- 16 Ağustos 2010
- 293.085
- 603.009
- 43
- Konu Sahibi zeyno genc
- #6.321
B begonviil niyeti için okudumKişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Kişi başı 50 tane
'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in kadîr
ANLAMI
Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur; o tektir, ortağı yoktur. Mülk onundur, hamd ona mahsustur ve o her şeye kàdirdir
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
@Efnanl
MssPARE
Nevreste
@ordinary
@Life light
Iron Butterfly
60kiloyum
Hayalkuran
Sinnyooritaa
B begonviil
zeyno genc arkadaşı
zeyno genc
@selin18
@Leftright
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Bonus
@mutlulukbenihicbirakma
@mutlulukbenihicbirakma kardeşi
@telasememuresi
C Cittaslow
@YagmurSendeanlarsn
@KurkmantoluS
@rainyy
iyilik_guzellik
@nursevdi
@dolar milyoneri
@Asya89
@kavs-i kuzah
@Fukaeri
ezgiisel
B begonviil niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Kızlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver. Kızımın tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla ev nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed
Sinnyooritaa icin okudum bildirimi yapmayanlar
@telasememuresi
Bonus
Allah kabul etsin
zeyno genc