niyetine fatiha okudum bagişladim allah kabul etsin amin 🙏🌹❤️

leSourire leSourire

Iron Butterfly Iron Butterfly

B blueandblue

Nevreste Nevreste

R rainyy

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

simliask simliask

B bursakesta

zeyno genc zeyno genc

agustos72 agustos72

Aktif Lora Aktif Lora

A Ada-Anne

telasememuresi telasememuresi

👉 ya kuddüs

👉 kişi başı 10 bin okuyacagiz sayimiz bitince niyetine fatiha okuyup bagişlayalim

ALLAH kabul etsin şimdiden 🙏

👉 Iron Butterfly Iron Butterfly

👇 NIYETİ

Kimsesizlerin kimsesi olan güzel Mevlam sen yeni başladığım tüp bebek sürecinde güzel haberler almayı nasip eyle işlemlerinin önü kesilmesin su gibi aksın yıllar kokususuna hasret olduğum yavrum sağlıklı sıhhatli önce karnıma sonra yaşamıma nasip eyle benim gibi bu yolda kendini hebaa etmiş arkadaşlarıma da hayırlı haberler hayırlı bekleyişler hayırlı kavuşmalar nasip eyle...

Amin amin amin

👉 Fatiha okuyup bagişlayalim 🙏

X