- 12 Kasım 2013
- 2.475
- 4.243
- Konu Sahibi zeyno genc
- #6.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mihrace91 in niyeti için okudum. Allah kabul etsin.Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Kişi başı 50 tane
'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in kadîr
AdChoices
ADVERTISING
ANLAMI
Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur; o tektir, ortağı yoktur. Mülk onundur, hamd ona mahsustur ve o her şeye kàdirdir
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Efnanl
MssPARE
Nevreste
ordinary
Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
L Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin
telasememuresi
C Cittaslow
YagmurSendeanlarsn
K KurkmantoluS
R rainyy
iyilik_guzellik
nursevdi
dolar milyoneri
A Asya89
kavs-i kuzah
Fukaeri
ezgiisel
mihrace91 niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Estağfurullah estağfurullah estağfurullah
Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah
Ya bediu ya bediu ya bediu
Ya Semi ya Semi ya Semi
Ya bassar ya bassar ya bassar
Ey alemlerin yaratıcısı, benim halimi, benim durumumu benden daha iyi biliyorsun. Sen alemlerin Rabbisin. Sen Fatiha suresinin Rabbisin. Rabbim üzerime yağan belaları kaldır, bana gönlüme hayatıma esenlik ve huzur ver. Maddi manevi tüm sikintilarimi giderr. Bilip bilmediğim tüm nimetlerini ver. Dünya ve ahirette beni sıkıntıya uğratma. Beni ailemi kardeşlerimi ve müminlere ahirette kolaylık nasip et. Benim hakkımda olan bir şeyleri kalbime akit. Kardeşimi hayırlısı ile güzel bir ve hayırlı bir şehre atanmayı nasip et. Bana da hakkımda hayırlı olan işi nasip et. Hayırlı bir eş ve evlatlar nasip et kardeşime gönlündeki bölümü okumayı nasip eyle. Rızkını kolaylaştır ve ona hayırlı bir eş nasip eyle hayırlı evlatlar nasip eyle. Sevdiklerim için ve diğer hastyalara şifa ver. Ya Fettah ya Fettah ya Fettah Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah amin amin amin
Benim niyetim bitti Okuyan herkesten Allah razi olsun hepinimizin dualari kabul olsun
@selin18 canim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
okudumKişi başı 11 tane okuncak
Kişi başı 50 tane
'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in kadîr
AdChoices
ADVERTISING
ANLAMI
Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur; o tektir, ortağı yoktur. Mülk onundur, hamd ona mahsustur ve o her şeye kàdirdir
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Efnanl
MssPARE
Nevreste
ordinary
Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
L Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
telasememuresi
C Cittaslow
YagmurSendeanlarsn
K KurkmantoluS
R rainyy
iyilik_guzellik
nursevdi
dolar milyoneri
A Asya89
kavs-i kuzah
Fukaeri
ezgiisel
Ya Semi ya Semi ya Semi
Ey alemlerin yaratıcısı, benim halimi, benim durumumu benden daha iyi biliyorsun. Sen alemlerin Rabbisin. Sen Fatiha suresinin Rabbisin. Rabbim üzerime yağan belaları kaldır, bana gönlüme hayatıma esenlik ve huzur ver. Maddi manevi tüm sikintilarimi giderr. Bilip bilmediğim tüm nimetlerini ver. Dünya ve ahirette beni sıkıntıya uğratma. Beni ailemi kardeşlerimi ve müminlere ahirette kolaylık nasip et. Benim hakkımda olan bir şeyleri kalbime akit. Kardeşimi hayırlısı ile güzel bir ve hayırlı bir şehre atanmayı nasip et. Bana da hakkımda hayırlı olan işi nasip et. Hayırlı bir eş ve evlatlar nasip et kardeşime gönlündeki bölümü okumayı nasip eyle. Rızkını kolaylaştır ve ona hayırlı bir eş nasip eyle hayırlı evlatlar nasip eyle. Sevdiklerim için ve diğer hastyalara şifa ver. Ya Fettah ya Fettah ya Fettah Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah amin amin amin
Benim niyetim bitti Okuyan herkesten Allah razi olsun hepinimizin dualari kabul olsun
@selin18 canim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
