- 6 Ocak 2023
- 3.621
- 8.237
- 40
- Konu Sahibi zeyno genc
Canim kişi başi 10 bin okuyoruz sen bana özelden niyetini yolla yarinki listeye katayim seniDün 70 000 dedin ya,o yüzden öyle dedim, sen listeyi düzenledin artık başka bir sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kişi başi 10 bin okuyoruz sen bana özelden niyetini yolla yarinki listeye katayim seniDün 70 000 dedin ya,o yüzden öyle dedim, sen listeyi düzenledin artık başka bir sefer
Tamam canımCanim kişi başi 10 bin okuyoruz sen bana özelden niyetini yolla yarinki listeye katayim seni
Şuan 12 kişiyiz kim ne kadar almak isterse öbür topigimizde daha coktuk kimisi 500 aldi kimisi 1000 aldi kimseyi zorlamadan esmalarimizi hatimlerimizi bitirdikBir kişi niyeti için 10.000 adet okunuyor kişi için hepimiz ne kadar okuyup alacaksak 10.000'den düşülüyor sanırım
Evet canim öyle yapiyoruz kimseyide zorlamiyorum hemde cok cabuk öbür arkadaşa sira gelir bitiyor hemen listemizde hemen bitiyor başka esmalara başliyoruzBir kişi niyeti için 10.000 adet okunuyor kişi için hepimiz ne kadar okuyup alacaksak 10.000'den düşülüyor sanırım
Bende ķatılırım bu listeye başlamışsınız sanırım bidahakine benide yazabilirsinEvet ya kuddüs okuncak
özelden niyetini at bana senide alayim listeye şuan paylaştigim sayidan sende al cekmeye başla listenin başindayiz cunkuBende ķatılırım bu listeye başlamışsınız sanırım bidahakine benide yazabilirsin
Yok canim sayiyi herkes aldi senin sayin bitince listeyi kapaticam lalede sanirsam listenin başinda aliyordu ama neyse tamam almayalim listeyi kapatalimzeyno genc canım yaptıgın liste bitmeden yeni arkadaşları almayalım bence
Diğer topiğimizdeki gibi bu liste bitince isteyenleri yine alırsın
Yoksa bu böyle uzar gider ortada sonda giren belli olmaz
Canim listemiz bitsin oyle alalim seni olurmuözelden niyetini at bana senide alayim listeye şuan paylaştigim sayidan sende al cekmeye başla listenin başindayiz cunku
Tabiki olurCanim listemiz bitsin oyle alalim seni olurmu
Evet canım lale okumaya başlamadan alıyordu o zaman daha iyi oluyor diğer topiklerde öyle şimdi 10 kişiysek listeye almaya devam edersek baya kalabalıklaşır liste bitmezYok canim sayiyi herkes aldi senin sayin bitince listeyi kapaticam lalede sanirsam listenin başinda aliyordu ama neyse tamam almayalim listeyi kapatalim
1000 aldım kalan 10001000 aldım kalan 2000. Allah kabul etsin
500 aldım kalan 0500 aldım kalan 500
TAmam canim oyle yaparimEvet canım lale okumaya başlamadan alıyordu o zaman daha iyi oluyor diğer topiklerde öyle şimdi 10 kişiysek listeye almaya devam edersek baya kalabalıklaşır liste bitmez
Bu listemiz bitsin arkadaşlarınetiketleriz gelmek isterlerse bidahaki başlamadan alırsın
leSourire canim niyetine fatiha okudum bagişladim allah kabul etsin aminleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
simliask
B bursakesta
zeyno genc
ya kuddüs
kişi başı 10 bin tane okunucak 10 bin bitince fatiha okuyup niyete bagişliyalim
ALLAH kabul etsin şimdiden
leSourire
NİYETİ
Rabbim; anneme babama kardeşlerime eşime bana karnımdaki bebeğime sağlık, sıhhat, uzun ömürler, bereket ver yarabbim amin.
Ailemin borçlarını ödemesinde kolaylık ver evlerimize bolluk bereket nasip et amin.
Bebeğine sağlık , sıhhat,uzun ömürler ver amin.
Eşimin istediği işten tez vakitte haber gelmesini nasip eyle amin.
Bebeğimi sağlıklısıyla 36. Haftadan sonra kucagıma almayı nasip et.
Ya musavvir isminle bebeğime huy, ahlak, yüz güzelliği ver amin.
Hayırlısıyla abimin evini kurmasına düğününü yapmasına kolaylık ver amin.
Dualarıma amin diyen arkadaşlarımada sağlık sıhhat uzun ömürler bereketler ver yarabbim amin
Fatiha okuyup bagişlayalim