Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Kişi başı 50 tane
'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in kadîr
ANLAMI
¹Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur; o tektir, ortağı yoktur. Mülk onundur, hamd ona mahsustur ve o her şeye kàdirdir
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Efnanl MssPARE Nevreste ordinary Life light Iron Butterfly 60kiloyum Hayalkuran Sinnyooritaa B begonviil zeyno genc arkadaşı
zeyno genc @selin18 L Leftright mihrace91 mihrace91 ikinci niyeti
Bonus mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşinin
telasememuresi C Cittaslow YagmurSendeanlarsn K KurkmantoluS R rainyy iyilik_guzellik nursevdi dolar milyoneri A Asya89 kavs-i kuzah Fukaeri ezgiisel telasememuresi niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Latif,Ya Latif,Ya Latif
Ya Semi,Ya Semi,Ya Semi
Ya Allah Ya Vedud Ya Cami
Rabbim sevdiklerimi kazadan beladan muhafaza eyle.
Maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider.
Allah'ım bir kulunda gönlüm var. Onu bana,beni ona en hayırlı,en kolay,en güzel şekilde kavuştur. Ve kalbimi onun kalbi ile rızıklandır. Bu dünyada ben de gönül muradıma kolaylıkla kavuşayım. Gönlünde sevgim olsun. Amin amin amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
Okuyanlardan Allah razı olsun
mutlulukbenihicbirakma canim niyetine herkes okumalarini tamamladi Allah kabul etsin inşallah aminn
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti icin okudum bildirimi yapmayanlar
ordinary L Leftright Bonus telasememuresi YagmurSendeanlarsn kavs-i kuzah