- Konu Sahibi zeyno genc
Kizlar niyetlerinizi aksam 8 se kadar yazin bana aksam 9 da listeyi paylaşiyorumNevreste
A Ada-Anne
@Cuel
simliask
YagmurSendeanlarsn
@telasememuresi
agustos72
Kizlar niyetlerinizi özelden atarmisiniz bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar niyetlerinizi aksam 8 se kadar yazin bana aksam 9 da listeyi paylaşiyorumNevreste
A Ada-Anne
@Cuel
simliask
YagmurSendeanlarsn
@telasememuresi
agustos72
Kizlar niyetlerinizi özelden atarmisiniz bana
Bende katilmak istiyorumKizlar niyetlerinizi aksam 8 se kadar yazin bana aksam 9 da listeyi paylaşiyorum
Tamam canim niyetini yaz ozeldenBende katilmak istiyorum
Kuzum evet katılıyorum inşallah. Müsait olduğunda niyetimi atayımAktif Lora canim katilmak istermisin
Tamam canim sensiz olmaz topigimizdeKuzum evet katılıyorum inşallah. Müsait olduğunda niyetimi atayım
Evet ya kuddüs okuncakzeyno genc Esmamı okunacak
Yaa unutmaman ,teşekkür ederimB bursakesta canım katılmak istersen diye haberin olsun dedim
Tamam canim.listeye ekledimBen de katılmak istiyorum
1000 tane aldimleSourire
Iron Butterfly
B blueandblue
Nevreste
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
simliask
B bursakesta
zeyno genc
ya kuddüs
kişi başı 10 bin tane okunucak 10 bin bitince fatiha okuyup niyete bagişliyalim
ALLAH kabul etsin şimdiden
leSourire
NİYETİ
Rabbim; anneme babama kardeşlerime eşime bana karnımdaki bebeğime sağlık, sıhhat, uzun ömürler, bereket ver yarabbim amin.
Ailemin borçlarını ödemesinde kolaylık ver evlerimize bolluk bereket nasip et amin.
Bebeğine sağlık , sıhhat,uzun ömürler ver amin.
Eşimin istediği işten tez vakitte haber gelmesini nasip eyle amin.
Bebeğimi sağlıklısıyla 36. Haftadan sonra kucagıma almayı nasip et.
Ya musavvir isminle bebeğime huy, ahlak, yüz güzelliği ver amin.
Hayırlısıyla abimin evini kurmasına düğününü yapmasına kolaylık ver amin.
Dualarıma amin diyen arkadaşlarımada sağlık sıhhat uzun ömürler bereketler ver yarabbim amin
Fatiha okuyup bagişlayalim
1000 aldım1000 tane aldim
kalan 9000
Hayirli ugurlu olsun kizlar ilk defa topik aciyorum eksigim yanlişim varsa kusuruma bakmayin
Aslinda sayi fazla degil senin okuyacagin 1000 veya 2000 bin canim ama genede sen bilirsinzeyno genc canım sayıca fazla olan okumalar için ben müsait değilim,eğer öyle ise hakkınızı helal edin,ben devam etmeyeceğim
1000 aldim bende kalan 70001000 aldım
Kalan 8000
Dün 70 000 dedin ya,o yüzden öyle dedim, sen listeyi düzenledin artık başka bir seferAslinda sayi fazla degil senin okuyacagin 1000 veya 2000 bin canim ama genede sen bilirsin
Selam aleyküm 1000 tane de ben aldım kaldı 4000 Allah kabul etsin inşallah1000 tane aldim
kalan 9000
Hayirli ugurlu olsun kizlar ilk defa topik aciyorum eksigim yanlişim varsa kusuruma bakmayin