mihrace91 niyeti için okudumKişi başı 11 tane okuncak
Kişi başı 50 tane
ANLAMI
Efnanl
MssPARE
Nevreste
ordinary
Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
L Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
telasememuresi
C Cittaslow
YagmurSendeanlarsn
K KurkmantoluS
R rainyy
iyilik_guzellik
nursevdi
dolar milyoneri
A Asya89
kavs-i kuzah
Fukaeri
ezgiisel
mihrace91 ikinci niyeti niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah sallallahu aleyhi selam
Ya Fettah ya Fettah ya Fettah
Ya semi ya Semi ya Semi
Ey fetih süresinin Rabbi hiç şüphesiz sen peygamber efendimiz sav verdiğin gibi bana da hayatımda olan mücadelelerinin fetihini nasip et. Şafi isminle hem bana, hem sevdiklerine hem de mümin kardeşlerime şifa var. Senden gelecek en ufak bir merhamete muhtacız. Bizler senin aciz kullariniz bizlere merhamet et. Sıkıntılarımızı gider, dualarımızı kabul eyle. Sen dağa göre dert verirsin ve bu şekilde imtihan edersin imtihanlarimizi kolaylaştır. Rabbim senden çektiğim sıkıntılarım karşılığını güzel şeylerle degistirmeni istiyorum. Benim kalbim yanmış, sel geçirmiş ve nice depremler olmuş gibi harabeye döndü. Bu harabeyi iyilestir. Maddi manevi sikintilarimi gider. Ölmüş olan dedem ve nice sevdiklerine merhamet et. Arkamdan kuyumu kazanlari sana birakiyorum en dogrusunu sen bilirsin . Üzerimizdeki her türlü negatif şeyleri kaldır amin amin amin Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah sallallahu aleyhi selam
İki niyet için de okudum. Rabbim kabul eylesinmihrace91 ilk niyeti icin okudum bildirimi yapmayanlar
Bildirim yapmayan arkadaşlar bildirim yaparken mihrace91 ilk niyeti icin okudum bildirimi yapin iki niyet arka arkaya yapmişim karişiklik olmasin
ordinary
Sinnyooritaa
telasememuresi
YagmurSendeanlarsn
R rainyy
Fukaeri
mihrace91 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno gencKişi başı 11 tane okuncak
Kişi başı 50 tane
AdChoices
ADVERTISING
ANLAMI
Efnanl
MssPARE
Nevreste
ordinary
Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
L Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
telasememuresi
C Cittaslow
YagmurSendeanlarsn
K KurkmantoluS
R rainyy
iyilik_guzellik
nursevdi
dolar milyoneri
A Asya89
kavs-i kuzah
Fukaeri
ezgiisel
Ya Semi ya Semi ya Semi
mihrace91 ikinci niyeti için okudum Allah kabul etsinKişi başı 11 tane okuncak
Kişi başı 50 tane
ANLAMI
Efnanl
MssPARE
Nevreste
ordinary
Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
L Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
telasememuresi
C Cittaslow
YagmurSendeanlarsn
K KurkmantoluS
R rainyy
iyilik_guzellik
nursevdi
dolar milyoneri
A Asya89
kavs-i kuzah
Fukaeri
ezgiisel
mihrace91 ikinci niyeti niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah sallallahu aleyhi selam
Ya Fettah ya Fettah ya Fettah
Ya semi ya Semi ya Semi
Ey fetih süresinin Rabbi hiç şüphesiz sen peygamber efendimiz sav verdiğin gibi bana da hayatımda olan mücadelelerinin fetihini nasip et. Şafi isminle hem bana, hem sevdiklerine hem de mümin kardeşlerime şifa var. Senden gelecek en ufak bir merhamete muhtacız. Bizler senin aciz kullariniz bizlere merhamet et. Sıkıntılarımızı gider, dualarımızı kabul eyle. Sen dağa göre dert verirsin ve bu şekilde imtihan edersin imtihanlarimizi kolaylaştır. Rabbim senden çektiğim sıkıntılarım karşılığını güzel şeylerle degistirmeni istiyorum. Benim kalbim yanmış, sel geçirmiş ve nice depremler olmuş gibi harabeye döndü. Bu harabeyi iyilestir. Maddi manevi sikintilarimi gider. Ölmüş olan dedem ve nice sevdiklerine merhamet et. Arkamdan kuyumu kazanlari sana birakiyorum en dogrusunu sen bilirsin . Üzerimizdeki her türlü negatif şeyleri kaldır amin amin amin Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah sallallahu aleyhi selam